5800 ısınma sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
batarya ısınması normal bence internette geziyorsun oyun oynuyorsun çok fazla batarya tüketimi oluyo tabi ısınacak elektronik cihazlar böledir fazla açık kalınca ısınma olur normaldir yaw takmayın.

OğuzcanAbi

Üye
telefon deil batarya ısınıyor

blueman061453

blueman061453

Üye
Selam
Arkadaşlar her telektronik cihaz güç harcarken muhakkak ısınacaktır güç tüketiminin olduğu her nokta ısınır ki bu doğal bir olaydır. telefonun kendisi asla ısınmaz bir problemi yoksa. Isınan noktası bataryadır sebebide 800mA civarında bir akım çekiminden kaynaklanır. Nokia 5800 ın modem özelliği olduğundan doğal olarak enerji sarfiyatı max olacaktır. Bu problemi Nokia ilerleyen takvimlerde bataryasının akımını yükselterek aşabilir ancak bu şekilde de bataryaya telefon max yüklenmez. Batarya ısınmasını yok etmenin bir yolu vardır oda traveling charge (900mA) kullanmanızdır, bunu sadece telinizi modem olarak kullanırken yapın şuan ben öyle yapıyorum ve ısı yok bataryada.
Ben Elektronik Uzmanı olarak sizlere tavsiyelerim budur.
En yakın zamanda v51 yükleyin derim haberiniz olsun çıkmıştır.
Saygılarımla....

OğuzcanAbi

Üye
telefonu da istiolar yeni die wermio bende olsam bende wermem

SilentOne

SilentOne

Üye
batarya bnim 5130 dadaısınıyordu eski telde bl4c batarya yani normal bide bu telde yok yok zaten dokunmatik ekranı yetiyor enerjş çekmek için ama aşırı ısınıyorsa bataryaya bakın şisme varmı die şime varsa bilinki yeni batarya alma wakiti gelmiş

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
3G'yi kapat istediğin kadar nete gir hiç ısınmaz. 3G açıkken neti kullanmasan bile şarj çabuk bitiyor ve ısınıyor.

OğuzcanAbi

Üye
hız düşer o zaman

koka89

koka89

Üye
Daha 1 ay yeni oldu alalı. Sabah şarjı doldu ve çektim. Telefon masada durduğu yerde ısınmaya başladı. Öğlen baktığımda ateş gibiydi ve şarjı 3 kalem kalmıştı. Tekrar şarja taktım fakat 1 saatte şarj olmadı ama yine ateş gibi oldu. İçini açtığımda batarya ve bulunduğu yuva çok sıcaktı. Bu sorun normal mi yoksa servise vermeli miyim?

esperante

esperante

Üye
Daha 1 ay yeni oldu alalı. Sabah şarjı doldu ve çektim. Telefon masada durduğu yerde ısınmaya başladı. Öğlen baktığımda ateş gibiydi ve şarjı 3 kalem kalmıştı. Tekrar şarja taktım fakat 1 saatte şarj olmadı ama yine ateş gibi oldu. İçini açtığımda batarya ve bulunduğu yuva çok sıcaktı. Bu sorun normal mi yoksa servise vermeli miyim?

Benimki 1 gün gidiyor. Senin çok daha kötüymüş benden.
Fakat ben wireless, mail programı, 3g internet, tv, online radio, müzik bunların hepsini ve aşırı şekilde kullanıyorum. Ayrıca arka planda sürekli çalışan 3 tane de uygulamam var.
Servise vermene gerek yok. Yedek pil önerisinde bulunabilirim ancak sana.
Kolay gelsin.

Barbo2

Barbo2

Üye
vodafone günlük sınırsız kullanan arkadaşlar 3g yi kapatın ısınma oyüzden oluyor eddge şebekesinde kullanın teli hızı azaltıyorlar şebekeye aşırı yükleniyor tel batarya haliyle aşırı ısınıyor bende aynı sorunla karsılaştım eddge şebekesinde kullanmak zorunda kaldım ya aylık paket alıcaksınız yada eddgede idare ediceksiniz baska yolu yok

SilentOne

SilentOne

Üye
ısı normal bişi bide yaz ayındayız yüz yılın sıcaklarını çekiyoz bide telin bu yaz aylarında aşı ınsnması normal durduk yere ısınması normal değil tabe güneşin altına koymadıysan

emre_6795

emre_6795

Üye
normaldir bende garantiye gönderdim batarya değişmişler yine aynı

Pelik@n

Pelik@n

Üye
yoksa bu telefonlar ddinleniyormu ?
dinlenme esnasında aşırı gün tüketip ısınıyor olabilir.
proğram yüklenen telefonlar en çabuk dinlenebilen telefonlardır.

SilentOne

SilentOne

Üye
yok artıq hergun mu dinliyolar yada sıra ilemi dinleniyoz 5800 kullananlar

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
olur mu öyle şey :nono:

ßUr@k

ßUr@k

Üye
hiç zannetmiyorum dinleneceğini okadar insanı neden dinlesinler benm telefonda sadece internete girdiğimde ısınıyo

kuvars10

Üye
Bende v50 ile birlikte ısınma sorunu ortaya çıkmıştı fakat v51 yükleyince sorun giderildi.V51 yüklemediyseniz tavsiyem yükleyin arkadaşlar ve umarım bu sorununuz çözülür.

Üst Alt