HTC, Windows 10 Mobile akıllı telefonlar üzerinde çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
HTC, Windows 10 Mobile akıllı telefonlar üzerinde çalışıyor
HTC, önümüzdeki dönemde yeni bazı Windows 10 akıllı telefonlarla karşımıza gelebilir…



Tayvan’ın en önemli akıllı telefon üreticilerinden olan HTC, şu sıralar harıl harıl yeni nesil amiral gemisi HTC One M10 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Gelen bilgilere göre firmanın geçtiğimiz sene sunduğu HTC One A9 tasarımı ile gelecek olan akılı telefon Mart ayında firmanın düzenleyeceği bir etkinlikle gün yüzüne çıkabilir.



HTC, geçtiğimiz dönemde Windows işletim sistemi üzerinde çalışan modeller de sunmuştu. HTC touch Pro, Touch Diamond, Inagio ve HD2 gibi modeller gelirken, ayrıca daha önce sunduğu amiral gemisi modellerinden HTC One (M8)’in Windows versiyonu da pazara sunulmuştu.

Görülen o ki yeni gelen bilgilere göre HTC, önümüzdeki dönemde bazı yeni Windows 10 Mobile akıllı telefonlar sunabilir. Microsoft, Windows 10 Mobile, geçtiğimiz sene Ekim ayında yeni Lumia 950, 950 XL ve 550 modelleri ile birlikte gelmişti.

HTC’nin Windows 10 Mobil cihazlar sunacağı bilgisi de Microsoft üzerinden geldi. Teknoloji devi firma, Tayvan’da Hesap Yönetimi Direktörü olarak bir iş ilanı verirken, bu kişinin Çin’de Shenzen’de Cihaz Satış Direktörü’ne rapor vereceği ifade ediliyor. Ayrıca HTC ile de etkileşimde olacağı kaydedilmekte.

HTC, son çeyrek sonuçlarında da zarar rakamları açıklarken, özellikle de bu sene atılıma ihtiyaç duyuyor ve bakalım Tayvan kökenli teknoloji devi hangi modeller ile 2016’da adından söz ettirecek…




HTC, Windows 10 Mobile akıllı telefonlar üzerinde çalışıyor - MaxiCep
 


yeumyang

yeumyang

Moderator
Android cihazları satamıyor windows hata olur
 
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Giriş seviyesi yapmalı yoksa satamaz
 
jetgil

jetgil

Üye
zamanında 8x alıp kullandım malzeme kalitesi, kulaklık ses kalitesi vs olarak müthişti ancak yazılım tarafında cihaza hak ettiği desteği vermedi. Bu kazığı yedikten sonra bidaha alır mıyım?
tabiki almam
 
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Htc Windows tarafında kullanıcılarına attığı kazıktan sonra bi daha kolay kolay satış yapamaz. Ne varsa gene Lumia serilerinde var.
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Androidi çok başardı kaldı Windowslu Telefon :hmmm
 

Benzer Konular



Üst Alt