5230 kullananlar toplanalım

Sponsorlu Bağlantılar

mardok

mardok

Üye
pnht forumda 5230 için C6 cfw nın 27 eylulde cıkacagı belırtılıo merak edenler bakabılır

o konu adminler tarafından sahte bir konu olduğu gerekçesiyle kapatılmış :off::ağlarım::hmmm

5230veben

Üye
arkadaşlar merhaba dün aranıza katıldım uzun araştırmalarımdan sonra 5230 aldım çok güzel arkadaşlarım imren di 5800 olan arkadaşım bile amabiraz mahcup oldum ben a-gps in destekli yani internetli gps olduğunu bilmiyordum navigasyonu parasız kullnamaıcam sanırım ama olsun paralıda olsa kullanmak istiyorum nasıl yapmalıyım yardım edermisiniz oviden yükledim bi acayip konum bulmuyo bunun bi programı varmı telefoncular atamıyor hepsinin ki 5800 mantığı teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

selamlar.
benim 5230da mesaj yazarken 10-15 harf yazdıktan sonra tel kasıyo ne yapabilirim yardım eder misiniz
abi bu tam klavye varya o mod kasıyo o yüzden oluyor

dinceril

dinceril

Üye
şarzın azaldığındadda dokunmatik olayı pasifleşio biraz ama o konuya dikkat ettinmi bilemem

cesaet

Üye
slm arkadaşlar ben 5230 u 1 ay önce aldım ne gibi özellekleri var bana yardımcı olabilirmisinizzzz....teşekürler

papi40

papi40

Üye
arkadaslar 5230 temasının uzatısı nedir acaba

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
sis ve sisx bunlar tema uzantısıdır

dinceril

dinceril

Üye
slm arkadaşlar ben 5230 u 1 ay önce aldım ne gibi özellekleri var bana yardımcı olabilirmisinizzzz....teşekürler

burdan bişe anlamazsan aşağıdaki linke tıkla
Marka / Model
Marka Nokia
Model 5230
Form faktör Candybar
Renk Black, Blue, Green, Pink, Red, White
Şebeke
GSM şebeke 3G, EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G)
Servis 850, 900, 1800, 1900, 2100
Bağlantılar
Bluetooth v2.0 with A2DP
Kızılötesi Hayır
Wi-Fi(WLAN) Hayır
USB EvetMicroUSB v2.0
Faks / Veri Evet
Ekran
Ana ekran Color TFT touchscreen
Renkli ekran 16.000.000 renkler
Boyutlar 81.28 mm.
Çözünürlük 360 x 640 piksel
Dış ekran Hayır
Bellek
Dahili bellek 70MB
Harici bellek 16GB
Bellek Kartı yuvaları Evet
Bellek kartı tipleri MicroSD, MicroSDHC
Temel özellikler
Pil Standard battery, Li-Ion 1320 mAh(BL-5J)
Bekleme süresi 432 Saat
Konuşma süresi 7 Saat
Arama
Tireşim Evet
Foto ID Evet
Melodiler MP3, Polyfone
Kamera
Kamera Evet
Megapiksel 2.0 megapiksel
Maks. fotoğraf çözünürlüğü 1600x1200 piksel
Dijital zum Yesx
Optik zum Hayır
Otomatik netleme Hayır
Flaş Hayır
Video kayıt Evet
İkinci (dahili) kamera Hayır
MMS Evet
T9 metin girişi Evet
E-posta Evet
HTML tarayıcı Evet
Multimedya
FM radyo çalar Hayır
Java desteği Evet
Ses çalar AAC, M4A, MP3, RA6, WAV, WMA
Video oynatma 3GP, MP4, RV, WMV
Özellikler
Melodi ekleme Evet
Ajanda fonksiyonları Organiser, Document viewer (Word, Excel, PowerPoint), Voice command/dial
Görüntülü görüşme Hayır
Diğer özellikler Speakerphone, Auto turn-off, Auto-rotate, Handwriting recognition, IM, Downloadable games, GPS with A-GPS support; Nokia Maps 2.0 Touch, 3.5 mm audio jack, Photo editor
Format
Ağırlık 115 g.
Boyutlar (Y x G x D) 111 x 51.7 x 15.5 mm.

http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/2013/nokia5230/[/URL]

fb_blackangel

Üye
arkadaşlar forumda gördüm 5230 un v20 güncellemesi çıkmış doğru mu? ben indirmeyi denedim olmadı deneyen varsa söylesin lütfen

ihsanglr

Üye
5230 la internet parası ödeceğin fiyata wifi olan bir telefon alınabilir, ucuzlık hikaye 5230 da...

talhajava23

Üye
yha 5230 da ses arttırma özelligi falan varmı sesi biraz azda

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
yha 5230 da ses arttırma özelligi falan varmı sesi biraz azda
keşke olsa ama yok bitek ekolayzer var ama ben ekolayzerdan sadece kulaklık kullandığımda fark edilir bi değişim olduğunu analdım hoparlörkullandığımda değişim hissetmedim .Telefonun kulaklığı değil phılıps shp 2500 de denedim

ffthf

ffthf

Üye
Bende 5230 aldım ama bir türlü pdf okuyabileceğim bir program kuramadım.Kurduğum programları kabul etmiyor.En son adobenin s60 9.4uyumlu bir programını kurdum ond da 'Temel program paketini yükleyin' diye bir hata verdiyardımcıl olursanız sevinirim.

Asqa39

Üye
--- Yardımcı Olursanız Sevinirim ---

Sorunum şu 5230 um var usb den bi kaç oyun attım labirent oyununu bilirsiniz güzel sensörlü ve 1 kaç tane daha ama çoğu yüklen miyor veya farklı bir yere yükleniyor ben bullamıyorum diyelim ki yükleyeceğim oyunun adı abc
açıyorum yüklemeye hazırlanıyor çıkıyo 1 sn sonra oyunun özellikleri filan çıkıyo ve tamam var ona basıyorum güvenlik uyarısı çıkıyor onada devam diyorum yine yüklemeye hazırlanıyor diyor sonra işlem bitince hiç bir yerde oyunu bulamıyorum labirent oyunları filan 2-3 tanesi yüklü uygulamalarda onlar var yüklendi ama (abc) yüklenmiyor sanırım, ne olmus olabilir telefon uyumluluğuyla alakası olabilir mi?

baya bişi yazdım okuyana ve yardım için cevap yazana şimdiden teşekkürler iyi forumlar...

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
--- Yardımcı Olursanız Sevinirim ---

Sorunum şu 5230 um var usb den bi kaç oyun attım labirent oyununu bilirsiniz güzel sensörlü ve 1 kaç tane daha ama çoğu yüklen miyor veya farklı bir yere yükleniyor ben bullamıyorum diyelim ki yükleyeceğim oyunun adı abc
açıyorum yüklemeye hazırlanıyor çıkıyo 1 sn sonra oyunun özellikleri filan çıkıyo ve tamam var ona basıyorum güvenlik uyarısı çıkıyor onada devam diyorum yine yüklemeye hazırlanıyor diyor sonra işlem bitince hiç bir yerde oyunu bulamıyorum labirent oyunları filan 2-3 tanesi yüklü uygulamalarda onlar var yüklendi ama (abc) yüklenmiyor sanırım, ne olmus olabilir telefon uyumluluğuyla alakası olabilir mi?

baya bişi yazdım okuyana ve yardım için cevap yazana şimdiden teşekkürler iyi forumlar...
ben gayet iyi anladım ama sorun oyundadır çünkü ben oyun yüklediğimde her zaman yüklenenler klasöründe buluyorum .
Ama istersen hard format atabilirsin

Asqa39

Üye
Ascorbat hakkın ödenmez , gerçekten ilgili birisin mesajı yazdım 2 dk sonra cvp anında geldi teşekkür ederim :D

Forumda yeni sayılırım nasıl teşekkür edildiğini söylersen edebildiğim kadar ederim faydalı olman bişey değiştirmez bnm için yardım etme çabanı gördüm ya o bana yeter :D

Sorunum çözüldü teşekkürler hafızadan kaynaklı sanırım bir iki video sildim yüklendi :D ascorbat başarılanın devamını dilerim gönülden söylüyorum teşekkürler...

Burakcan1234

Üye
benim bi sorunum var telefonum kapandı nokia 5230 birden hat gitti bidahada düzelmedi sim kart kaydı yapılamıyor diyip duruyor bide sağ üst köşede sim hafızası dolup diyor yardımcı olursanız sevinirim

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
    Konu Sahibi
benim bi sorunum var telefonum kapandı nokia 5230 birden hat gitti bidahada düzelmedi sim kart kaydı yapılamıyor diyip duruyor bide sağ üst köşede sim hafızası dolup diyor yardımcı olursanız sevinirim

Sim rehberin dolu olduğu için sim hafızası dolu mesajı alırsın .
Telefona başka bi simkart tak o kartı okuyacak mı diye bak .
Sorun telefonda ise servise ver nası olsa garantisi var 2 3 harfa arasında alırsın .

Burakcan1234

Üye
ben size telefonun başınadn geçenleri anlatayım abim aldı telefoncudan bu telefonu 2 ay sonra yasal uyarı diye msj geldi 1 ay sonra telefon kullanıma kapatılacak hattınız açık kalacaktır telefoncuya geri götürdü pasaport kayıt mı ne yaptırdılar sonra 1 geçti kapanmadı arkadaşlarımla mesajlaşıyordum mesajı attım 10 dk sonra baktım telefona şebeke yok açtım kapadım yok başka hat taktım gene yok genpayımı ne aramış abim en kısa süre içinde açılacaktır demişler 3 iş günü içerisinde uygunmudur diye sormuş abimde uygundur demiş 6 gün oldu iş günü hala açılmadı

Takipçi Satın Al

Üst Alt