5800 ısınma sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
evet o konusa haklı olabilirsin nokia destek hattı aradıqında kadın da aynı seyi dedi

emre_6795

emre_6795

Üye
kullanma kılavuzunda yazar ben bu yüzden garantiye gönderdim yanına not bırakmışlar normaldir diye endişeye gerek yok

Ogzhan1925

Üye
6 aydır beri var aldıgımdan 1 ay sonra başıma geldi garantiye verdim pil değişti Telefon aynı sekilde ısınıyor şarj a taktıgımda bile pile cıkarıp avcuma koydugumda elim yanma derecesine geliyor o kadar ısınıyo

elitex

Üye
Bu gün durup dururken ısındı benim 5800 V50.0.005 vesiyonu yüklü 3 aydır kullanıyorum ilk defa başıma böyle bir sorun geldi. GPS kullanırken veya internette ısınması normal, ancak bu gün bu iki işlemide yapmamış olmama rağmen durduğu yerde ısındı, kapatıp pili çıkardım taktım fakat pilde sıcaklık yoktu. Ardındanda ısınma kalmadı. Başına gelen başka arkdaş varmı? :hmmm
Bendede aynı sorun var cebimde durup duruken ısınıyor ve dolu batarya yı bitiriyor.Herhangi açık bir program olmadığı halde.Bu gün işe giderken şarj yarımdı.çalışırken batarya bitiyor uyarı sesi verdi.telefonu elime aldığımda çok sıcakdı ve bir çizgi şarj vardı.Telefonu kapatıp açtım o bir çizgi şarj 4 saat gitti.Yani kapatıp açtıktan sonra düzeldi.Bunun sebebini bilen varsa lütfen paylaşsın.

046

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede vardı şarja takılı vaziyette wlan ile nette takılırken yada müzik dinlerken haddinden fazla ısınıyordu ve bu ısıdan dolayı dokunmatik ekranı tuhaf davranışlarda bulunuyordu tuş kilidi açarken sadece beyaz fon gelmesi, ekranın donması, bazen hiç ekranın gelmemesi gibi bunun üzerine sizler gibi bende garantiye gönderdim ve bataryada arıza olduğunu değişim yaptıklarını aynı zamanda dokunmatik ekranının da değiştirilerek tamiri yapıldığını söylediler. aslında tüm 5800 kullanıcıları birleşip eş zamanlı olarak cihazları garantiye göndersek 30 iş günü sonuna kadar iade edilmeyen cihazların satış fiyatı iade edilir. :D

SilentOne

SilentOne

Üye
nette takılırkende tw izlkerkende ısın ması normal

webgezgin

Üye
aynısı birebir :) vede bataryayı çıkarıp takmadıktan sonra batarya 10 dk içinde ısınıp bitiyor.. iken bile 10 dk sürüyor. lanet olsun 5800 ve bataryası..

benim 5800 dede aynı sorun vardı yaklaşık üç beş aydır altı yedi sefer yaptı batarya çoook ısınıyor fark edipte bataryayı çıkarmassan bataryayı tamamen içinde bir gıramdahi enerji kalmaksızın bitiriyor neden yaptığı belli değil aslında sahsen bendeki iki sefer hiç birşey yapmıyorken kendi kendine oldu dört beş kerede navigasyon programında yaptı .:off:

ama ben telefonuma nokia c6 nın yazılımını yükledim 1 aydır kullanıyorum hiç yapmadı belkide 5800 da yazılımsal sorun vardır ama c6 nın yazılımı 5800 da fişek gibi çalışıyor çok hızlanıyor kesinlikle ne donma nede başka bir şey teli okadar sıkıştırmama rağmen banamısın bile demiyor 5800 sahiplerine tavsiye ederim dokunmatiği çok çok hassaslaştı :aha:

--------------- Ekleme ---------------

bence sorun 5800 yazılımında 5800 yazılımı inanın beş para etmez çare c6 yazılımı

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen kardeşim c6 ve n97 mini yazılımı :D

Burak

Üye
telefon ısınınca sarj daha cabuk biter.
zaten her kullanım kılavuzunda belirtiliyor.
''ısıdan koruyunuz.''

SilentOne

SilentOne

Üye
yha orası doqru ama fazla işlem yaptınmıda cihaz ısınır

coyn

Üye
Durup dururken kendi kendine bir işlem yapmadan ısınıyor çözümü yok sanırım...

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
konu kilitlense iyi olur .d

Üst Alt