kace5
Üye
tabikide..... götür getirirt de bul bi yerden de. olmadı git nokiaya taktır.telefoncuna götür getirtsin nerden buluosa bulsun
tel kapalıyken program yükleme hakkında forumda konular görmüştüm sankinasıl wermiyo ya satarken bile o sorun olacak peki bişi daha sorcam ora olmadan o programı nasıl yüklücen
bakıyım bi bulursam link weririm
tabikide..... götür getirirt de bul bi yerden de. olmadı git nokiaya taktır.

nunlock programını yukle(MaxiPDA bölümünde türkçe olanını bulabilirsin)...bu programla menü düğmesine bastıgın zaman tuş kilidi açabiliyorsun...
mahkemeye git davanı aç![]()

Geçmiş olsun o zaman.Yurtdışından aldım ve şu an TRdeyim
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar zahmet olmazsa konuyla ilgilenirmisiniz..?
paraya kıyıp götür nokia ya yada herhangi bir BİLİNDİK tamir yerine aga çık çarşıya
takarlar her türlüsonra gelme tuş kilidi var foto tuşu yok diyeservisinden başka yerde bulman biraz zor dostum.en iyisi servise yaptır başka parçalarıda kaybolmasın.![]()
arkadaş haklı sen int.de napıyosun koş sivas caddesine yada kaleye
Dsonra gelme tuş kilidi var foto tuşu yok diyearkadaş haklı sen int.de napıyosun koş sivas caddesine yada kaleye
D

kuzenin n73ü götürmüştük oraya ilgili bir yer git bakalımHaklısınız arkadaşlar.. Ben baktım nokia yetkili servisi Kayseri'de millet cad.'nde.. Artık oraya götürürüm.. Sizce bu iş bana kaça patlar..?![]()