Samsung S8500 Wave Aldım Sorularım var.

Sponsorlu Bağlantılar

extreme20

Üye
Arkadaşlar benim de wi-fi işaretinin sağında ünlem işareti var ve ne yaptıysam silemedim?

Ayrıca E-posta menüsünden e maillerime bakamıyorum, açılmıyor! Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler..

gkhn_80

Üye
arkadaşlar bende dün aldım harika bir telefon iyiki 3gs allmamışım. ama bir sorunum var maillerimi görebiliyorum ama mail gönderemiyorum bu konuda yardımcı olusanız sevinirim.

mesut_bati

Üye
Benimde bi sorum olacak arkadaşlar samsung wave kullanıcısıyım sorum şu telefonu şarja koyuyorum çok çabuk doluyor 3 saat süreyle sizce bu normalmi çok çabuk dolması yoksa bu telefonlardamı hep böyle

zeusahmet

zeusahmet

Üye
çok çabuk mu 3 saat mi ? benim telefon 3 saatte doluyor önceden n95 kullanıyordum 1 saatte doluyordu şarj etme süresinin kısa olması lazım ya samsung burda zayıf kaldı

mesut_bati

Üye
birde şunu farkettim telefonu kapalıyken şarja koydum dolumu yaptıktan sonra şarj dolmuştur çıkarabilirsiniz uyarısını verdikten sonra şarj aletini çıkarıp tekrar taktığımda şarj dolumuna devam etti ve %85 olarak gösterdi normalde %100 göstermesi gerekmiyomu yoksa benim bataryadamı bi sorun var daha alalı 1 hafta oldu telefonu

zeusahmet

zeusahmet

Üye
bu dediğini ben de denedim yüzde 85le başlıyor telefon bu arada samsung hangi ülkenin malı her şeyi çin samsung almanya diye biliyordum

--------------- Ekleme ---------------

altyazıları yüklüyorum telefon görmüyor aynı isim yapınca da zaten aynı isimle dosya var diyor ne yapabilirim

campsnac1

Üye
arkadaşlar...iphone ile arasında kaldım:S ? okuyorum forumları alan herkes memnun iyi ki iphone almamışım fazla para vermemişim diyor..ve gözüme çarpan tek fark şuan...iphone da face online chat var...wave de yok...heral bunu bada yakında çözer...
söz sizde....şimdiden teşekkürler...

tento12

tento12

Üye
arkadaşlar...iphone ile arasında kaldım:S ? okuyorum forumları alan herkes memnun iyi ki iphone almamışım fazla para vermemişim diyor..ve gözüme çarpan tek fark şuan...iphone da face online chat var...wave de yok...heral bunu bada yakında çözer...
söz sizde....şimdiden teşekkürler...

Ne yani bir tek "online chat" var diye i-phone'a fazladan 1.000 tl mi vereceksin? Wave belki şu anda mükemmel bir telefon değil ama ileride güncellemelerle daha da iyi olacağını düşünüyorum (i-phoneun ilk başlardaki eksiklikleri de böyle güncellemelerle giderilmemiş miydi?).

Telefonda benim bulduğum eksiklikler:

1- Avi formatı henüz desteklenmiyor. Kodek desteği gerekiyor.

2- Kulaklık üzerinde ses açma kısma ayarı olmaması bence büyük eksiklik. Cihaz cebinde müzik dinlerken sesi kısmak ya da açmak için teelfonu kılıfından çıkarmalı ve ses tuşlarıyla işini görmelisin. Bu da eğer çok becerikli değilsen iki elini de kullanmayı gerektiriyor ve çok zahmetli bir iş. Eğer üzerinde ses ayarı bulunan bir kulaklık iş görecekse fazladan para verip almak gerekecek.

3- Telefonuma atadığım arama zil sesi "Melodi", " Titreşim ve melodi" ya da "Titreşim ve ARDINDAN melodi" seçeneklerinde 1 2 saniye kadar kısık çaldıktan sonra normal ses yüksekliğine çıkıyor. Forumlarda da benzer sorunu yaşayan bir kaç kişiye daha rastladım. Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz bilmiyorum?

4- Açık programları kapatmak için menü tuşuna uzun basarak kısa yoldan tüm programları kapatmak çok pratik. Fakat arada widgetlar da sıfırlanıyor. Halbuki onların bir şekilde sabitlenebilmesi, bu yöntemle kapanmaması gerekirdi.

Bu arada yeri gelmişken bir kaç ipucu da benden olsun; eğer gerekmeyen widget sayfalarını kapatmak istiyorsanız telefonu widget değiştirme tuşuna bastıktan sonra yan çevirin ve boş sayfaların üzerindeki kırmızı (-) tuşuna basın. Aynı yöntemle uygulamaların dizili olduğu menüleri de istediğiniz gibi düzenleyebilir hatta ekranın hemen altındaki "tuşlar", "rehber" ve "mesajlar" tuşlarını bile değiştirebilirsiniz.

campsnac1

Üye
tentro 12.. yani iphone alma...boşuna para verme..net oyun oyna bi gün şarjı gidiyor diyorsun:)
wave 2 3 gün...yakında bada uygulama güzelleşip sorunlar kalkar diyorsun...
wave al diyorsun yaniiiiiiiiiiiiii???????????????

xxbeykozluxx

Üye
merhaba arkadaşlar. Samsung Wave Kullanıcı yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. 1 hafta sonra wave kullanıcısı olacağım için çok mutluyum. bi okadar da heyecanlı :)) yanlız bir sorum olacak. Wavenin çizilmezlik testlerini tek tek inceledim izledim. Bu dayanıklılığa rağmen zagg şeffaf koruyucu kullansam mı?

merhaba arkadaşlar. Samsung Wave Kullanıcı yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. 1 hafta sonra wave kullanıcısı olacağım için çok mutluyum. bi okadar da heyecanlı :)) yanlız bir sorum olacak. Wavenin çizilmezlik testlerini tek tek inceledim izledim. Bu dayanıklılığa rağmen zagg şeffaf koruyucu kullansam mı?

merhaba arkadaşlar.Samsung Wave Kullanıcı yorumlarınız için şimdiden teşekkürler:oke: 1 hafta sonra wave kullanıcısı olacağım için çok mutluyum.:smartass: bi okadar da heyecanlı :biggrin: yanlız bir sorum olacak:oku Wavenin çizilmezlik testlerini tek tek inceledim izledim. Bu dayanıklılığa rağmen zagg şeffaf koruyucu kullansam mı? :hmmm

cataron

cataron

Üye
bu dediğini ben de denedim yüzde 85le başlıyor telefon bu arada samsung hangi ülkenin malı her şeyi çin samsung almanya diye biliyordum

Telefon açıkken şarj ettim, 15 dk aklıma geldi baktım pil %97

caneryendi

caneryendi

Üye

kesinlikle al nedenine gelince telefonun kendi hali dış yüzey çok kaygan elinizdeyken korku içinde kullanıyorsunuz ama zagg kılıfı takınca eline yapışıyor ve süper rahatlıkla kullanıyorsunuz telefon ekran çizilmeye dayanıklı ama mutlaka çizilir o yüzden önlem almak lazım. diğer kılıflara bence hiç gerek yok bu mükemmel...

asipic

Üye
beyLer Ekranda ßi sürü winget sayfası actım ve kapatamıyoRum Lütfen yardm edin !!!

ßeyLer Samsung s8500 De ekrada bi sürü widget sayfası actım Kapatmam Lazım Lütfn yarDım ednn !!

tento12

tento12

Üye
beyLer Ekranda ßi sürü winget sayfası actım ve kapatamıyoRum Lütfen yardm edin !!!

Öncelikle sol üstteki "widget" tuşuna basın. Telefonu yatay konuma getirin. Sayfaların yanyana dizildiğini göreceksiniz, sağ üstlerindeki "girilmez" işaretine tıklayarak istemediğiniz sayfaları silebilirsiniz.

murat124131

Üye
ortadaki menü tuşuna basılı tutun ve çıkan ekranda tüm vidgetleri kapayı seçin sorun hallolucaktır.widgetler açık kaldığında pili de yiyor bilginize. bu arada benimde bir sorum olucak gelen aramalarda ekranda ki kabul et (yeşile) bastığımda açılmıyor uzun bas diyor basıyorum fakat tuş kilidinden çıkmak mı gerekiyor başka çaresi varmı ? gelen aramayı cevaplamak için 2 tuşa mı basmak gerekiyor

shelby-15

Üye
arkadaşlar bu wavede cepten mobil tv nasıl izlicez...

onun için kabul et tuşuna 2 saniye basılı tut ve parmağını super amoled ekrandan çek o zaman olur yani bir problem yok... :D

rebellious23

Üye
çekilen fotoğrafları bilgisayara atınca görüntü kalitesi nasıl oluyor arkadaşlar?

MCAPOWER

Üye
Arkadaşım selam,
Verdiğiniz güzel bilgiler için çok teşekkürer.
Ben de bu telefondan almak istiyorum ancak açıklamalarına baktığımda Edge hızıyla hızlı internet diyor!
Bu telefonları bilgisayara modem olarak tanıtıp 3G (7.2 Mbps) hızında internet bağlantısı yapamıyor muyuz?
Yardımcı olursanız memnun olurum.
Syg,
meraba arkadaşlar bende samsung wave aldım cok guzel bir telefon herkesede tavsıye ederim yanlız ssizden bi konuda yardım isteyecegim ben waveyi pc'de modem olarak ta kullanıyorum cokta guzel çalışıyor ama tek sorunum yasak siteler daha önce ttnet kullanırken DNS ayarlarını değiştirip girebiliyordum ama bu talefonla nasıl girecem bilemiyorum ne youtube nede diğer yasak yerlere hiç birine giremiyorum vodafone hatla kullanıyorum telefonu bir aylık cep net paketi alıyorum 7.80 kuruşa çok hesaplı ama şu yasak sitelerede girmenin bir yolunu bulabilirsem çok süper olacak varsa bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lutfen anlatsınlar teşekkürler...

murat124131

Üye
arkadaşlar samsung kies te s8500 için yeni güncelleme var bilginize

shelby-15

Üye
şuan badanın kaçıncı sürümü mevcut yeni güncelleme geldi mi bendeki wave 1.0 var

Üst Alt