Huawei 2016 Yılına Girdi, Rekor Telefon Satışı Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Huawei 2016 Yılına Girdi, Rekor Telefon Satışı Geldi
Huawei, akıllı telefon satışlarını dair bazı rakamlar paylaştığı global bir basın bülteni yayınladı.



Çin merkezli teknoloji devi Huawei, global pazarlarda güçlü bir telefon markası olmak için hızlı adımlarla ilerliyor. Son dönemde satışa sunduğu modellerle önemli başarılara imza atan Huawei, bu çalışmalarının karşılığını yüksek satış rakamlarına ulaşarak alıyor.

Huawei’nin yeni “GX8” akıllı telefonu ABD’de resmi olarak satışa sunuldu

Huawei, bugün itibariyle akıllı telefon satışlarını dair bazı önemli rakamlar paylaştığı yeni bir global basın bülteni yayınladı. Yayınlanan basın bülteninde Huawei P8 Lite modelinin 10 milyonluk satış rakamını aşarak yeni bir dönüm noktasını geride bıraktığı belirtilirken, Huawei P serisi ise toplamda 16 milyon adetlik satış rakamına ulaşmayı başardı. Huawei P8 Lite, bu başarıya 9 aylık süreçte ulaştığını hatırlatalım.

Öte yandan Ocak ayı satış rakamlarına dair de bazı açıklamaların yer aldığı basın bülteninde Huawei’nin 2016 yılı zocsk ayında akıllı telefon satışlarının 12 milyon adet rakamını attığına değinildi. Bu artış geçen yılın aynı dönemi ile karşılaştırıldığında ise %93’lük bir artış işaret ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Huawei GX8 modeli ile Amerika pazarına da güçlü bir giriş yapan Huawei, kısa vadede akıllı telefon pazarının en büyük üç üreticisinden biri olma konumlarını korumayı, uzun vadede ise en büyük hobim akıllı telefon üreticisi olmayı hedeflerini açıkladı.

CES 2016: Huawei Mate 8 Duyuruldu

Huawei, CES 2016 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda yeni akıllı telefonlarını duyurmuş ve büyük ilgi görmüştü. Özellikle Huawei Mate 8 modeli ülkemizde de heyecanla bekleniyor.




Huawei 2016 Yılına Girdi, Rekor Telefon Satışı Geldi - MaxiCep
 


Üst Alt