Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

simbiot

Üye
öncelikle sorumu yanıtlayan negative arkadaşıma teşekkürler..:)geçen gün şarjı sıfırladım yine,haliyle şarja taktım bu sefer bi elime kronometreyi de aldım..ve yaklaşık 3 saatte %100 oldu..şüpheli bence,ya sizce?

zeusahmet

zeusahmet

Üye
önceden de sormuştum telefon çaldığında şu sessiz butonu neden aktif değil ben telefonu ters çevirmek istemiyorum bir düğmeyle sessize almak istiyorum onu nasıl yapacaz

DenizDoğru

Üye
Telefona altyazılı dizi nasıl yüklüyoruz, diziyi attım ancak altyazıyı nasıl ekliyorum, yardımcı olabilir misiniz?

zeusahmet

zeusahmet

Üye
divx kayıt yapamadım onu da bir zahmet anlatsanız arkadaşlar

&dijital96

&dijital96

Üye
arkadaşlar normal telefonlarla dokunmatik telefonları kıyaslamayın pil konusunda çünkü onların kullanımlarıyla bunlarınki farklı süper amoled daha az enerji harcıyor dediler ve doğru söylediler ıphone yi aynı kullanımla günde 2 kere şarj ederken wavemi 2. günde1 ediyorum zaten daha fazlasını beklemek saçma imkansız birşey ... ekran ışığını biraz kısın daha fazla kullanırsınız tabi oyun ve internet kullanımıda farkettiriyor. ama ben böyle bi telefonu hergün doya doya ful ışık ful video internet oyun olarak kullanıyor tadına varıyorum ve günde birkez şarj ediyorum buda benim için hiç sorun değil en azından akşamı çıkarıyor ıphone gibi yarı yolda bırakmıyor...

Normal telefonla değil Nokia 5800'la kıyaslıyorum.Şarj probleminin ilk şarjı yaklaşık 8 saat yapmış olmamdan dolayı olabileceğini söylemişlerdi ama araştırdım ilk şarjda 12 saat tutulması gerek diye bir şey söz konusu değilmiş.Ne yapayım her şeyin artısı olduğu gibi eksisi de var.Bu telefonda da şarj sorunu olarak karşıma çıktı.Artık her gece şarj edeceğim çaresi yok

Benim şarjım gayet iyi gidiyor. Yani internete çok girersem eğer 2,5 gün diğer durumda 4 gün normal bence...

4 gün...Hayal gibi.:P:

efecun

Üye
Normal telefonla değil Nokia 5800'la kıyaslıyorum.Şarj probleminin ilk şarjı yaklaşık 8 saat yapmış olmamdan dolayı olabileceğini söylemişlerdi ama araştırdım ilk şarjda 12 saat tutulması gerek diye bir şey söz konusu değilmiş.Ne yapayım her şeyin artısı olduğu gibi eksisi de var.Bu telefonda da şarj sorunu olarak karşıma çıktı.Artık her gece şarj edeceğim çaresi yok

4 gün...Hayal gibi.:P:

Akşama Kadar Müzik Mesaj Oyun İnternet Divx İzliyorum 1.5 - 2 Günde Şarzı Bitiyor. Normal Kullansam 5 Günü Zorlarım Heralde :)) İlk Şarj Çok Önemli Bence. İlk Aldığımda Kendi içindeki Şarjı 1 Günde Bitirdikten Sonra 17 Saat Şarj Ettim Buyüzden Uzun Gidiyor Diye tahmin Ediyorum.

Birde Bildiğiniz Program Oyun 3lü Resim Yükleyebileceğim Bir Site Varmı?

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
hmmmmmmmmmmmmmmmmm

&dijital96

&dijital96

Üye
Akşama Kadar Müzik Mesaj Oyun İnternet Divx İzliyorum 1.5 - 2 Günde Şarzı Bitiyor. Normal Kullansam 5 Günü Zorlarım Heralde :)) İlk Şarj Çok Önemli Bence. İlk Aldığımda Kendi içindeki Şarjı 1 Günde Bitirdikten Sonra 17 Saat Şarj Ettim Buyüzden Uzun Gidiyor Diye tahmin Ediyorum.

Birde Bildiğiniz Program Oyun 3lü Resim Yükleyebileceğim Bir Site Varmı?
.

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/ilk-alimda-uzun-sureli-sarj-etmek-dogrumu-3-112134.html

(ilkertunca adlı üye gerekli açıklamayı yapmış bence,İlk şarj hakkında.)

Şarj konusu beni deli edecekk:angry:

caneryendi

caneryendi

Üye
bence ilk şarj diye birşey yok yani öyle saatlerce beklemeye gerek yok böyle birşey olsaydı emin olun bütün telefonların kullanım klavuzlarında net bir şekilde yazarlardı ama hiçbir yerde yazmıyor açıklaması bile yok araştırmalarıma göre bu pilleri bitmeden şarja takıp dolduğundada çıkarmak gerekiyormuş en sağlıklısı buymuş...

arkadaşlar ayrıca şu pil olayına kafanızı takmayın hergün şarja takın telefonunuzu gün içindede doya doya kullanın wave nin tadını çıkarın...

ksezgin

ksezgin

Üye
Ben ilk şarjımı uzun tutmadım; okuduğum birçok yerde şarjın dolması yeterli saatlerce şarjda kalmasına gerek yok diyordu... Sorun yaşamanıza üzüldüm .

zeusahmet

zeusahmet

Üye
divxlerin altyazılarını göstermiyor onu nasıl ayarlayacaz ?

fordmuro

Üye
arkadaşlar akıllı kilit olayını çözen varmı içime dert oldu ??

&dijital96

&dijital96

Üye
bence ilk şarj diye birşey yok yani öyle saatlerce beklemeye gerek yok böyle birşey olsaydı emin olun bütün telefonların kullanım klavuzlarında net bir şekilde yazarlardı ama hiçbir yerde yazmıyor açıklaması bile yok araştırmalarıma göre bu pilleri bitmeden şarja takıp dolduğundada çıkarmak gerekiyormuş en sağlıklısı buymuş...

arkadaşlar ayrıca şu pil olayına kafanızı takmayın hergün şarja takın telefonunuzu gün içindede doya doya kullanın wave nin tadını çıkarın...

Evet ben de artık öyle yapacağım mecburen.Bir şey daha fark ettim telefonum şarjı çok çabuk doluyor ve çok çabuk bitiyor.Çok hızlı bi telefonum war galiba :ehe

Ben ilk şarjımı uzun tutmadım; okuduğum birçok yerde şarjın dolması yeterli saatlerce şarjda kalmasına gerek yok diyordu... Sorun yaşamanıza üzüldüm .
:/sorun olduğu için ben de çok üzüldm. Destek için saolun.

skull_355

Üye
şuan biri varmı

--------------- Ekleme ---------------

yaaawşu sorumu kimse yanılamadı telefon entegresi çalışmıyor wi-fi yi açıyorum ve etrafımdaki modemleri görmüyor daha önceden bir şeyi yoktu taş gibi çalışıyordu şimdi neden böyle HİÇ Wİ-Fİ AP BULUNAMADI yazısı çıkıyor ne olur biri cevaplasın

lazo611

lazo611

Üye
Hocam Hayatımda bu kadar güzeel telefon ekranı daha görmedim... birşey soracağım arkadaşım almayı düşünüyor bu telefonu... mesela oyun program normal bi forumdan indirilerek (symbian sistemi gibi ) kurulabiliyormu ? ve hack isteyen bir iişletim sistemimidir ?

cataron

cataron

Üye
symbian değilde bada ya uyumlu olan program, oyun v.s indirip çalıştırabilirsin.

Arkadaşlar navigasyon için türkçe map ve kadın sesini imdirdim ve program açılıyor türkiye haritasında problem yok ama gps ile bir türlü bağlantı sağlayamadım, konumlama ayarlarında bir değişiklik mi gerekiyor, bildiğiniz ve çalışan bir ayarınız varsa anlatırmısınız!

rallyfanahmet

Üye
selam arkadaşlar operatör üzerinden youtube a girmeyi başaran var mı aranızda?

zeusahmet

zeusahmet

Üye
ben youtubea sorunsuz giriyorum önce modemimin dnsini değiltirdim sonra telefondan burda verilen dnsyi yazdım oldu

Ozan

Ozan

Admin
Usb i taktim zaman Sarj da oluyor .
yani Sarji bitmeden zirt pirt sarja takmis çikarmis Oluyorum . Bu Bataryasini Öldürürmü
Yeni teknoloji bataryalarda böyle birşey yok ne kadar dolduğunu ve dolmaya nerden baslayacagini gayet iyi biliyor ve ona göre şarj oluyor zaten. o yüzden tak-çıkar yada tam bitsin öyle şarj olsun gibi eski geleneklere gerek yok.
yaaawşu sorumu kimse yanılamadı telefon entegresi çalışmıyor wi-fi yi açıyorum ve etrafımdaki modemleri görmüyor daha önceden bir şeyi yoktu taş gibi çalışıyordu şimdi neden böyle HİÇ Wİ-Fİ AP BULUNAMADI yazısı çıkıyor ne olur biri cevaplasın
Wireless modülüne birşey olmus olabilir, baska wireless alanlarda deneyip emin olun wireless bulamıyorsa donanımsal olabilir sorun ilginç ?

selam arkadaşlar operatör üzerinden youtube a girmeyi başaran var mı aranızda?
Konuda soru-cevap da mevcut. Telefonun dns ini degistirin baglantı ayarlarınızdan girersiniz.

Üst Alt