tyurs
Üye
Nokia 5800 XpressMusic Kullananlar !!
Selam arkadaşlar ben 5800 almak istiyorum ama nasıl bi telefon olduğunu bilmiyorum.Yani bilmiyorum derken özelliklerini falan araştırdım.Kullanan arkkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim.Nasıl bi telefon memnun musunuz? Wi-Fi si var Wi-Fi ile nete bağlanınca hız nasıl oluyor görüntü kalitesi nasıl oluyor.Yardımcı olursanız sevinirim.İyi Günler..
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar kimse yardım etmeyecek mi ? Yardım Edin Lütfen..
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar kimse yardım etmeyecek mi ? Yardım Edin Lütfen..
ama bence süper telefon. bazı sıkıntıları var onlara dikkat etmen gerekiyo alırken ilk olarak bakman gereken telefonun sağ üst köşesinde üstten baktığın zaman bi açıklık görünüyo onun olmaması lazım yani telefonun üst kısmı yani ekran kısmının ve alt kasa bölümünün tam oturmuş olmasına dikkat et. bir de kulaklıktan müzik dinlerken ses istediğin kadar yüksek vermiyo. bir de kamerası çok çok iyi değil güneşte süper ama az ışıkta bozuk çekiyo. almayı düşünüyosan bunları kontrol beğenmezsen hiç alma bence. yazılım güncellemeleri gerekli programları en iyi bilgiyle birlikte bu sitede rahatlıkla bulursun. ben aramayla uğraşmak istemiyorum dersen msn bırakıyorum sana burdan elimden geldiğince destek olabilirim telefonun sertifikasını alma ***** vs. bence telefon harika. wi-fi yeterli. memnun kalırsın diye düşünüyorum ama yine de iyice araştır. ihtiyacına telefondan beklentilerine göre hareket et.
bildigim bütün sorunlari yukarda aktardim. Yazilim güncellemelerini yaptiktan sonra yazilimla ilgili sorun kalmiyo. Aklima gelmisken söyleyim msj yazarken yazma dilini Türkce yaparsan msj cok yavasliyo yazamiyosun yani ama ingilizce yaptiginda sorun ortadan kalkiyo. Umarim sen de memnun kalirsin telefondan