Samsung S8500 Wave Aldım Sorularım var.

Sponsorlu Bağlantılar

betaprox

Üye
Telefonu allalı bir ay oldu. Her şeyiyle mükemmel diyebilirim. Ekran görüntüsü(canlılığı) her şeye değer. Telefon dışarı iyi ses verdiği için kulaklıları aldığımdan beri kullanmadım. Geçen gün dikkatimi çekti. Kulaklığı taktığımda bir tanesi çalmıyordu. Sanırım kulaklık girişinde sorun var.Hareket ettirdiğimde iki kulaklıkta çalıyor.Alternatif kulaklık bulup test etmem lazım. Hemen garantiye yollamakta işime gelmiyor.Tlf açılacak sonrasında yeni sorunların gelmesini istemiyorum:S

Arkadaşlar tema indiren oldu mu hiç? Alternatif ikonlar mevcut mu acaba, biraz baktım ama göremedim.

kulaklık girişi tanıma süresi var kendiliğinden düzelicektir servise yollamayın.

viranufuk

viranufuk

Üye
Telefonu allalı bir ay oldu. Her şeyiyle mükemmel diyebilirim. Ekran görüntüsü(canlılığı) her şeye değer. Telefon dışarı iyi ses verdiği için kulaklıları aldığımdan beri kullanmadım. Geçen gün dikkatimi çekti. Kulaklığı taktığımda bir tanesi çalmıyordu. Sanırım kulaklık girişinde sorun var.Hareket ettirdiğimde iki kulaklıkta çalıyor.Alternatif kulaklık bulup test etmem lazım. Hemen garantiye yollamakta işime gelmiyor.Tlf açılacak sonrasında yeni sorunların gelmesini istemiyorum:S

Arkadaşlar tema indiren oldu mu hiç? Alternatif ikonlar mevcut mu acaba, biraz baktım ama göremedim.
kulaklık girişi tanıma süresi var kendiliğinden düzelicektir servise yollamayın
.
kulaklığı tam oturtsanız sorun çözülecektir tık diye ses gelmesi gerekiyor bende ikl başta öyle sanmışltım kulaklığı tam oturt korkma bi şey olmaz biraz bastır tık diye ses gelsin

tr-trance

Üye
mrb arkadaşlar.

Öncellikle böyle kapsamlı ve yararlı bilgi paylaşımı sağladınız için başta maxicep'e ve herkese çok teşşekkür ederim.

Benim de bi sorum olacak:
Telefonu bilgisayara taktığımda telefonda pc bağlantısı boşken kullanılabilir.Çalışan uygulamaları kapatın yazıo.bende telefonu kapatıp tekrar açtığımda kiese bağlanıyor.Kies e her bağlanmak istediğimde telefonu açıp kapamam mı gerekicek???

Yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşşekür ederim...

tento12

tento12

Üye
Telefonu bilgisayara taktığımda telefonda pc bağlantısı boşken kullanılabilir.Çalışan uygulamaları kapatın yazıo.bende telefonu kapatıp tekrar açtığımda kiese bağlanıyor.Kies e her bağlanmak istediğimde telefonu açıp kapamam mı gerekicek???

Yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşşekür ederim...

Çalışan uygulamaları kapatmanız yeterli olacak, yani hiçbir program çalışmamalı. Ben de kabloyu taktığımda bazen benzer uyarıyı alıyorum (ki genelde telefon arama sonrası ekran falan açık kalmış olabiliyor) bunları kapattığımda da (kabloyu tak çıkar bile yapmadan) bağlantı kuruluyor.

bulent47

Üye
Slm Arkadaşlar tlfon 2 gün önce elime geçti 2 sorunum var. 1. e-posta kaydımı yapamadım. bi türlü mailllerim okuyamıyorum. 2. oyun sitelerine bağlandığımda java programı istiyor. Yardımcı olursanız memnun olurum.

eemibo

Üye
arkadaşlar telefon hakkında baya bir soracağım olay var umarım bana yardımcı olursunuz delirmek üzereyim muhteşem bir telefonu tam anlamıyla kullanamıyorum
1-)telefonu kapatmadan bilgisayar bağlantısı olmuyor
2-)telefon bağlansada hiç birşeye giremiyorum oyun indiririyorum ama yükle kısmı açılmıyor
3-)teknosa da alırken eleman telefonda çalışan programları bir yere girip kapattı o yere nasıl giriliyor
şimdilik acil olan sorunlarım bunlar daha varda kendimi teknoloji düşmanı olarak görmeye başladım imdaaaaaattttt

tr-trance

Üye
tento 12 yardımın için teşekkür ederim.
Programları kapatmak telefon ortasındanki tuşa basmak demek mi?çünkü bunu yaptığımda olmuo.mesala oyun oynuorum oyundan çıkıorm.telefonun ana menusüne geliyorum.pc bağlantısı boşken kullanılabilir.Çalışan uygulamaları kapatın yazıo.bu esnada teli bilgisayara bağladımda kies görmuyor.sadece tefonun üstündeki sağ tuşa bastığımda(telefonu açma kapama düğmesi) kies göruyor.

cataron

cataron

Üye
Herhangi bir uygulamayı kapatmak için sağdaki tuşu (arama sonlandırma tuşu) menüye dönmek için orta tuşu kullanın, Orta tuşa uzun bastığınızda görev yöneticisi açılır ve çalışır uygulamaları orada görürsünüz.

tr-trance

Üye
ortadaki tuşa bastım.uygulamarın sağ üstunde kırımızılı bi işaret var.o ne anlama geliyor.

cataron

cataron

Üye
"Uygulamayı kapat" anlamına geliyor

tr-trance

Üye
msn için e buddy mi yüklemek gerekiyor.e buddy yüklemek ücretli mi.

--------------- Ekleme ---------------

saol cataron.dediğini yapaıorm.artık çok raha kies e bağlanabilirom.

1-)telefonu kapatmadan bilgisayar bağlantısı olmuyor
2-)telefon bağlansada hiç birşeye giremiyorum oyun indiririyorum ama yükle kısmı açılmıyor
3-)teknosa da alırken eleman telefonda çalışan programları bir yere girip kapattı o yere nasıl giriliyor
şimdilik acil olan sorunlarım bunlar daha varda kendimi teknoloji düşmanı olarak görmeye başladım imdaaaaaattttt

ilk soruna cevap verebilirm.ben de çok uğraştım.saolsun burdaki arkadaşalar baya yardımcı oldular.uyugalamardan çıkman gerekio.bunu iki yolu var.telefoun üstünde ortdaki tuşa (menu tuşu) bir iki saniye basılı tut.uygulumaları kapat de.veya telefoun kapatma tuşuna bas ama telefonu kapatma.o zamanda tüm uygulamardan çıkıyor.böylelikle çok rahat kies e bağlanabiliorsun

tr-trance

Üye
çekilen fotoğrafları bilgisayara atınca görüntü kalitesi nasıl oluyor arkadaşlar?

ben attım.baya ii.görüntü kaybı yok diyebilirim.hatta gece video çekimi yaptım.onu bilgisayarda seyrettim ayını şekilde gerçekten ii.ole profesyonel fortoğrafcılıkla uğraşmıorsan işini kesinlike görür diorm.

apps leri bazıları indirdim başka apps lerde indirmek istıorum ama yeterli hafıza yok dior.ayarlar/uygulamar/yükkleme ayarları/varsayılan ytükleme konumu/hafıza kartıunı seçtim.ama yine aynı soru verior.bellek kartı bilgilerinde makisimum 7,582m uygun 6,879.yardımcı olabirmisiniz?

EFBIAY

Üye
herkeze selam.bende Samsung Wave kullanıcısıyım.bi sorunum var.gun geçtikçe ve uygulama yukledıkce APPS uygulamam yavasladı.su an telefondan uygulama ındıremıyorum ufacık uygulamalar sattler suruyo.su bılgılerıde vereyım hafıza kartıdolu değil hatta su an uygulama yok hepsını kaldırdım hafızakartını yenıden bıcımlendırdım.
konuyla ılgılı yardımcı olabılırmısınız?

muratihtiyar

Üye
bir kaçgün önce aldım waye'yi.iphone'ye 5 basar desek yanlış olmaz.dokunmatiği oldukça başarılı.nokia'dan samsung'a geçen biri olarak,ilk aşamada kullanmakta zorlansam da herşeyiyle oldukça kullanışlı ve özellikli diyebilirim.wave'deki esim kalitesi,benim fotoğraf makinemden bile iyi:)HD video çekebiliyor.bunu ayrıca wireless modem olarak da kllanabiliyorsunuz.ben evimdeki interneti kestirip bununla bağlanmaya başladım.3g ile de 4-5 megabite çıkabiliyorsunuz.alan pişman kesinlikle memnun kalır.

Samsung s8500 youtube sorunu burda !!!
Bir kaç arkada youtube'ye giremediğinden bahsetmiş.bağlantınızdaki proxy adresi ve portu kısmına:
195.168.109.60:8080 yazın youtube'ye giriş yapabilirsiniz

mehmet600

Üye
bu dediğini ben de denedim yüzde 85le başlıyor telefon bu arada samsung hangi ülkenin malı her şeyi çin samsung almanya diye biliyordum

altyazıları yüklüyorum telefon görmüyor aynı isim yapınca da zaten aynı isimle dosya var diyor ne yapabilirim
kardeş samsung çin malı

herkeze selam.bende Samsung Wave kullanıcısıyım.bi sorunum var.gun geçtikçe ve uygulama yukledıkce APPS uygulamam yavasladı.su an telefondan uygulama ındıremıyorum ufacık uygulamalar sattler suruyo.su bılgılerıde vereyım hafıza kartıdolu değil hatta su an uygulama yok hepsını kaldırdım hafızakartını yenıden bıcımlendırdım.
konuyla ılgılı yardımcı olabılırmısınız?
samsung kies üzerinden uygulamalar çok kısa sürede anında teline yüklenir cepten yüklemeler saatleri bulur

selam...hocam ben telefonu denedim..çok güzel ya..sana bazı sorularım olacak..facebook ve youtube dan video izleyebiliyormusun?facebook ta online chat var mı? ve şarjı kaç gün gidiyor?içindeki oyunları güzel dimii ? beni bilgilendirirsen çok sevinirim....
teline nimbuzu yüklersen face messenger kullanırsın

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
telefonda çok ısınma oluyo diyolar doğru mu?

tr-trance

Üye
slm,arkadaşlar benim bi sorum olacak.samsung apps lersdan biraz yüklemdim.ama şimdi hafıza kartımda 7,5 gb yer olmasına karşın hafıza dolu dior ve inderemiorum.
Menü>Ayarlar>Uygulamalar>Yükleme ayarları>Varsayılan yükleme konumu>Hafıza kartı bunu denedim olmadı.

msn için ne yapmam lazım .e buddy indermem gerek.nasıl inderebilirm.e buddy ücretli mi?

yarıdım ederseniz çok sevinirm.şimdiden teşşekürler.

murat124131

Üye
arkadaşlar ortadaki tuşa basılı tutun ve çıkan menüdeki isteği kabul edin bütün uygulamalar kapanacaktır.

samsung kies sitesindeki bedava kuponu kullanan oldumu ? 15 tl lik kupon var kupon kullan diyor ,kupon numarası istiyor ama kupon numarası vermiyor, kullanan olduysa lütfen yardım...

cataron

cataron

Üye

samsung kies sitesindeki bedava kuponu kullanan oldumu ? 15 tl lik kupon var kupon kullan diyor ,kupon numarası istiyor ama kupon numarası vermiyor, kullanan olduysa lütfen yardım...[/QUOTE]

Kupon kullanım süresi doldu, artık herşey ücretli

murat124131

Üye
benim kupon sürem eylül 18 ine kadar ama numarası yok kuponun

Üst Alt