Samsung S8500 Wave Aldım Sorularım var.

Sponsorlu Bağlantılar

yebote

Üye
Bende 2 hafta oldu alalı elimden daha düşürmedim her menüye girdiğimde bi heyecana kapılıyorum yalnız şu uygulamaları konusunda yükleyebileceğimiz bi adres var mı arkadaşlar ?

devrimalp

Üye
Selam,
bende ipone 3GS den S8500 e geçtim.fakat uydudan konum bilgisi almayı beceremedim.bunu becere bilen varmı? varsa yöntemi nedir? ipone zırt diye bağlanıyordu:allalla:

cprous

Üye
meraba arkadaşlar bende samsung wave aldım cok guzel bir telefon herkesede tavsıye ederim yanlız ssizden bi konuda yardım isteyecegim ben waveyi pc'de modem olarak ta kullanıyorum cokta guzel çalışıyor ama tek sorunum yasak siteler daha önce ttnet kullanırken DNS ayarlarını değiştirip girebiliyordum ama bu talefonla nasıl girecem bilemiyorum ne youtube nede diğer yasak yerlere hiç birine giremiyorum vodafone hatla kullanıyorum telefonu bir aylık cep net paketi alıyorum 7.80 kuruşa çok hesaplı ama şu yasak sitelerede girmenin bir yolunu bulabilirsem çok süper olacak varsa bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lutfen anlatsınlar teşekkürler...

ahenk

ahenk

Üye
nette samsung wave BADA OS çalişan programlar diye ararsanız uygulama bulursunuz

BADA OS destek diye ararsanız sorunlar hakkında bilgi olabileceginiz yerler var

herkezin cihazı hayırlı olsun iyi forumlar

caneryendi

caneryendi

Üye
kesinlikle waveeee ıphone kullandım 1 ay sonra sattım teli şarj etmekten bıktım waveeee her yönüyle muhteşem ....

deli_bekir

Üye
Navigasyonla ilgili bende sıkıntı yaşıyorum. En az 10dk sürüyor konum bilgisi alması. Hızlandırmanın bir yolunu bilen yada bulan varsa paylaşabilirmi?
Oyunlar deneme sürümü değil gibi geldi bana ama yine de henüz sonuna gelmedim oyunun. App te de ücretsiz oyunlar mevcut.
Dolfin web browser da DNS ayarı yapamıyoruz sanırım. Baya karıştırdım ama bulamadım. DNS değiştirebilen yada farklı bir browser kullanan varmı?
Pilinden de memnunun. Ortalama bir kullanımda 3-4 gün gidiyor.

denizkab

Üye
Samsung Wave aldım 4 gündür Kies ile uğraşıyorum. Cihaz çok güzel ama bu kies yüzünden sıyırmaya az kaldı. Rehberi açamıyurum "Telefonunuz bu özelliği desteklemiyor", uygulama indiriyorum telefona yükleyeyim diyorum "Telefonunuz bu özelliği desteklemiyor". Oysa cihazda kayıtlı dosyaları görebiliyor ekleyip kaldırabiliyorum. Senronizasyon yoksa Kies ne işe yarar.
Galiba bir ayar yanlışlığım var, yardım lütfen.

caneryendi

caneryendi

Üye
arkadaşım kies yanlış kurmuş olabilirsin ben 2 bilgisayarda kurdum hiçbir problem yok rehber mesaj herşey sorunsuz yapılıyor... samsung sitesinden tekrar indir kur bence aslında çokda basit bir işlem sadece yükle diyorsun yönergeleri izliyorsun sorun çıkmaması lazım...

deli_bekir

Üye
Ayarlar--> bağlantılar--> USB bağlanırken sor şeklinde ayarla. Böylece usb kablosunu taktığında kies içinmi yoksa diğer opsiyonlar içinmi bağlandığını işaretleyebilirsin.
bazı arkadaşlar Navigasyon yüklemeinde sıkıntı yaşamışlar. Onlarda ayarı aynı şekilde yapsınlar. Sonra Route66 Sync programını kurun ve çalıştırın. Daha sonra USB kablosunu takın ve hafıza kartı seçeneğini kullanın. Böylece route66 telefonunuzu tanır. Kayıt işleminizi yapın ve ne isterseniz indirin( TR Harita, TR erkek ya da bayan sesi v.s. )

buraq85

buraq85

Üye
arkadaşlar telden çok memnunum yeni aldım ama youtube yi izlemek için dns ayarlarını değiştrmek gerek bunun nası değiştiğini bulan varmı?

campsnac1

Üye
bugün bir daha telefona baktım teknosa da...youtube menüsü var..yani youtube a girebiliyormuyuz?:):):):)): arkadaşlar telefona sahip olanlar yazsın..

kaan_tk

Üye
arkadaslar facebooktaki tum vıdeoları izliyorsunuz sorunsuzca ama youtube kapalı ldugundan gıremıyrsunuz
oyun olayı super dıye bılırım o ekranla yun oymamak cok zevklı tam doygun rek ozzellıgı oyun olayını sıradısı yapıyor
mail se super cok basıtce ayarlan lanıyor maıl ayarları ve cok detaylıca kullana bılıyorsunuz
ınternetı cok hızlı ve akıcı ama duzenlemelerı lazım yanı bır ıkı guncellemeyle wave tatlı bela labılecekkadar guzell olur suankı kullan dıgın tlf larımın enfarklısı en hızlısı ve eglen celısı kıyasladıgım tlf ise i8910 hd ve iphone 3gs ama parantezle demek ıstıyorum i8910hd tim dekı ses sıstemı keşke wave de olsaydı ya ozaman wave 10 uzerinden 10 alırdı.

campsnac1

Üye
kaan [email protected] eklermisin beni?samsung ile ilgili...
interneti hızlı akıcı demişsin ..ama düzenlemeleri gerek..yani pc deki gibi siteleri tam göstermiyor mu?
az detaylı anlatabilirmisin?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
gencler negavisyon konusunda bilgi sahibi olmak için 66.com adresine girip incelemeniz gerekmektedir neden çünkü rotate 66.com kullanıyor bada os ok :) telefon mükemmel laf söyleyenı oyarım her yerini inceledim ve daha cok detayda yazabilirim önerim ise sadece samsung apps den indirme yapın uygulama fiyatlarıda cok ucuz hemde bikerelik sigaradan ucuz :) başka sitelerde uygulama arayın birde eger site adminleri burada samsung bada os uygulamaları adı altında bi konu acarsa burayıda kullanabilirsiniz bu yer güvenilir merak etmeyin

campsnac1

Üye
arkadaşlar...şu telefonu alıcam ama....:):)
facebook online chat özelligi ve face de video izleme var mı???????????????????????????? :((:

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
dostum..kaç gündür araştırıyorum...kafayı yedim:)
msn versem az konuşabilirmiyiz? [email protected]
wave ile ilgili.....

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar..........! bazı sorularım olucak...lütfen cevaplarsanız sevinirim...
1...facebook ve youtube daki videoları izliyebiliyormuyuz?
2..facebook ta online chat olayı var mı?
3...içindeki oyunlar ve samsung apps teki oyunlar güzel mi?
4..internette hızlı?
5..mail alıp gönderme?
lütfen cevap bekliyorum siz den ve bir an önce şu telefonu alayım hadiii:)

arkadaşım burada sadece you tube türkiyede erişim yasagı oldugu için giremiyorsun onun dışında hepsi var

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar...şu telefonu alıcam ama....:):)
facebook online chat özelligi ve face de video izleme var mı???????????????????????????? :((:

dostum kesinlikle al facede chat olayı yok ama zamanla bada os bunada cözüm üretir zaten hç bir telefonda yok facede chat olayı

diger bir konu facede video izleme özelligi süper

başka bir konu oyunlarına hasta olacaksınız

kaxhean

Üye
arkadaslar telefonun müzikte kulaklık sesi hakkında göruslerinizi alabilirmiyim.kendi kulaklığı veya farklı bi kulaklık?

akrepberkan

Üye
arkadaşlar bende bugün aldım wave ama bi türlü facedeki yada izlesenede ki videoları izleyemiyorum lütfen yardım edin yoksa teknosaya iade edecem telefonu acil yardım şimdiden teşekkürler??

campsnac1

Üye
skaptan....peki msn yada ebuddy de yokmuş galiba şuan wave de????? :( java var mıııııııııı?

caneryendi

caneryendi

Üye
arkadaşlar face de videoları çok rahatlıkla izleyebiliyorsunuz . video üzerine tıklamanız yeterli... youtube ye gelince site bizim ülkemizde yasaklı yoksa rahatlıkla izleyebilriiz... mailleride rahatlıkla alıp okuyup cevap verebiliyorsunuz ... başka sitelerden video izleyemedim ama ...msn yok malesef uygulama gelirmi bilmiyorum.. müzik konusuna gelince kesinlikle süper hem ses kalitesi hemde görsel olarak .tam bir müzik aleti . oyunlar süper oynanıyor asvalt ve ndedforspeed yükledim mükemmel görüntü kalitesiyle oynuyorsunuz... internetde çok hızlı tabi bağlantıylada ilgisi olabilir ...

Üst Alt