benim pc ne oviden nede nsu dan telefonu bulmuyor neden acaba geçmiş sürümlerde sıkıntı yaşamamıştım :S[/QUOT
arkadasım daha bulmaz yarın belki türkiye için çıkar v50 de öyle oldu durmadan telefondan ve nsu dan bakın
nasıl ya nokia 5800 e syimbian ^3 olur mu

yükleyen arkadaşlar yüklemiş valla jaf la yüklüyüm diyorum ama jaf ne oluyor????
jaf ne oluyor her telefonun arkasında codu olur bu kodlar ülkeyi temsil eder türkiye için 3 kod var black için ayrı kırmısı için ayrı ilk yurtdışı güncellemeyi gördüğü için onların kudunu alıp jaf yardımı ile kendi tel kuruyoruz ama türkçe olmaz ama ben jaf önermiyorum biraz beklerseniz tel orjinali yüklersiniz biraz sabır
ARKADAŞLAR NOKİA GERİ ÇEKMİŞ BAKIN SİTE
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1 SAAT ÖNCE V51 Dİ ŞİMDİ V50 BENCE NOKİA YANLIS HABERMİ VERDİ V50 YAZACAĞINA V51 YAZDI

madem öle dedeiğin gibi sabredecez.. bilgilendirme için tşk ederim..
güncellemede bir şey yokki herkez abartıyor bence nokiada geri çekmiş ama attığım videonun 1. çok güzel keçke öğle olsa

1 saat önceLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıza bakıp bir saat sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızye mi baktın dostum. Tr sitesini geç güncelliyorlarda o yüzden soruyorum. şu an telefonum v51![]()
evet tr düşmemiş :d