5230 kullananlar toplanalım

Sponsorlu Bağlantılar

khytr89

khytr89

Üye
5800 ı da 2 hoparlör var 5230 da 1 tane
------------------------
ovi maps ın haritalarını pcden yüklersen kontör gitmez.navigasyon sırasında kontör gitmesini istemiyorsan yer diye bi ikon olması lazım ona gir bi yerde ayarları olacak yardımlı gps ve şebeke tabanlı gps gibi şeylerin tikini kaldır.sadece tümleşik gps de tik kalsın. ama şunuda belitmekte yarar var şebekeli olunca haritada değişen yerler güncelleniyo otomatik ve kordinatları bulması daha hızlı oluyor
--------------------------
bi arkdaş hafıza kartlı açamadığını söylemiş.imkanı varsa başka kartla denesin.açılırsa kartta bir arıza vardır.çin malı uyduruk bir karttır.5tl pahalı olsun ama gidin sandisk alın gold teknosa gibi adam akıllı bi yerden.
eğer o karta çalışmazsa telefonda bir arıza vardır.
-----------------------

samsungun alt segment telefonlarının dokunmatikleri berbat ötesi.5800 basmatik diyen samsungun alt modellerine vurmatik der bilginize.
--------------------------
güvenlik kodunu unutan arkadaş nokia care ye gitsin.fw de atsa düzelmez.jaf boxla yazılım atılması gerekiyor

efe-

efe-

Üye
telefondan menmunum..310 tl ye aldım..benim için fotoğraf kalitesinden çok video kalitesi daha önemliydi..ve 5230 2 mp fotograf çekmesine rağmen Dvd kalitesinde video çekiyor..ramının emsallerinden daha yüksek olması kullanırken farediliyor..şimdilik gayet menmunum..

muratgn

Üye
hocam senin nezdinde söyliyim ben de demin hepsiburada.com üzerinden sipariş verdim 310 tl ye düşmüş orda da kampanya var stoklarla sınırlı.. konusunu da açtım ben ama burdan da takip edenler varsa eğer kampanyadan haberdar olsunlar..

zzz3zzz3

Üye
5230 kullanıyorum fakat hiçbir şekilde tema bulamıyorum yardımca olabilr misiniz?

minimini80

Üye
5800 için olan uygulamaları yükleyip kullanabilirsiniz..

ferwasd

ferwasd

Üye
ben kullanıyorum ve çok memnunum

hi_laz

Üye
Arkadaşlar bu telefonun simlock kilidini nasıl kırabiliriz lütfen yardım edin lütfeeen :((

Takipçi Satın Al

Üst Alt