Nokia 5800 XM Tus kilidi tusu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kace5

kace5

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM Tus kilidi tusu..
Telefonumun tus kilidi tusu, tamirdeyken tamirci tarafindan kaybedildi ve bulunamiyor. O tusun yeri su an bos ve ben telefonumu kullanamiyorum. Sizce ne yapabilirim yardim edebilirmisiniz. Veya uygulanabilecek degisik yontemler varmidir?

Tesekkurler..:naughty:

OğuzcanAbi

Üye
telefoncuna götür getirtsin nerden buluosa bulsun

kace5

kace5

Üye
    Konu Sahibi
Hayır o artık çok zor malesef.. Çünkü bulamıyor.. Bende anlamadım konuyla ilgilenebilirmisiniz arkadaşlar?

fnldstntn

Üye
nunlock programını yukle(MaxiPDA bölümünde türkçe olanını bulabilirsin)...bu programla menü düğmesine bastıgın zaman tuş kilidi açabiliyorsun...

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Hemşerim Kayserilim :) sen ne yap et hakkını ara telefoncuya aldır o parçayı hakkın o senin...bunda unutmaa..

onuraslan

onuraslan

Üye
mahkemeye git davanı aç :kop:

OğuzcanAbi

Üye
nasıl wermiyo ya satarken bile o sorun olacak peki bişi daha sorcam ora olmadan o programı nasıl yüklücen

tlgcn38

tlgcn38

Üye

OğuzcanAbi

Üye
bakıyım bi bulursam link weririm

kace5

kace5

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar..

--------------- Ekleme ---------------

tabikide..... götür getirirt de bul bi yerden de. olmadı git nokiaya taktır.

Yok bulamıyor malesef :SS :ağlarım:

O tuşu kendim nokia servisinden temin edebilirmiyim?

nunlock programını yukle(MaxiPDA bölümünde türkçe olanını bulabilirsin)...bu programla menü düğmesine bastıgın zaman tuş kilidi açabiliyorsun...

Teşekkürler.. Peki tuş kilidini açmadan programı nasıl aktif edebilirim..

mahkemeye git davanı aç :kop:

Düşünmedim değil :naughty::d:

Beklemelerdeyim..:aha::naughty::oke:

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Hemşerim telefonu nerden aldınki? En kötü ihtimal sağlam biryerde aldıysan garantisi varsa götür aldığın yere taktır o parçadan paraya kıyıp. Umarım Kayseripark teknosa ipeksaray falan oralardan almışsındır çarşıda ilglenmeyen dükkanlarda var. ama gerçi parayla yaptıracağını duyunca hepsi ilglenirr.

kace5

kace5

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışından aldım ve şu an TRdeyim :)

Arkadaşlar zahmet olmazsa konuyla ilgilenirmisiniz..?

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Yurtdışından aldım ve şu an TRdeyim :)

Arkadaşlar zahmet olmazsa konuyla ilgilenirmisiniz..?
Geçmiş olsun o zaman. :) paraya kıyıp götür nokia ya yada herhangi bir BİLİNDİK tamir yerine aga çık çarşıya :D takarlar her türlü
+ Bildiğim kadarıyla kalede yada sivas caddesinde çok var düzgün tel. tamirciler

Davulbaz

Davulbaz

Üye
servisinden başka yerde bulman biraz zor dostum.en iyisi servise yaptır başka parçalarıda kaybolmasın.:ehe

tlgcn38

tlgcn38

Üye
servisinden başka yerde bulman biraz zor dostum.en iyisi servise yaptır başka parçalarıda kaybolmasın.:ehe
sonra gelme tuş kilidi var foto tuşu yok diye:D arkadaş haklı sen int.de napıyosun koş sivas caddesine yada kaleye :P:D

kace5

kace5

Üye
    Konu Sahibi
sonra gelme tuş kilidi var foto tuşu yok diye:D arkadaş haklı sen int.de napıyosun koş sivas caddesine yada kaleye :P:D

Haklısınız arkadaşlar.. Ben baktım nokia yetkili servisi Kayseri'de millet cad.'nde.. Artık oraya götürürüm.. Sizce bu iş bana kaça patlar..?:naughty::hmmm

OğuzcanAbi

Üye
en fazla 20 25 die düşünüyorum

öle bi program bulamadım

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Haklısınız arkadaşlar.. Ben baktım nokia yetkili servisi Kayseri'de millet cad.'nde.. Artık oraya götürürüm.. Sizce bu iş bana kaça patlar..?:naughty::hmmm
kuzenin n73ü götürmüştük oraya ilgili bir yer git bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...