Sahur Muhabbet Sohbet Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

erdş

Üye
bi şey sorabilirmiyim

erdş

Üye
şimdi benim 5310 ex.msc telim war sesi birden bire gtty ne olmuş olabilir nasıl yapabilirim da 2 gün önce aldım

Crispy57

Crispy57

Üye
hmss

Mert

Mert

Üye
servise götür bırkalamadan

Necmati

Necmati

Üye
şimdi benim 5310 ex.msc telim war sesi birden bire gtty ne olmuş olabilir nasıl yapabilirim da 2 gün önce aldım
ilk olarak cep telefonu genel bölümüne gitmiş olabilir bir oraya sorun..

format atmayı denediniz mi?

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
dagılınn uyuyun:kop:eskıden sahurmu vardı:kop:

erdş

Üye
2.el aldım teli günceleme felan yaptım ama yoq biri arayınca konuşabiliorum dıştaki hopörlörde sorun war ama ne olabilirki birden muzik dinlerken kendiliğinden gitti.garantisi felanda yoq

huri$

huri$

Üye
2.el aldım teli günceleme felan yaptım ama yoq biri arayınca konuşabiliorum dıştaki hopörlörde sorun war ama ne olabilirki birden muzik dinlerken kendiliğinden gitti.garantisi felanda yoq
uzuldum benim cep telim yok zaten de ... genelde bisey alinca hep garantisi varsa degi$tirmeyi tercih ederim kolay yolu soledim
yardimci olanlar var bak :oke:

Mert

Mert

Üye
Bizim davulcu işi aşmış. Kamyonun kasaya binmiş. Ordan vuruyo davula :D

Necmati

Necmati

Üye
evet annecım uyandım sana ses etmedım dger pcye gectım:op:

--------------- Ekleme ---------------

:kop:takılıyos ıste caktırma
çaktırmam..:ehe

cep telefonu bölümüne girin ve ordan yardım alın burda pek bilgisi olan çıkmaz moderatörlere danışabilirsiniz...

Crispy57

Crispy57

Üye
sahura kalkıp yemek yemeğe üşeniyorum :islik

Üst Alt