maxicep dergisi çıksa nasıl olur

Sponsorlu Bağlantılar

maxicep dergisi çıksın mı?

• Kullanılan toplam oy
    37
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapege

rapege

Üye
aslında dergimiz olsa sitenin çok güzel olur böyle ayın üyeleriyle röportaj falan

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
tamam çıkarmıycaksınız bari online olsun forumda dergi için görewliler olsun illa ben deil zaten bu işlerden anlamam pdf olarak indirelim ister pc den ister yazıcıdan çıkartıp okuruz

rapege

rapege

Üye
tamam çıkarmıycaksınız bari online olsun forumda dergi için görewliler olsun illa ben deil zaten bu işlerden anlamam pdf olarak indirelim ister pc den ister yazıcıdan çıkartıp okuruz

veya pdfden ibook sürümünü yaparız isteyen iphonesinden okur :D

Paranoya

Paranoya

Üye
Bence yıllık 1 defaya mahsus bir dergi çıkabilir kağıt üzerinde veya sanal ortamda benim için hiç farkı yok , zaten artık kim dergi veya gazete alıp okuyorki herkes internetten haber vs. bakıyor .

tlgcn38

tlgcn38

Üye
o zaman maxicep bize önce ıphone dağıtsın :D:D:D:D:D:d::d:

Perfect!

Üye
çok zor bi iş değmez bence

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
aslında iyi fikir ben olumlu buluyorum yılda 1 vey 2 kez 20.30 sayfalık bir dergi ne kadar mailyeti olabilirki siteninde güzel reklamı olur

Lacoste

Lacoste

Üye
gerek yok girin siteye okuyun online dergi olabilir ama bnce

zibidi39

zibidi39

Üye
olursa onlayn olur zaten

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
SAINT1

SAINT1

Üye
Online olabilir.
Gerçi adminler pek yanaşmamış olaya.

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:d: yanaşmasınlar bakalım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Nasıl yani bilgimiz dergi hani kağıttan olanlardan :D
Hürriyet ile anlaşma yapalım içinde ek olarak pazar günleri versinler Maxi-Bulmaca da koyarız :d:

Online haricinde düşünülemez ...
Bir konu başlığı altında bir üye tarafından yapılabilir ve gayet hoş olur :oke:

Crispy57

Crispy57

Üye
onla hangi üye uğraşmak isterki yada o üyenin emeği nasıl karşılanır :S

Rich4arD

Rich4arD

Üye
AsLında bi ara düşünmüştüm ama sonra yok yaa ne gereği varki demiştim ama birazda var .d

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
onla hangi üye uğraşmak isterki yada o üyenin emeği nasıl karşılanır :S

walla yazın time pc deyim ama işte şimdi okul war ama yinedene günün bir bölümünü ayırabilirim

Ozan

Ozan

Admin
Dergi degil de, her ay başı tüm üyelerimize gönderilecek e-bülten çalışması düşünüyoruz ... Yani her ayın başında şu an itibari ile mevcut olan yaklaşık ~1.8milyon üyemize geçtiğimiz ay ve gelecek aydan haberlerin ve sitedeki gelismelerin belirtildiği bir mail olacak ...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
:naughty: hadi bakalım

Paranoya

Paranoya

Üye
Dergi degil de, her ay başı tüm üyelerimize gönderilecek e-bülten çalışması düşünüyoruz ... Yani her ayın başında şu an itibari ile mevcut olan yaklaşık ~1.8milyon üyemize geçtiğimiz ay ve gelecek aydan haberlerin ve sitedeki gelismelerin belirtildiği bir mail olacak ...

Güzel olur hakikaten :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt