5230 kullananlar toplanalım

Sponsorlu Bağlantılar

spra1

Üye
s.a beyler ben yanlışlıkla dosya yöneticise girip bütün dosyaları sildim şimdi gps falan çalışmıo netten ovi magazasından indirdiklerimi yükleyemiyorum rica etsem 5230 kullanan biri bu dosyaların kopyasını upload edip link verebilir mi
yardımcı olrsanız cok sevinirim

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartımı dahili hafıza mı

--------------- Ekleme ---------------

ama sana bi çözüm yolu sunayım telefon hafızasını yedekle dosya yöneticisinden , sonra fabrika ayarlarını geri yükle , sonra telefon ilk aldığındaki gibi olucak sonra dosya yöneticisinden yedekle kısmından secenek e bas ordan geri yükle ye bas sana yükliceğin yerleri sorucak sende sana gerekenleri işaretle ve geri yükleme yap ama dosyaları yani sildiğinyeri geri yükleme! (bölece telefon düzelir ama dosyaları geri yükleme çünkü geri yüklersen yine silinirler)

^^Positive^^

Üye
Hayırlı olsun o zaman (: Site Hakkında Bölümüne açın konuyu sonuca göre açılır...

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

mespen

Üye
5230 simlock kırılması lazım yardım eden yokmu?

MERSİLLES

Üye
SAYFAYI AÇTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
UMARIM HIZLA YAYILIR:oke:

harun20062007

harun20062007

Üye
arkadaşlar sorularınız varsa ben 5230 için usta bir kullanıcıyım ama benimde sorunlarım oluyor mesela 5230 RM588 code li 5230 um var ve bi türlü versiyon yükseltemiyorum:ağlarım:

wantre

wantre

Üye
hiç ugraşma orjinali daha iyi

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
5230 a ekran koruyucu nasıl koyuluyo

hayalim_e90

Üye
arkadaslar 5800 oyunları 5230 da çalısıyormu tel.yeni aldım kullananlar cevaplayabilirmi?

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
ewt çalışır benimde bi sorum var
navigasyon gps bekleniyor diyo ona nasıl gps uydusu tanıta bilirim

mina_

Üye
meraba.. 5230 kullanıcısıyım turkcell hattım. internete bağlanamıyorum internet yazıp 2222 ye gönderdim wap yazıp gönderdim yönlendirme msjı gelmedi. ne yapmam lazım başka?

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
ayarları kendin yap
türkcell in sitesinde var

--------------- Ekleme ---------------

ben öle yaptım

arnoturk

Üye
Merhaba,

5230 'da TV izlemek istiyorum. Nasıl izleyebilirim?
Hattım; vodafone. Biraz acemiyim o yüzden üstatlardan ricam açıklamalı yazabilirlerse çok sevinirim.

Not: *3636# ile Mobil TV 'ye üye olmayı denedim. Cihazınız uyumlu değil şeklinde bir mesaj geldi. Bu mümkünmü? benmi bişeyleri yanlış yaptım acaba karar veremiyorum.
Nokia'nın 6-7 yıl önce aldığım bir modelinde (şu an hatırlayamıyorum ama takoz gibi bişey önünde koca bir yuvarlak var tuşlar bu yuvarlağın çevresine konumlu) canavar gibi izleyebiliyordum zamanında GPRS ile.

Bunda bir türlü beceremedim. Acil yardımlarınızı bekliyorum. :hmmm
Saygılar,

kadircaglayan

Üye
benimde 5230 um var harika telefon teşekkürler konu için bu arada benim telefonumun hafızasında diğer dosyalar kısmı 60 mb yer kaplıyor ve hafıza dolu bu diğer dosyalar ne oluyor ya silmek istiyorum hafıza da yer yok 16 gb hafıza kartım var zaten gerekli bişeyse oraya yüklemek istiyorum bide telefonu ne zaman navigasyon yüklemek istesem telefon hafızası dolu diyor bu diğer dosyaları silmem lazım

YiqiT // OrHaN

Üye
ewt bencede oyun feLan pek yok oLursa yazin Lütfen :islik

maydonoss

Üye
benimde ricam cok güzel oyunlar var 5230da oynanabilecek fakat bir türlü demodan ileri gitmiyor demo olmayan oyunların linklerini bilen varsa cok mutlu olurum

Takipçi Satın Al

Üst Alt