5800 Yeni Firmware 51.0.006

Sponsorlu Bağlantılar

Oglcn554

Oglcn554

Üye
çoktan telefondan kurdum :D ama telefonla bilgisayar arasında ne fark var

biyonik61

Üye
arkadaşlar normal 5800 a navigasyon sürümünü yüklesem sorun olurmu

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
sorun olmaz

padisah_58

padisah_58

Üye
ben de yükledim ama gözle görünür bir düzelme görmedim wlan performansı artmış bi o farkediyor..

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
olur olur:ehe:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0587676 navi kodu bununla navigasyon editionun versiyonunu yüklüyoruz.aralarında pek bir fark yok.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
arkadaşlar neden bu windows 7 yüklenme sorunu oluyor ile xp olması lazım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne gibi sorun verdi?

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
indirme tamamlandı ondan 15 dk diyor
telefon açılıp kapanıyor bir sefer ondan program kablonuzu telefona takın
telefonu kapatıp tekrar açın diyor yüklemeye devam edin diyor ama tamam dedikten sonra tekrar aynı uyarıları tekrar alıyorum ama XP böyle sorun olmuyor

v50 de böyle yapmıştı ben XP yükledim sorun olmadı Windows 7 böyle sorun oluyor Bir güncelleme içinde PC format atmak zor geliyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o sırada telefonun donanımlarını yüklemeye çalışıyor windows update açık olsun.ayrıca pc suite ile telefonunu daha önce tanıttın mı?

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
o sırada telefonun donanımlarını yüklemeye çalışıyor windows update açık olsun.ayrıca pc suite ile telefonunu daha önce tanıttın mı?

nokia pc suite telefonun tanıtım yedekleme yaptım çünkü telefonu

yine dükkana gidip orada güncellicem dükanda XP olduğu için orada sorun olmuyor

draw1907

draw1907

Üye
telefondan direk wirelessten arattım güncelleştirmeyi buldu yükledi telefon yeniden başlatıldıktan sonra güncelleşirme gerçekleştirilemedi telefona uyumlu değil dedi nedendir acaba?

skol72

skol72

Üye
wireless dan güncelledim 2.200 mb'lık bi dosya çekti.ben bi değişiklik göremedim yapılan hız ise v50 de aynıydı bana göre başka bir değişiklik gören varsa belirtsin arkadaşlar.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
çok far var v50 ile v51 arasında baya hız artışı oldu.

TheLoftOrginal

TheLoftOrginal

Üye
dün geceden beri kullanıyorum.. telefon ve browser performansı gayet iyi olmuş ancak benim sorunum şu ki, çabucak azalan pil göstergesi sabahtan beri tam dolu %100 gözküyor.. bu işte bir gariplik var..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pil kullanımı düzeltilmiş anlaşılan.

Üst Alt