300 TL ye kadar dokunmatik telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Yok yha benim bildiğim 128 Mb

128 MB Baya Az kalır o zaman. Bir yerde sadece android işletim sisteminin 150 MB kullandığını okumuştum. 945'in ki 256 mb dır diye düşünmeye başlamıştım sen 512 mb değil deyince bilemiyorum ama 128 mb baya az kalıyor.

CryuS

CryuS

Üye
128 MB Baya Az kalır o zaman. Bir yerde sadece android işletim sisteminin 150 MB kullandığını okumuştum. 945'in ki 256 mb dır diye düşünmeye başlamıştım sen 512 mb değil deyince bilemiyorum ama 128 mb baya az kalıyor.

Ama 512 Mb olsa benim görüşüm 300 Tl değildir.Dersen ki Vodefonun onu bilemem ama.Pekte rağbet görmemiş olmalıki forumlarda pek yok.

---------- Eklendi @ 19:43:24 ---------- Yazıldı @ 19:41:54 ----------

Ayrıca Android 2.1 yani pek kasmaz telefonu Android 4.0 var.

---------- Eklendi @ 19:45:26 ---------- Yazıldı @ 19:43:24 ----------

Kardeşim burada ki ( ) habere göre 512 Mb hafıza var.Ram değil.onunla karıştırmış olabilirsin.

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Ama 512 Mb olsa benim görüşüm 300 Tl değildir.Dersen ki Vodefonun onu bilemem ama.Pekte rağbet görmemiş olmalıki forumlarda pek yok.

---------- Eklendi @ 19:43:24 ---------- Yazıldı @ 19:41:54 ----------

Ayrıca Android 2.1 yani pek kasmaz telefonu Android 4.0 var.

---------- Eklendi @ 19:45:26 ---------- Yazıldı @ 19:43:24 ----------

Kardeşim burada ki ( ) habere göre 512 Mb hafıza var.Ram değil.onunla karıştırmış olabilirsin.

Ram Seviyesini Yazan Bir tek Hepsi Burada.com Var. Onda da 512 MB Yazıyor Yanlış Olabilir ama 128 MB Az Değil mi? Yanlış Demiyorum ama Bana Android için Az Gibi Geliyor. 256 Falan Olabilir Diyorum. Bilmiyorum. Neyse Boşver. Kuru Kuru Ram Miktarı Arıyoruz Bir İşimize de Yaramayacak :D :D

irfan0202

Üye
bu butceye 5800 al gitsin

futbol123

futbol123

Üye
O fiyata en iyi telefon vodafone 945 5mp kamera android 2.2 froyo 600mhz işlemci 512mb ram

osmcgrgenc

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz ve ram aramadaki sohbetiniz için teşekkürler:)
5800 düşünmedim değil ama bastırmatik diye almak istemedim ama öneri için teşekkürler.
Vodafone telefonu f/p telefonu ama üzülürsün diyolar..
Ben şöyle düşündüm: Mobee nett 7" s1200 tablet alıyım. Nokia c3-00 le arama mesajlaşmada devam ediyim?? Sizce nasıl fikir?

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Önerileriniz ve ram aramadaki sohbetiniz için teşekkürler:)
5800 düşünmedim değil ama bastırmatik diye almak istemedim ama öneri için teşekkürler.
Vodafone telefonu f/p telefonu ama üzülürsün diyolar..
Ben şöyle düşündüm: Mobee nett 7" s1200 tablet alıyım. Nokia c3-00 le arama mesajlaşmada devam ediyim?? Sizce nasıl fikir?

Dediğin ürünü ilk defa duydum bir bakayım dedim. Benimde çok hoşuma gitti ve Hepsi Burada.com'da 300 TL Yazıyor. Özellikler vs... Gayet İyi Açıkçası. 7" Ekranda Güzel. Cebe Sığıyor mu bu :ehe (O Ekranla Zor Tabi :D)

osmcgrgenc

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin ürünü ilk defa duydum bir bakayım dedim. Benimde çok hoşuma gitti ve Hepsi Burada.com'da 300 TL Yazıyor. Özellikler vs... Gayet İyi Açıkçası. 7" Ekranda Güzel. Cebe Sığıyor mu bu :ehe (O Ekranla Zor Tabi :D)

cebe s2 zor sığıyor:) miletin cebinde kendini belli ediyo 4.3" ekran:) 7" baya büyük gelir ama minik çantaları var:) renk renk desen desen:)
cihazı buldum konyadan 220TL ye:)

technoshark

technoshark

Üye
bu butceye 5800 al gitsin

Yok ya 5800 almasın bence, o kadar iyi bir telefon değil sorunları devam etmekte.. belki güncelleme sonrasında iyi hal almış olabilir ama bana kalırsa alınmaması gereken telefonların liste başında ;)

osmcgrgenc

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya 5800 almasın bence, o kadar iyi bir telefon değil sorunları devam etmekte.. belki güncelleme sonrasında iyi hal almış olabilir ama bana kalırsa alınmaması gereken telefonların liste başında ;)

o kadarda kötü değil mecbur kalınırsa alınabilir:D

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Ben 5800 Kullanıyorum. Tavsiye Etmem Almanı. Bugün Hala 450 TL'nin Üstünde (500 TL Civarı) Bir Fiyatı var ve O Fiyat Civarında Çok Daha İyi Telefonlar Bulunmakta Artık. Şu Dönemde 5800 Alırsan Nokia'nın Kazığını Bir Ömür Unutmazsın :)

Üst Alt