Samsung Galaxy SIII - Donma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

.BK.

.BK.

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SIII - Donma sorunu
Merhaba arkadaşlar ,
Forumda ki donma sorunlarını bi çok kez araştırdım gerek Maxicep olsun gerek başka forumlar olsun bir türlü çözümümü bulamadım.
Ama donuyor olarak konu açanlarda kendi sorumu bile bulamadım. Genelde Ekranım kapanıyor ve açılmıyor 10 dakika felan yazıyorlar.
Bende de donuyor. Siyah ekran kalıyor. Güç tuşu ile kapatıp açtıktan sonra telefona erişim yapabiliyorum. Ve üstelik donduğu esnada Sol yukarıda sinyal ışığı Mavi olarak ışığı kesmeden lacivert ve turkuaz olarak yanıyor geçiş olarak.
Acil bir işim çıktığın da hep böyle oluyor. Mavi ışık kalıyor öyle. Ekran sim siyah. 4.1.1 sürümü varken yoktu bu. Samsung güncelleme yaptıktan sonra 4.1.2 oldu ve güncellemeden 1 hafta sonra bu sorunlar çıkmaya başladı. Şimd düşünüyorum Samsung'un güncellemesinde hata varsa mutlaka bu kadar bekletmeden bunun fix'i gelirdi. Tahminimce telefonla alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Eğer yanılıyorsam ve sorunun çözümünü bilen varsa yardım ederse çok sevinirim. Gerçekten bu olay artık sinirimi bozmuş durum. Telefonu fabrika ayarlarına getirin demeyin daha dün yaptım.
Şimdiden teşekkür ederim.

Her hangi bir paket yüklü değildir. Rom vs vs. Ne olduklarınıda bilmiyorum gerçi. Telefon tamamen orjinal hali.
 


alier411

Üye
Recovery moddan format atmayi dene ise yarar olmadi romu yeniden kurarsin ayrica fabrika ayarlarina donmek hicbiseyi degistirmez sadece telefonun ayarlarini sifirlar format falan degildir
 

salihaksoylu

Üye
Bende de aynı oldu servise 2 defa gönderdim ana kart değişti şu anda gene ara sıra yapıyor
 
.BK.

.BK.

Üye
    Konu Sahibi
Geçen gün telefonu evde unutmuştum. Geldiğimde kapalıydı. Açtım Samsung logosu çıktı döndü dolaştı. Logo gitti sonra yine geldi döndü dolaştı. Sürekli aynısını yaptı. Ben de Recovery moddan formatladım. Önbelleği cartu curtu herşeyi sildim. Telefon dediğim gibi içinde hiç birşey yok şuan.
Salihaksoylu arkadaşım yazmış servise götürdüm diyede servise götürmeyide istemiyorum gerçi hani bilindik bi çözüm varsa halletmek isterim. 30 iş günü diyorlar. bu 2 aya çıkıyor. Çok sinirleniyorum çünkü. Ve kullanmam içinde alternatif telefon vermiyorlar.
Dediğim gibi ailer arkadaşım dediğini daha önceden yaptım. Moddan sildim. Yine yaramadı.
Acaba yeni android sürümü gelse düzelirmi diye düşünüyorum. %90 olumlu bakıyorum. Çünkü son sürümden sonra bu olay oldu.

Ayrıca yukarıda da yazdım. ROM ne işe yarar hiç bir bilgim yok. Yani nasıl kurulur, nasıl silinir,artıları nedir , eksileri nedir..? Ben bildiğin aldığım gibi kullanıyorum telefonu.
 

alier411

Üye
Serviste telefonla zerre kadar ilgilenmiyolar kardes Android 4.1.2 polonya romunu kur bende kullaniyorum hicbir sorun yok ve kurulumdan once ve sonra mutlaka recoveryden formatla ayrica rom bir yazilimdir telefonu aldigin ilk gunki gibi tertemiz olur yeni rom kurarsan kendi orijinal romunu kurarssnbi sikinti olmaz ama mutlaka recoveryyden formatla elimden geldigince yardimci olurum
 
.BK.

.BK.

Üye
    Konu Sahibi
PM ile iletişim bilgilerini verirmisin kardeşim. :)
 
mcnpl4

mcnpl4

Üye
mavi isik yaniyosa reset atiyo demektir. tekrardan rom kur yada bilgisayara kies ile bagla guncelleme varsa guncelle
 
alonsof1

alonsof1

Üye
Arkadaşlar s3 ün bazı modellerinde aniden telefonda kapanma veya kasma olup resetliyormuş, konuyla ilgili birkaç forum sitesinde cihazın samsung tarafından henüz açıklık getirilmeyen bir anakart sorunu olduğundan bahsediliyor. servisler anakart değişimine gidiyor direkt ancak takılan yeni kartlarda da sorun çıkartabileceğinden bahsedilmiş. eğer sizin sorununuz arkadaşların dediği yöntemlerle çözülmüyorsa servise verin, kart değişimi yapılıyor garantiden. boardda bazı parçaların kararsız çalıştığından bahsedilmiş. Samsung şuan resmi bir açıklama yapmadı bu konuda.servis şikayetleri doğrultusunda çözüm aramaya çalıştıklarını söylüyor sadece. kolay gelsin...
 
.BK.

.BK.

Üye
    Konu Sahibi
Her hangi bi resetleme olmuyor. Telefon acik. Ekran kapali mabi isik yaniyor surekli. Yanip sonmuyor. Sadece yaniyor.. yeniden baslatmada olmuyor. 5 dakika birakiyorsun sonra kendi kendine oluyor. Aradan zama geciyor duzeliyor ama bu isin dustu anda olmuyor genelde.

Galaxy s3 mavilerinde cok sorun ciktigini duydum. Dedigin dogru olma ihtimali var. Board kismindan kaynaklaniyor olabilir. Ayrica telefon cokta iainiyor. Hani sarjda degil , wifi kapali. Telefon yatagin ustunde. Aliyorum elime ilik bile degil bildigin yaniyor. Pil omrunun tukenmesinden korkuyorum bunun yuzunden. Sisme varmi hergun bakiyorum bataryaya.

Arkadaslar dedigim gibi servise goturme taraftari degilim ama cozum yoksa servise goturucem. Ayrica rom yukle yazanlar var. PM den mesaj atarsaniz bana bi yardimci olursaniz cok makbule gecer. Ben yazilimciyim ama samsung kafami karistirdi :)
 

alier411

Üye
Senin sorun yazilimsal gibi duruyor android 4.1.2 Polonya romunu odinin PDA kismina koy ve teli downloding koduna al romu ve kerneli kurduktamn sonra recoveriden factory reset ve wipe partition yap bi sorun kalmaz bu yöntem ise yaramazsa sana servis yolu gozukur
 

Benzer Konular



Üst Alt