Samsung S8500 Wave Aldım Sorularım var.

Sponsorlu Bağlantılar

beylerbeyi44

Üye
Samsung Wave aldım 4 gündür Kies ile uğraşıyorum. Cihaz çok güzel ama bu kies yüzünden sıyırmaya az kaldı. Rehberi açamıyurum "Telefonunuz bu özelliği desteklemiyor", uygulama indiriyorum telefona yükleyeyim diyorum "Telefonunuz bu özelliği desteklemiyor". Oysa cihazda kayıtlı dosyaları görebiliyor ekleyip kaldırabiliyorum. Senronizasyon yoksa Kies ne işe yarar.
Galiba bir ayar yanlışlığım var, yardım lütfen.

arkadaslar bendede aynı durum söz konusu malesef cözüm getiremedim...Windows XP işletim sisteminde ise " MTP Device Bulundu " diye bir ekran geliyor fakat yeni donanım sihirbazına girince yüklüyor gibi oluyor sonra ise bu ekran çıkıyor...

bu konuda yardımcı olacak arkadaslara simdiden tsk....

kademxx

kademxx

Üye
Kulaklığa sesi oldukça güzel veriyor zaten 5.1 ses efekti ile de güzel oluyor bence bilmem biliyor musunuz logitech z 5500 ses sistemi modeli var ona taktım cihazı müthiş bir şekilde çalıştırdı.. 5 kolondan da ses geliyor ve müthiş bir netlikte sonuna kadar açıyorum en ufak bir bulanıklık olsun ama yokk tabi ki .. süper bi şeydi.. müzik menüsünde iken telefonunuzu yan yatırın harika bir görünüme geçiyor telefon bu özeliği de güzel. ayrıca radyodan kayıtı unutmamak lazım dinlediğiniz kalitede hiç kayıp olmaksızın mp3 formatında kayıt yapıyor.. bu özellik ile 10 üzerinden 10 alıyor bence..

TimsahxYz

TimsahxYz

Üye
Şunuda ilave etmeden geçmeyelim Şebeke çekimiyle ilgili sorun olduğu söleniyor. Yok öle bişi 3 haftadır dağ bayır kullanmadığım yer kalmadı. Çekim gücü gösterir çizikler iki türlü çalışıyor. Birincisi normal mod EDGE bağlantısı desteklenen yerlere göre ikinciside 3G ve 3G+ . EDGE ninin biraz üzerine çıkınca yani neredeyse ful çekince 3G ikonuyla ilk çiziklere başlıyor ve şehir içi birçok noktadan (Operetöre göre değişebilir) 3G+ ful çekmekte ve internet hızı mükemmel. Aynı fotoğrafı aynı GSM operatörüyle aynı anda Facebook a yükleme yaparken 3Gs e 4 saniye fark atı.

onrozkurt

Üye
Merhaba bu modeli elektroworld de inceledim çok merak ettiğim 2 husus var
Web işi ile uğraşmakta olduğum için

Acaba Samsung Apps de SSH client mevcut mu ?
Birde,
sitesinde ki PaderSyncSSH - Mobile SSH Client kullanılabiliyormu ?

Olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

extreme20

Üye
Arkadaşlar E-Posta ayarlarını nasıl yaptınız?

Ben sadece E-Posta yı açamadım. Hesabımı ekledim. İndir diyince e-posta veya parola yanlış diyor. Sanırım ayarları eksik. Bağlanan arkadaşlar Ayarlar kısmını anlatırsa sevinirim. Hattım Turkcell . Teşekkürler.

favarol

favarol

Üye
arkadaşlar wave in tek eksikleri sadece application çeşitliliği, bu da biraz zamanla oturacak diye düşünüyorum ama acil olarak bi anlık mesajlaşlma programı lazım bu cihaza msn face falan, ben nimbuzz un sitesine girip destek bölümüne mail attım sizlerde bu şekilde baskı yaparsanız sanırım bu sorun en kısa zamanda çözülür...

bunun dışında tek sorun yaşadığım şey divx izlerken altyazıda türkçe karakter desteği oldu sanırım yakında bunun da çözümünü buluruz yada belkide vardır da ben yapamamışımdır, bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

viranufuk

viranufuk

Üye
ya ses durumu nasıl yani müzik dinlerken veya video seyrederken kulaklık takmadan sesi yüksek çıkıyormu nokia gibi mesal 5800 ım var değiştiricem bi türlü karart veremedim

caneryendi

caneryendi

Üye
5800 kullanan arkadaşım elindeki cihazı hemen sat ve bi wave al hayatının en doğru kararı verdiğini wave kullanınca anlarsın... dışarıya sesi normal çok güçlü değil ama kulaklık süper 5.1 ses efekti özelliği var film ve video izlerken müthiş oluyor .

--------------- Ekleme ---------------

size bir sorum olacak sizin telefonlarınızda anaekran simgesi mevcutmu. ben orta tuşa basmadan anamenüye giremiyorum . sizinde aynımı ?

kurti1905

Üye
bence daha kibar olan wave daha hızlı olan wave müthiş video kalitesi olan wave tabiki tercih edilmeli. tek sorun uygulama eksikliği. o da gelişiyor yavaş yavaş.

caneryendi

caneryendi

Üye
Arkadaşlar wavede son nokta facedeki videoları telefonunuza indirebiliyorsunuz bugün buldum sanki altın bulmuş gibiyim :) bu telefon aşmış yaww valla çok seviyorum telefonumu... Widgetlerden feeds & update yi ekranınıza taşıyın oradan faceyi göreceksiniz ayarlarıda var zaten oradan videoya tıklayın size uyarı geliyor ona ok diyorsunuz video telefonunuza iniyor dosyalara direk kaydediyor valla muhteşem birşey bu waveeeeeeeeee

caneryendi

caneryendi

Üye
arkadaşlar buyrun size waveden müthiş bir özellik daha tv kablosunu tv ye bağlıyorsunuz telinizde yüklü olan oyunları oynuyorsunuz lcd tvde araba yarışı keyfini düşünün waveyi direksiyon gibi kullanıyorsunuz. :):) isterseniz resimleri izleyin isterseniz hd film izleyin kısacası ne yaparsanız yapın wave size sunuyor...

goldcan

Üye
    Konu Sahibi
Ben kılıfı ile berbaer cebime koyduğumda genellikle telefonumu kapanmış açılmış pin ekranı ile buluyorum. Bunu yaşayan arkadaşlar var mı?

hayatperest

hayatperest

Üye
Konuya rastladığım iyi oldu. Bende diğer arkadaşlar gibi yazılım konusu dışında samsung wave diyorum. Telefonu 3-4 gün önce aldım ancak elimden düşmüyor. Kamerasını açıp güzellik modunu açtığınızda profesyonel denecek seviyede fotoğraflar çekebilirsiniz. Açıkca söylemek gerekirse ben ekranı ve hızına hayran kaldım. Benzer telefonlardaki gibi soluk bir ekran değilde capcanlı renkler var. Telefon almak için evden çıktığımda Nokia x6 veya iphone 4 geçiyordu aklımdan. Taaki vitrinde wave i görene kadar. Almak isteyen arkadaşlara belirtmek istediğim tek şey mükemmel performans ancak kısıtlı yazılım. En azından şimdilik.

quadro76

Üye
çarşamba günü aldığım telefonu acil ihtiyaç dolayısıyla satıyorum cihaz 2 günlük ve daha 1 kere şarj edildi ilgilenenler bana ulaşabilir

abenturk

Üye
arkadaşlar telden çok memnunum yeni aldım ama youtube yi izlemek için dns ayarlarını değiştrmek gerek bunun nası değiştiğini bulan varmı?

Arkadaşlar, bu sorunun yanıtı Telpa'nın sitesinde sık sorulan sorular bölümünde mevcut. Linki veriyorum. Ben denedim sonuç olumlu :oke:

Öncelikle telefon modelini seçin uygulamalar bölümünde bakın göreceksiniz.

leylaz

Üye
Telefonu allalı bir ay oldu. Her şeyiyle mükemmel diyebilirim. Ekran görüntüsü(canlılığı) her şeye değer. Telefon dışarı iyi ses verdiği için kulaklıları aldığımdan beri kullanmadım. Geçen gün dikkatimi çekti. Kulaklığı taktığımda bir tanesi çalmıyordu. Sanırım kulaklık girişinde sorun var.Hareket ettirdiğimde iki kulaklıkta çalıyor.Alternatif kulaklık bulup test etmem lazım. Hemen garantiye yollamakta işime gelmiyor.Tlf açılacak sonrasında yeni sorunların gelmesini istemiyorum:S

Arkadaşlar tema indiren oldu mu hiç? Alternatif ikonlar mevcut mu acaba, biraz baktım ama göremedim.

ahmetcans

Üye
Bazı aradaşlar java falan olmadınğını yazmış YANLIŞ JAVA VAR!

Youtubeye girilemedini sölemişler gayet kolay bi ayarla MENU>AYARLAR >BAĞLANTILAR>WİFİ
bağlandığınız wifiyi silin''UNUT DEYİN'' sonra tekrar bağlanacaksınız bağlantınız adı neyse'' cans'' wirelles bendeki mesela tıklayın proxy adresi kısmına 195.168.109.60:8080 DAHA sonra şifrenizi tekraran girin ve bağlanın artık youtube a da girebilirsiniz

Msn olayı yok demişler e güldürmeyin artık wap.ebuddy.com yazın ordaki turuncu bağlantıya tıklayın evet diyerek yazılımı indirim yazılım oyunların içinde kaydolmuş olacaktır nereye gitti bu demeyin

Ayrıca samsungapp bol bol eğlenceli şeyler bulabilirsiniz ama NTV yi canlı yayından izlemek istiyoranız mutlaka ntvmsnbc olan yazılımı telefonunuza indirin...Evet ücretsiz tv durumu oluyor

Pil konusunda uzun uzun araştırma yaptım bu piller ölee saatlerce doldurmyaa sıcaa falan pek gelmez zaten pilliniz dolunca otomatik olarak enerji kesiliyormuş onun için ilk kullanımda saaatlerce doluma gerek yok ve boşaltmayada pil içinde güzel eklentileri samsun store dan indirebilirsiniz

Bu telefondaki görüntü kalitesini ıphone ile karşılaştırmak dahi istemiorum :)

İphone 4 teki antene deyme çekmez durumu yok çeker...

Tek sinir bozucu durum menünün yan dönmemesi :(

Unutmadan bide divx olayı için kayıt yapmanız gerekiyor divx.com dan biraz ingilizceyle neler yapmanız gerekiceni anlarsınız ama öncelikle bilinmesi gerekilen şey telefondaki
menü-ayarlar-telefon hakkında- ddivx(R) -kaydet dediğimizde çıkan kodu kayıt yaptırmamız gerektiğiir

Bunun dışındaki sorular için herzaman burdayımmm :):):)::aha::aha:

Bide telefonun maketini görüp yorum yapanlardan uzak durun

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım telefonun en önem verdiği şeylerden biri social durumları haberin yok sanırım ama tek tıkla facebooktasın madem telefonun yok neden sallıyosunuz msn ye de ebuddyden inirip yada indirmeden ebudy lite den bağlanıp giriosun anlamıyorum yahu sizi

Ozan

Ozan

Admin
Sonunda ben de Samsung S8500 Wave aldım, sorularınızı yanıtlayabilirim arkadaslar 1 tam gün kurcaladıktan sonra hemen hemen herşeyini öğrendim ... Alacak arkadasların aklına takılmasın ki telefonun hiçbir problemi, kusuru veya eksigi yok. Hemen hemen herşeyi yapabileceksiniz, bu incelik ve bu hafiflikte bir telefonda gerçekten olaganüstü ekran kalitesi ve kullanıslılık var.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
arkadaşlar buyrun size waveden müthiş bir özellik daha tv kablosunu tv ye bağlıyorsunuz telinizde yüklü olan oyunları oynuyorsunuz lcd tvde araba yarışı keyfini düşünün waveyi direksiyon gibi kullanıyorsunuz. :):) isterseniz resimleri izleyin isterseniz hd film izleyin kısacası ne yaparsanız yapın wave size sunuyor...

bu özellik en beğendiğim şey sanki sensörlü ps3 kolu ile oynuyomuşsunuz gibi
aslında güzel fikir takılabilir

viranufuk

viranufuk

Üye
Telefonu allalı bir ay oldu. Her şeyiyle mükemmel diyebilirim. Ekran görüntüsü(canlılığı) her şeye değer. Telefon dışarı iyi ses verdiği için kulaklıları aldığımdan beri kullanmadım. Geçen gün dikkatimi çekti. Kulaklığı taktığımda bir tanesi çalmıyordu. Sanırım kulaklık girişinde sorun var.Hareket ettirdiğimde iki kulaklıkta çalıyor.Alternatif kulaklık bulup test etmem lazım. Hemen garantiye yollamakta işime gelmiyor.Tlf açılacak sonrasında yeni sorunların gelmesini istemiyorum:S

Arkadaşlar tema indiren oldu mu hiç? Alternatif ikonlar mevcut mu acaba, biraz baktım ama göremedim
kulaklığı tam olrak yuvaya oturt düzelir bende 5800 da ilk başlarda öyle sanmıştım fakat bu tip kulaklık çıkışlarında tam oturtmak gerkiyor

Üst Alt