arkadaşlar...iphone ile arasında kaldım:S ? okuyorum forumları alan herkes memnun iyi ki iphone almamışım fazla para vermemişim diyor..ve gözüme çarpan tek fark şuan...iphone da face online chat var...wave de yok...heral bunu bada yakında çözer...
söz sizde....şimdiden teşekkürler...
Ne yani bir tek "online chat" var diye i-phone'a fazladan 1.000 tl mi vereceksin? Wave belki şu anda mükemmel bir telefon değil ama ileride güncellemelerle daha da iyi olacağını düşünüyorum (i-phoneun ilk başlardaki eksiklikleri de böyle güncellemelerle giderilmemiş miydi?).
--------------- Ekleme ---------------
Telefonda benim bulduğum eksiklikler:
1- Avi formatı henüz desteklenmiyor. Kodek desteği gerekiyor.
2- Kulaklık üzerinde ses açma kısma ayarı olmaması bence büyük eksiklik. Cihaz cebinde müzik dinlerken sesi kısmak ya da açmak için teelfonu kılıfından çıkarmalı ve ses tuşlarıyla işini görmelisin. Bu da eğer çok becerikli değilsen iki elini de kullanmayı gerektiriyor ve çok zahmetli bir iş. Eğer üzerinde ses ayarı bulunan bir kulaklık iş görecekse fazladan para verip almak gerekecek.
3- Telefonuma atadığım arama zil sesi "Melodi", " Titreşim ve melodi" ya da "Titreşim ve ARDINDAN melodi" seçeneklerinde 1 2 saniye kadar kısık çaldıktan sonra normal ses yüksekliğine çıkıyor. Forumlarda da benzer sorunu yaşayan bir kaç kişiye daha rastladım. Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz bilmiyorum?
4- Açık programları kapatmak için menü tuşuna uzun basarak kısa yoldan tüm programları kapatmak çok pratik. Fakat arada widgetlar da sıfırlanıyor. Halbuki onların bir şekilde sabitlenebilmesi, bu yöntemle kapanmaması gerekirdi.
Bu arada yeri gelmişken bir kaç ipucu da benden olsun; eğer gerekmeyen widget sayfalarını kapatmak istiyorsanız telefonu widget değiştirme tuşuna bastıktan sonra yan çevirin ve boş sayfaların üzerindeki kırmızı (-) tuşuna basın. Aynı yöntemle uygulamaların dizili olduğu menüleri de istediğiniz gibi düzenleyebilir hatta ekranın hemen altındaki "tuşlar", "rehber" ve "mesajlar" tuşlarını bile değiştirebilirsiniz.