5800 Yeni Firmware 51.0.006

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
nokiaaaa duy sesimizi bizde n97 ye symbian 9.5 istiyoruzzzz :box:box:box

:ehe:ehe

werarce

werarce

Üye
güncelleme varmı yani şimdi

padisah_58

padisah_58

Üye
benim pc ne oviden nede nsu dan telefonu bulmuyor neden acaba geçmiş sürümlerde sıkıntı yaşamamıştım :S

baya1994

baya1994

Üye
benim pc ne oviden nede nsu dan telefonu bulmuyor neden acaba geçmiş sürümlerde sıkıntı yaşamamıştım :S[/QUOT

arkadasım daha bulmaz yarın belki türkiye için çıkar v50 de öyle oldu durmadan telefondan ve nsu dan bakın

padisah_58

padisah_58

Üye
yükleyen arkadaşlar yüklemiş valla jaf la yüklüyüm diyorum ama jaf ne oluyor????

baya1994

baya1994

Üye
nasıl ya nokia 5800 e syimbian ^3 olur mu

arkadasm olur çunku nokia symbiandan bıktı simdi symbian 3 ve meego mu ne onu kullanıyor n8 de her halde symbian 3 var galiba nokia akıllı cep telefonların hepsine bunları yükleyecek 5800 meego olmaz çünku cpu az meego da yüksek kaldırmaz ama symbian 3 olur v60 da son olur bence çok durdu 5800 adam olması için belki daha güncelleme gelir kim bilir ne kadar nokiaya mesaj yollarsanız yeni sürümler gelir bence :D

padisah_58

padisah_58

Üye
ayrıca adresine hala düşmemiş nokia.comda var.. bu siteler eş zamanlı değilmi ne biçim iş bu yaw..

baya1994

baya1994

Üye
yükleyen arkadaşlar yüklemiş valla jaf la yüklüyüm diyorum ama jaf ne oluyor????

jaf ne oluyor her telefonun arkasında codu olur bu kodlar ülkeyi temsil eder türkiye için 3 kod var black için ayrı kırmısı için ayrı ilk yurtdışı güncellemeyi gördüğü için onların kudunu alıp jaf yardımı ile kendi tel kuruyoruz ama türkçe olmaz ama ben jaf önermiyorum biraz beklerseniz tel orjinali yüklersiniz biraz sabır

--------------- Ekleme ---------------

BUYRUN ARKADAŞLAR YOUTUBE DÜŞMÜŞ SU AN 2 TANE VAR BUYRUN BAKIN

padisah_58

padisah_58

Üye
valla bakıyorum ama hala yok jafla yüklücem artık ama jaf ne bi öğrensem ??

baya1994

baya1994

Üye
ARKADAŞLAR NOKİA GERİ ÇEKMİŞ BAKIN SİTE

1 SAAT ÖNCE V51 Dİ ŞİMDİ V50 BENCE NOKİA YANLIS HABERMİ VERDİ V50 YAZACAĞINA V51 YAZDI

padisah_58

padisah_58

Üye
jaf ne oluyor her telefonun arkasında codu olur bu kodlar ülkeyi temsil eder türkiye için 3 kod var black için ayrı kırmısı için ayrı ilk yurtdışı güncellemeyi gördüğü için onların kudunu alıp jaf yardımı ile kendi tel kuruyoruz ama türkçe olmaz ama ben jaf önermiyorum biraz beklerseniz tel orjinali yüklersiniz biraz sabır

madem öle dedeiğin gibi sabredecez.. bilgilendirme için tşk ederim..

mustafa

mustafa

Üye
ARKADAŞLAR NOKİA GERİ ÇEKMİŞ BAKIN SİTE

1 SAAT ÖNCE V51 Dİ ŞİMDİ V50 BENCE NOKİA YANLIS HABERMİ VERDİ V50 YAZACAĞINA V51 YAZDI

1 saat önce a bakıp bir saat sonra ye mi baktın dostum. tr sitesini geç güncelliyorlarda o yüzden soruyorum. şu an telefonum v51
:oke:

baya1994

baya1994

Üye
madem öle dedeiğin gibi sabredecez.. bilgilendirme için tşk ederim..

güncellemede bir şey yokki herkez abartıyor bence nokiada geri çekmiş ama attığım videonun 1. çok güzel keçke öğle olsa

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
güncellemede bir şey yokki herkez abartıyor bence nokiada geri çekmiş ama attığım videonun 1. çok güzel keçke öğle olsa

şimdi de videonun sahte olduğunu mu demeye çalışıyorsun :D

padisah_58

padisah_58

Üye
yüklesemde görsem zaten bişey ooacağından değilde benim cihaz kendiliğinden donuyor kapanıp açılıyor.. garantiye yolladım kaç sefer gideremediler. belki bu hata düzelmiştir donmlar olmaz diye umut ediyorum.. asıl yükleme sebebim bu...

baya1994

baya1994

Üye

1 saat önce a bakıp bir saat sonra ye mi baktın dostum. Tr sitesini geç güncelliyorlarda o yüzden soruyorum. şu an telefonum v51
:oke:

evet tr düşmemiş :d

werarce

werarce

Üye
sabırsızlanıyoruz nokia bekletme bizi :D

baya1994

baya1994

Üye
ben en çok batarya süresini merak ediyorum

Badem21

Üye
bn daha teli dün aldım bugun pat güncellme çıktı ne sakat iş yha bari bilseydim 1 hafta sonra alırdım:D

--------------- Ekleme ---------------

beyler 5 güne kalmaz gelir bizm ülkemize

Üst Alt