Tarayıcılarda Donma Sorunu Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
Tarayıcılarda Donma Sorunu Yardım
arkadaşlar internette gezinirken tarayıcı birden donuyor ve yaklaşık bi 7 sn sonra hızlıca kendine geliyor. bütün tarayıcılarda aynı sorun oluyor. Her türlü flaş eklenti yüklü. Nekadar geçmişi silsemde pc ye format atsamda çare olmadı. Donma olayı sadece tarayıcıda oluyo masa üstünde falan hiç bi donma söz konusu değil . Kafamı karıştıran bu. Neden böyleo oluyor arkadaşlar uzaman kişilerin yardımınıa ihtiyacım var.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
valla kardeş bendede öyle oluyo internette gezerken donuyo 5 6 saniye sonra geliyo

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş bendede öyle oluyo internette gezerken donuyo 5 6 saniye sonra geliyo

normal bi sayfa donması olsa a menna dicem ama tarayıcı yanıt vermiyor diyor kalıyor öyle basıyorum simge durumu küçült falan diyorum hepten batıyo kalıyo. Bu sürekli oluyor ama bende.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce bu sorun windowstan kaynaklanıyor....:D

Prootsar

Prootsar

Üye
benim laptop ile masaüstü PC aynı özelliklere sahip ancak işlemcileri farklı biri core 2 duo biri de amd. masaüstü pcde aynı sorun bende de oluyor ancak dizüstünde en ufak bi donmaya raslamıyorum. bu da işlemcinin ne kadar önemli oldugunu gösteriyor. masaüstü pcde amd, dizüstünde intel core 2 duo var.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
aynen benimkide donuyor yanıt vermiyor

Perfect!

Üye
işlemci ve ram önemli

_enqin_

_enqin_

Üye
anlamadım bişi ama sen mozilla kullan

Revengeful

Emekli Yönetici
win 7 kullanıyorum bendede çok var.laptop gayet güçlü hatta

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
win 7 kullanıyorum bendede çok var.laptop gayet güçlü hatta
kardeş ben onu nette araştırdım. türk telekomdan kaynakllanan bişe diyolar genelde. DNS leri değiştirince yeni dns ler girince takılma falan kalmıyor. Dene sende sorun kalmicaktır:oke:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Eğer Tarayıcınızda Fazla Eklenti Mevcut İse Veya Eklenti Fazla Ram Kullanıyor İse Mozilla Firefox Gibi Tarayıcılarda Donması Normaldir.İşinize Yaramayan Bütün Eklentileri Kaldırın.PC yi Yeniden Başlatın.Tekrar Tarayıcıya Girin.Tarayıcınızdaki Bu Donma Sorunu Ortadan Kalkacaktır.!

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
Eğer Tarayıcınızda Fazla Eklenti Mevcut İse Veya Eklenti Fazla Ram Kullanıyor İse Mozilla Firefox Gibi Tarayıcılarda Donması Normaldir.İşinize Yaramayan Bütün Eklentileri Kaldırın.PC yi Yeniden Başlatın.Tekrar Tarayıcıya Girin.Tarayıcınızdaki Bu Donma Sorunu Ortadan Kalkacaktır.!

ben onla da kalmadım kardeş direk format attım bilgisayara ve gene aynıydı. sadece 4, 5 saniyelik donmalardı dns ler girince sorun düzeldi

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
ben onla da kalmadım kardeş direk format attım bilgisayara ve gene aynıydı. sadece 4, 5 saniyelik donmalardı dns ler girince sorun düzeldi

Hmm Ben Eklentileri Kaldırınca Düzeldi Senin Sorununla Aynı Sandım Öneri Yazdım Kusura Bakma :(

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
:oke:

murat0288

murat0288

Üye
quadcore 4 gb ram 1gb 256 bit ekran kartı var yine oluyor. sanırım virüsle alakalı bir çok sitelere baktım herkes şikayet ediyor flash player lada codeclede hiç bişeyle alakası yok. sitelerde baktım mesaj tarihi 5. aydan itibaren başlıyor tek tek inceledim dediğim gibi bi virüs den şüpheleniyorum hemde hiç bir antivrüsün bulamadığı flash videolarını seyrederken yani facebooktaki videoları seyrederken takılmalar oluyor görüntüde ama sesde yok. kim ne derse desin sanki videoları seyrederken devreye giren anlık görüntünüzü kendine çeken bi virüs, hacker artık ne derseniz deyin oluy bu. sonuç çözüm malesef bulamadım bilen varsa paylaşsın saygılar....

Takipçi Satın Al

Üst Alt