5800 ısınma sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
5800 ısınma sorunu?
merhaba arkadaşlar bu vodafone sınırsız internet kampanyasından yararlandım ama pişmanım ya her zmana internete giriyorum telefonumdan sınırsız şekilde fakat teledonum çok ısınıyor ayrıca telefonu bazen modem olarak kullanıyorum leptopla giriyorum fakat yine aynı sorun ıçok ısınıyor bunun için birşey yapma şansımız varmı yada adaptörde telefonu kullandıgımızda ısınsa bile birşey olurmu telefona yoksa normalmi telefonum nokia 5800 siyah v.50 yardımcı olursanız çok sevinirim herkese kolay gelsin..

celibar

celibar

Üye
internete girdiğinde fazla enerji tüketiyor.bu da ısınmasına sebep oluyor.bu normal sayılır.benim tel'de önceden çok ısınıyordu.özellikle mobil tv izlerken aşırı ısınıyordu.şimdi ise eskisi kadar ısınmıyor.

ArslanArif

ArslanArif

Üye
normal zaten kutu içeriğindeki kitapçıkta da yazıyor sorun olmaz

gunesin.oglu

gunesin.oglu

Üye
bende de aynı sorun vardı garantiye yolladım bataryayı değiştirmişler ama hiç bi fark etmedi

GIRISKAN

Üye
normal zaten kullanma kılavuzundada yazıyordu

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Bir problem yok hepimizinki öyle telefonun kullanımına bağlı olarak harcadığı güç ile dışarıya bir enerji vermek zorunda kalıyor. Isınmayı sen hissetmesen problem olurdu :)

umt_06_66

Üye
tesekkürler

dreedevil

dreedevil

Üye
Bu gün durup dururken ısındı benim 5800 V50.0.005 vesiyonu yüklü 3 aydır kullanıyorum ilk defa başıma böyle bir sorun geldi. GPS kullanırken veya internette ısınması normal, ancak bu gün bu iki işlemide yapmamış olmama rağmen durduğu yerde ısındı, kapatıp pili çıkardım taktım fakat pilde sıcaklık yoktu. Ardındanda ısınma kalmadı. Başına gelen başka arkdaş varmı? :hmmm

arzoum

Üye
benim telefonda iki ay içinde üç sefer yaptı , birden ısnmaya başlıyor herhangi bir işlemde yapmıyorum , hata gibi bişey , fener proğramından şüpheleniyorum lamba açık değil ama kullanıp kapattıkdan sonra oldu bir kere , aşırı bi ısınma pılde çok ısınmış yani enerzi çekiyor bişeyler ama çalışan bişey görünmüyo , hemen pılıni çıkartıp takıyorum düzeliyor . Fakat bu pilin bukadar isinmasından sonra pilde perişan oluyor.

gunesin.oglu

gunesin.oglu

Üye
5800 en kötü yanı nefret ettim bende :(

The Jocker

Üye
Bende de ısınıyor ama 2-3 saat oyun oynarsam yada internete girersem böyle oluyor.Yarım saat kapattıktan sonra telefonu her şey normale giriyor.

dreedevil

dreedevil

Üye
Pile bağlı bir sorun fakat anladım ki yüklü bir uygulama başımıza bu sorunu açıyor, uygulama yüklü değilken bu haraketi gerçekleştirmiyor.

cmlakbtr

Üye
Tnks! :oke:

Soraux

Soraux

Üye
Olması normal

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
5800 şu sorunu bu sorunu direk konu başlığını bu şekilde yazdığınız zaman genel buglar sanılıyor ve kime sorsan en hatalı tel diyor..telefon Symbian kullanmak sistemin yazıldığı kadar kolay değildir.

mmzzkk

mmzzkk

Üye
Bu gün durup dururken ısındı benim 5800 V50.0.005 vesiyonu yüklü 3 aydır kullanıyorum ilk defa başıma böyle bir sorun geldi. GPS kullanırken veya internette ısınması normal, ancak bu gün bu iki işlemide yapmamış olmama rağmen durduğu yerde ısındı, kapatıp pili çıkardım taktım fakat pilde sıcaklık yoktu. Ardındanda ısınma kalmadı. Başına gelen başka arkdaş varmı? :hmmm

aynısı birebir :) vede bataryayı çıkarıp takmadıktan sonra batarya 10 dk içinde ısınıp bitiyor.. iken bile 10 dk sürüyor. lanet olsun 5800 ve bataryası..

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
Elinde patlayan var mı? :) Tırstım ya!

elifhalime_1994

Üye
qaLİba normaL cünkü coqu 5800da oLan bse. ben de de aynı sorn var . bi süre eLden bırakınca eski haLine dönüo =)

levcho

Üye
evet benim de öyle olmuştu ama bende mail programı vardı. ilk önce hiçbir sorun yoktu sonra bir gece video falan indirdim netten çok ısındı ve şarjı bitti. sabaha kadar şarjda bıraktım ( yaklaşık 5-6 saat kadar ) o gün öğlene kadar telefon soğmadı ve pili 3-4 saat içinde durduk yere bitti. sonra mail programını sildim ve şu anda böyle bir olayla karşılaşmıyorum.

padisah_58

padisah_58

Üye
her elektronik calışırken ısınır arakdaşlar ki 5800 ekranı geniş aşırı pil sarfiyatı var (ama bataryayı güçlü yapmış bende internet oyun wifi fener müzik gibi programları kullandığım halde en az 2 gün gidiyor.) biliyorsunuz çogu elektronik cihazda soğutucu var telefonlara takılamayacağı için ısınması normal.. aşırı derecede ısınırsa zaten 10 dk bataryayaı çıkarmaya gerek yok tel dinlensin eski haline dönüyor..

Üst Alt