Telefon Tavsiyesi Samsung Wave mi Xperia X10 mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

keremssssss

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave mi Xperia X10 mu ?
evet arkadaşlar 2 telefon arasında çok fazla git gel yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

üstadlar aciliyeti had safada :)

clubnokia

clubnokia

Üye
evet arkadaşlar 2 telefon arasında çok fazla git gel yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

üstadlar aciliyeti had safada :)

İki üründe hani akıllı telefonlar deyimi bir yana dursun dahi diye niteleyeceğimiz ürünlerden
bana göre xperia nn kameradaki üstnlüğü wave e göre ön plana cıkıyor ve xperia daha pahalı
Şuan raflarda satılan X10i xperia 1249tl gibi bi rakama satılıyor ama iyi ısrar edersen 1200 tl ye alabilirsin ki ben mağazamda direkt 1199 a veriyorum.
Wave de çok iyi ama x10i bir gömlek daha üstün bir cihaz ki teknik özellikleri saymama gerek yok
x10 al hayırlı olsun derim ama bende wave e başka bi sıcak bakış yaklaşımı var :)

keremssssss

Üye
    Konu Sahibi
peki uygulama olarak sizce hangisi önde ?

clubnokia

clubnokia

Üye
samsung özellikle bu alanda öne çıkan iphone ve itunnes apple store u
androidler için android mağaza
nokia hiçbirinden geri kalmadı ve kapı die adlandırdıgı fince kelime olan OVİ ki şuan içerik olarak hergeçen gün zenginleşiyor
Samsung tamamen bunların gerisinde kaldı funclub dediği uygulama mağazası LG den bile geride kalmış tı ki
şuan özelliklede wave için geliştirilen uygulamaların sunuldugu samsung application store samsung unda dev adımlar attıgının en büyük işaretçisi
kaldı ki samsung bu uykulama dükkanının verimli olabilmesi için kendi işlemcisi badaa ya özel uygulamalar üretmesi için birçok uygulama üreticisiyle uygulamaların %60 gibi kar payını üretici firmaya aktaran anlaşmalar imzaladı.
Samsung bu alanda müthiş bir atılımın içerisinde ve nokia yı yakalayacağınıda düşünmüyor değilim.
Şuan lider apple
ama samsung da hızlı ilerliyor
Sony de ise çince japonca uygulamalar ın dışında şuanlık pek bi uygulama aktarım platformu yok
çincen iyiyse sorun yaşamazsın :)
samsung wave al:oke:

keremssssss

Üye
    Konu Sahibi
bu bilgiler doğrultusunda se nun zaten işçiliğe çine verilmişti iyice çinlerin elinde olduğğu ortaya çıkıyo çok istediğim bir telefonu xperia x10 ve birkeresinde tesadüf wave gördüm fikrim değişti kafaaam çok karışık:ağlarım:

clubnokia

clubnokia

Üye
bu bilgiler doğrultusunda se nun zaten işçiliğe çine verilmişti iyice çinlerin elinde olduğğu ortaya çıkıyo çok istediğim bir telefonu xperia x10 ve birkeresinde tesadüf wave gördüm fikrim değişti kafaaam çok karışık:ağlarım:
Şahsen işin içinde bir çalışan olarak nokia dan başka bir ürün alacak olsam ve o an şuan olsa wave alırım

keremssssss

Üye
    Konu Sahibi
şuan nokia n97 kullanıyorum fakat hiç ama hiç memnun değilim.

clubnokia

clubnokia

Üye
şuan nokia n97 kullanıyorum fakat hiç ama hiç memnun değilim.

profilinde belirtmemişsin
sonyci gördüm seni
bende n97 kullandım ve satıp N96 ya geri döndüm
satmamdaki tek neden 97 yi tasarlayan mğhendisler cihaza yerleşim 32gb hafıza ve yükseltilebilir 32 gb yuva yapmışlar bu hoş
öte yandan sistemin çalıştıgı ve işlemcinin öncü kullandgı ana hafıza ise boş olarak 80mb falandı
ürüne yetmiyor
örn ovi den işe yarar birkaç uygulama yüklesen bunlar otomatik olarak ana hafıza yükleniyorlar alan daha da daralıyor ve cihazda kasılmalar beraberinde geliyor
satma nedenim buydu :)

keremssssss

Üye
    Konu Sahibi
bende satıp o 2 telefondan birini alacağım yazık günah n97 ye verilen paraya ovi desen şuan en kötü market durumunda

BUNLAR WARKEN KİMSE OVİDE Kİ EL FENERLERİNİ YA DA SMELL SCANER I kullanmaz

clubnokia

clubnokia

Üye
bak özellikle n97 de aktif çalışan uygulama nokia finds and point uygulamasını dene
ve bir kamera ile neler öğrenebileceğinin farkına var
ayrıca favori uygulamam mı diyim oyn mu diyim maps race
kendi bulundugun sokaklarda araba yarışı oyunu
ben kendi evimin sokaklarında bu oyunu oynamaktan çok haz aldım
ayrıca nokia ole zeki ki n-gage denen 2000 li yıllarda başlattıgı akını tüm n series modellerine entegre ettirdi ve oyun keyfini üst düzey yaşatır oldu.
Sony ufak bi atakla bu sektörğ eline geçirecek taa ki psp konsolunu nokia nın n-gage de yaptıgı gibi cep telefonlarına yansıtabilsin
Sony cep + psp özlliğini 2011 deki yeni ürün ağına entegre edecek ki bana göre bi çığır açabilir.
düşünsene cepte god of war oynuyorsun :)

Progressivity

Progressivity

Üye
kulağa çok heyecanlı geliyorr sony ericssonun bir atılım yapma vakti çoktan geldi de geçiyorr adam gibi işlemcisi ve rami olan ve raminin büyük bir bölümünü kullanıcının rahatla kullanabileceği bir işletim sistemi ile entegre etmesi(iphone gibi) 3D oyun ve film desteği sağlaması, flash desteği sağlaması, kapasitif ve büyük bir dokunmatik ekran olması gibi artık dokunmatik cep telefonlarının vazgeçilmezleri olan özelliklerini 1 telefonda birleştirip buna psp konsolunu da eklerse satış patlaması yapar i phone may phone kalmaz ortalıkta :D

__black__

__black__

Üye
wave al

campsnac1

Üye
sony de ii telefon bence..işlemcisi 1ghz..ve işletim sistemi android..bu yüzden wave e göre uygulaması daha çok ...
wave i denedim..süper telefon..işletim sistemi bada..her geçen gün yeni uygulamalar geliyor...
korkum,wave i aldıktan sonra tüh...iphone yada sony...dersem kötü olur :( ????????????????????????

kemal21

kemal21

Üye
kesinlikle samsung wave al kardeş işlemci 1 ghz hızı görselliği falan müthiş

OğuzcanAbi

Üye
wawe nin yerine bunu düşün xperia yı boşwer zati bu aralar herkese bunu öneriorum

utrec

Üye
kardeşim gibi bende xperia ile wave arasında kaldım aralarında birçok fark var mesela wave renkleri çok dolgun ve 16m renk var fakat xperia da 65 bin renk var ve tft ekran wave ise super amoled kullanıyo fakat wave 3.3 inc xperia 4.0 inc ve sanırım wave daha hızlı fakat xperia da android kullanıyo yani android market var wave de ise yeni olan samsung app store var daha çok yeni ikisi arasında kaldım fakat wave sanki daha yakınım wave daha ucuz bi el atın şu na

Progressivity

Progressivity

Üye
wave almak daha mantıklı gibi tabi telefonu sürekli güncelleme açısından bi yanda android bi yanda bada hangisi derseniz tabiki android çünkü onunla yapabilecekleriniz sınırsızzz !!! ayrıca samsung appstore ve yeni yazılım güncelleme konusunda çok zayıf, kardeşimde Samsung I7500 var android 1.5 kullanıyor 2 yıl olacak nerdeyse hala yeni bir android uyarlamalı yazılım çıkaramadı o açıdan çok yavaş çalışıyor samsung alacakların bilgisine sunulur

ibolineee

ibolineee

Üye
xperia x10 aldm çok memnunum 4" ekranı yeter :) sony gerçekten yerleştirmiş teknolojisini bu cihaza wave mave salla x10 al derim :)

OğuzcanAbi

Üye
wawe

rapege

rapege

Üye
x10 çünkü samsunga uygulama yüklemek için yapılan yerde çok az uygulama var x10da ise android market var

Takipçi Satın Al

Üst Alt