AsCoRbAt
Üye
bu sayfadan bahsediyosan sorulara falan cevap versen yeter5230 sayfasına nasıl katılacaz
bu sayfadan bahsediyosan sorulara falan cevap versen yeter5230 sayfasına nasıl katılacaz
pnht forumda 5230 için C6 cfw nın 27 eylulde cıkacagı belırtılıo merak edenler bakabılır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

abi bu tam klavye varya o mod kasıyo o yüzden oluyorselamlar.
benim 5230da mesaj yazarken 10-15 harf yazdıktan sonra tel kasıyo ne yapabilirim yardım eder misiniz
slm arkadaşlar ben 5230 u 1 ay önce aldım ne gibi özellekleri var bana yardımcı olabilirmisinizzzz....teşekürler
keşke olsa ama yok bitek ekolayzer var ama ben ekolayzerdan sadece kulaklık kullandığımda fark edilir bi değişim olduğunu analdım hoparlörkullandığımda değişim hissetmedim .Telefonun kulaklığı değil phılıps shp 2500 de denedimyha 5230 da ses arttırma özelligi falan varmı sesi biraz azda
Bende 5230 aldım ama bir türlü pdf okuyabileceğim bir program kuramadım.Kurduğum programları kabul etmiyor.En son adobenin s60 9.4uyumlu bir programını kurdum ond da 'Temel program paketini yükleyin' diye bir hata verdiyardımcıl olursanız sevinirim.
ben gayet iyi anladım ama sorun oyundadır çünkü ben oyun yüklediğimde her zaman yüklenenler klasöründe buluyorum .--- Yardımcı Olursanız Sevinirim ---
Sorunum şu 5230 um var usb den bi kaç oyun attım labirent oyununu bilirsiniz güzel sensörlü ve 1 kaç tane daha ama çoğu yüklen miyor veya farklı bir yere yükleniyor ben bullamıyorum diyelim ki yükleyeceğim oyunun adı abc
açıyorum yüklemeye hazırlanıyor çıkıyo 1 sn sonra oyunun özellikleri filan çıkıyo ve tamam var ona basıyorum güvenlik uyarısı çıkıyor onada devam diyorum yine yüklemeye hazırlanıyor diyor sonra işlem bitince hiç bir yerde oyunu bulamıyorum labirent oyunları filan 2-3 tanesi yüklü uygulamalarda onlar var yüklendi ama (abc) yüklenmiyor sanırım, ne olmus olabilir telefon uyumluluğuyla alakası olabilir mi?
baya bişi yazdım okuyana ve yardım için cevap yazana şimdiden teşekkürler iyi forumlar...

ascorbat başarılanın devamını dilerim gönülden söylüyorum teşekkürler...benim bi sorunum var telefonum kapandı nokia 5230 birden hat gitti bidahada düzelmedi sim kart kaydı yapılamıyor diyip duruyor bide sağ üst köşede sim hafızası dolup diyor yardımcı olursanız sevinirim