oyyyAnlıyorum tabii ki ablacım.Gurbet gördü bizde senin ki kadar zor olmasa da![]()
biliyorum sende ailenden uzakta yasadin anlarsin guzusur bakalım..bi şey sorabilirmiyim
bi şey sorabilirmiyim
anlamam yapin koyun maxiyee yaratin vakit makitah vaktim olsa birazcık ayarlarımda ben sana birşeyler : -)

sor guzucum soorbi şey sorabilirmiyim
geri ver degi$tirsinler garantisi yokmuşimdi benim 5310 ex.msc telim war sesi birden bire gtty ne olmuş olabilir nasıl yapabilirim da 2 gün önce aldım
ilk olarak cep telefonu genel bölümüne gitmiş olabilir bir oraya sorun..şimdi benim 5310 ex.msc telim war sesi birden bire gtty ne olmuş olabilir nasıl yapabilirim da 2 gün önce aldım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kim gelmi$ kizim benimdagılınn uyuyuneskıden sahurmu vardı
![]()
kizim nie kalktin uyumadin mi 
eee senin ne işin var o zamandagılınn uyuyuneskıden sahurmu vardı
![]()

evet annecım uyandım sana ses etmedım dger pcye gectımaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kim gelmi$ kizim benimkizim nie kalktin uyumadin mi
![]()

eee senin ne işin var o zaman![]()
takılıyos ıste caktırmauzuldum benim cep telim yok zaten de ... genelde bisey alinca hep garantisi varsa degi$tirmeyi tercih ederim kolay yolu soledim2.el aldım teli günceleme felan yaptım ama yoq biri arayınca konuşabiliorum dıştaki hopörlörde sorun war ama ne olabilirki birden muzik dinlerken kendiliğinden gitti.garantisi felanda yoq

tamam datlim giymatlim oyy oyyevet annecım uyandım sana ses etmedım dger pcye gectım
-
keyfine bak guzumçaktırmam..evet annecım uyandım sana ses etmedım dger pcye gectım
--------------- Ekleme ---------------
takılıyos ıste caktırma

2.el aldım teli günceleme felan yaptım ama yoq biri arayınca konuşabiliorum dıştaki hopörlörde sorun war ama ne olabilirki birden muzik dinlerken kendiliğinden gitti.garantisi felanda yoq