Nokia 5800 XpressMusic Kullananlar !!

Sponsorlu Bağlantılar

tyurs

tyurs

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XpressMusic Kullananlar !!
Selam arkadaşlar ben 5800 almak istiyorum ama nasıl bi telefon olduğunu bilmiyorum.Yani bilmiyorum derken özelliklerini falan araştırdım.Kullanan arkkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim.Nasıl bi telefon memnun musunuz? Wi-Fi si var Wi-Fi ile nete bağlanınca hız nasıl oluyor görüntü kalitesi nasıl oluyor.Yardımcı olursanız sevinirim.İyi Günler..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar kimse yardım etmeyecek mi ? Yardım Edin Lütfen..

• Beğen
Tepkiler: ufuk19

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
arkadaşım ben 5800 kullanıyorum ve gayette memnunum telefondan. tabi biraz eşşeklik yapıp erken davrandım almakta iyi kazık yedim diyebilirim :D ama bence süper telefon. bazı sıkıntıları var onlara dikkat etmen gerekiyo alırken ilk olarak bakman gereken telefonun sağ üst köşesinde üstten baktığın zaman bi açıklık görünüyo onun olmaması lazım yani telefonun üst kısmı yani ekran kısmının ve alt kasa bölümünün tam oturmuş olmasına dikkat et. bir de kulaklıktan müzik dinlerken ses istediğin kadar yüksek vermiyo. bir de kamerası çok çok iyi değil güneşte süper ama az ışıkta bozuk çekiyo. almayı düşünüyosan bunları kontrol beğenmezsen hiç alma bence. yazılım güncellemeleri gerekli programları en iyi bilgiyle birlikte bu sitede rahatlıkla bulursun. ben aramayla uğraşmak istemiyorum dersen msn bırakıyorum sana burdan elimden geldiğince destek olabilirim telefonun sertifikasını alma ***** vs. bence telefon harika. wi-fi yeterli. memnun kalırsın diye düşünüyorum ama yine de iyice araştır. ihtiyacına telefondan beklentilerine göre hareket et. [email protected] umarım yardımcı olabilmişimdir.

tyurs

tyurs

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım cok saol umursayıpta cevap yazdığın icin.. Bi sorum daha olucak 5800 larin yurtdısında bazı hatalarından dolayı toplatıldıgını duydum. Bu hatalar neler acaba bi bilgin var mı ?

ivdg

ivdg

Üye
Ben de 5800 aldım. İlk aldığımda güncellemede sorun vardı. Daha sonra güncelleme yaptım. .(güncelleme nasıl yapıldığını bilmeyen varsa cevap yazsın yardımcı olurum) Çift hoparlörü var. Film ve müzik kalitesi muhteşem. Herkese öneriyorum. İnternet kalitesi de çok iyi.

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
su an cevabi sana 5800imdan yaziyorum :) bildigim bütün sorunlari yukarda aktardim. Yazilim güncellemelerini yaptiktan sonra yazilimla ilgili sorun kalmiyo. Aklima gelmisken söyleyim msj yazarken yazma dilini Türkce yaparsan msj cok yavasliyo yazamiyosun yani ama ingilizce yaptiginda sorun ortadan kalkiyo. Umarim sen de memnun kalirsin telefondan :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
3 haftadır ben de kullanıyorum gayet memnunum..

tyurs

tyurs

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum. Bende insallah Allah'ın izniyle 5800 ı alıp araniza katılıcam :)

Salihyet

Salihyet

Üye
5370 i tavsiye ederim :oke:

symeck

Üye
Ben de 5800 aldım. İlk aldığımda güncellemede sorun vardı. Daha sonra güncelleme yaptım. .(güncelleme nasıl yapıldığını bilmeyen varsa cevap yazsın yardımcı olurum) Çift hoparlörü var. Film ve müzik kalitesi muhteşem. Herkese öneriyorum. İnternet kalitesi de çok iyi.
Kaan hocam bi anlatsan güncellemeyi:) bende bugün alıcam telefonu

karamasmk

karamasmk

Üye
ben 5800 aldım daha sonra eski e250 kullanıtorum telefon çok yavaş bazen kendi kendine kapanıyor yada nokia yazısı takılıyor kalıyor
bataryayı çıkarıncada çalışmıyor yine nokia yazısı çıkıyor sorunu hafıza kartını çıkartıp çözdüm ama kötü

ibrahimkaya83

ibrahimkaya83

Üye
gaan guncelestırmeyı nasıl yapıyon

harslan76

harslan76

Üye
arkadaslar bu kendı kendıne kapanıyor acılıyor guncellemeyıdeyaptım ama halen sorun devam edıyor ne yapmam gerek

Noks

Noks

Üye
5800 mükemmel bi telefon şahsen ben online bi oyun oynuyorum o işlerimi bu telefon sayesinde cok rahat halledebiliyorum görüntü kaliteside cok qüzel yani kamerası benim için ideal ama yoq ben coq iyi bi kamerası olsun diosan baska telefonlara yönel örneqin samsungs8003 jet

snowfox

Üye
ben bu telefonun gullemesını bılmıyorum nasılolacak acaba tel 5800

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben bu telefonun gullemesını bılmıyorum nasılolacak acaba tel 5800
kardeşim pc ne nokia software updater ı kur..telefonu pc ye bağla ve bu programı çalıştır güncelle..

kaya6031

kaya6031

Üye
5800 v30.. lu serisinden al derim .. hiç bir teknik arızası falan yok .. istersen aldıktan sonra v31e de yükseltebilirsin ..

hsyn201993

Üye

5800 güncelleştirmesi nasıl yapılıyor .? :allalla:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş erken alıcam die kazık yeme mesela şimdi 700 750 ye alırsın sonra 450 ye kadar düşer bekle bence hiç acele etme :oke:

webplayer

webplayer

Üye
5800 v30.. lu serisinden al derim .. hiç bir teknik arızası falan yok .. istersen aldıktan sonra v31e de yükseltebilirsin ..

Farklı serileri mi var? Alırken v30 mu başka bir seri mi olduğunu nasıl anlayabiliriz?

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
10 numara telefon kesinlikle al!!!!

Üst Alt