unknown47
Üye
İnternet tarayıcıları sorunu! Hepsi yavaşladı!
Arkadaşlar chrome a girdiğimde google hemen geliyo ancak 15-20 sn donduktan sonra arama yapabiliyorum hatta sitelere girdiğimde yine normal giriyo ancak 15-20 sn sonra ben işlem yapabiliyorum (fare ile ne aşağı-yukarı yapılıyo ne de sağ tıklanıyo). ancak bu donma sırasında yer işaretlerini, adres çubuğunu vs normal kullanabiliyorum.. neyi tıklasam 20 sn bekliyorum. explorer ı açtığımda google bile gelmiyo sayfa komple donuyo, mozilla da aynı chrome gibi. geçmişleri sildim hatta ccleaner ile de temizledim ama yine de olamdı. ilk defa böyle bi sorunla karşılaştım. Lütfen yardım edin.
Not: donma sırasında chrome da sol altta "istek gönderiliyor" diyo. 20 sn de mi cevap alıyo :S
laptop ım intel i5 -460m işlemcili, ekran kartı 1gb ati hd 6370 m, 3gb ram ve windows 7.. internet hızım da 8 mbps.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir...
- - - Eklendi - - -
ÇÖZÜLDÜ!!!
DNS ayarlarını değiştirdim ve oldu. Eğer siz de böyle bir problem ile karşılarşırsanız değiştirrsiniz.
Not: donma sırasında chrome da sol altta "istek gönderiliyor" diyo. 20 sn de mi cevap alıyo :S
laptop ım intel i5 -460m işlemcili, ekran kartı 1gb ati hd 6370 m, 3gb ram ve windows 7.. internet hızım da 8 mbps.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir...
- - - Eklendi - - -
ÇÖZÜLDÜ!!!
DNS ayarlarını değiştirdim ve oldu. Eğer siz de böyle bir problem ile karşılarşırsanız değiştirrsiniz.