550 TL ye kadar telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enesged

Üye
    Konu Sahibi
550 TL ye kadar telefon önerisi
Merhaba,
Nokia 5610XM kullanıcıyım. çok fazla sorun yaşadım. Daha öncede 5300 kullanıyorum. 2 telefondada sistemsel hatalarla uğraştım. Yeni bir telefon almayı düşünüyorum.
Çok fazla mesaj yazıyorum. Tuşlar küçük olmamalı ve kullanılabilirliği rahat olmalı.
Gün içinde çok müzik dinlerim.
Kamerada en az 3.2 mp
Wifide istediğim özellikler arasında fakat olmayanlarıda düşünebilirim.
Sistem hatalarından çok sıkıldım sorun bakımından tamamen sorunsuz bir telefon olamaz tabiki fakat ciddi sorunlar çıkarmıcak bir telefon arıyorum.
Öncelikli nokia fakat samsung önerilerinizede açığım.
Bütçem 550 TL
Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim :)
Nokia C5 ve E52 yi inceledim hoşuma gitti. Bu telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz? :)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Samsung S5620 Monte veya Nokia 5800 Tam aradığın makineler 2side..

enesged

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ederim. Birçok arkadaşım 5800 kullanıyor. Sistemsel hatası çok diye duydum. Durduk yere kapanıyormuş? 5610 bu sorunları çok yaşadım. Version güncellesem bile bir süre sonra tekrar sorunlar çıkıyordu. 5800 sorunlarının kesin çözümü var mı? Yeni üretimlerde bu sorun devam ediyor mu?

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Kardeşim imzamda bir anket var bakarmısın ? 5800 memnuniyet anketi. Bende yeni aldım özellklerine bakarak 1ay olmadı daha yeni. Hiçbir sistemsel problemim olmadı çok memnunum çokta hoş bir telefon rahat ettiriyor beni. Kasa açıklığı şu bu hiçbir problem yok telefonda. Bence çok memnun kalacağın bir cihaz. S5620 De güzel 450 lira ama o telefonda mesajlar bazen parça parça olarak gelip gidiyormuş bu problem yaygınmış oda aynı özellklere ve ıphone menu ve dokunmatiğine sahip ama bi arkadaşıma daha önerdim 2sini gidi baktık tel.cuda o 5800ı seçti. ;)

enesged

Üye
    Konu Sahibi
5800ıda listeme ekliyorum :) teşekkür ederim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bırak sen monteyi falan samsunglarda hayır yok en iyi marka nokia dır bende 5800 öneriyorum 500 altında bulabilecegin wifi li 3.2 mp kameralı gps li bi telefon daha yok :)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
bırak sen monteyi falan samsunglarda hayır yok en iyi marka nokia dır bende 5800 öneriyorum 500 altında bulabilecegin wifi li 3.2 mp kameralı gps li bi telefon daha yok :)

Monte 450 lira bahsettiğin her özellik bulunuyor..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokiadan asla vazgeçme syimbian telefonlara herzaman program bulmak kolaydır :oke:

frosty

frosty

Üye
nokia almada ne alırsan all.sony ericsson al g705 çok süper telefon bütün özellikler mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...