Telefonunuzu hızlandırın [programsız]= N73, 5800, E71, N97 , N96 !! %100 kesin sonuç!!

Sponsorlu Bağlantılar

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
n73'te ben bir fark göremedim, galeri tuşuna basıyorum yine bekletiyor:bilmm

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
n73'te ben bir fark göremedim, galeri tuşuna basıyorum yine bekletiyor:bilmm
:hmmm:hmmm:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Baska Telefonlarda ne sonuçaldıgınızı merak ediyorum arkadaşlar

selllami

Üye
teşşekürler arkadaşım emeğine sağlık

ozanazy

ozanazy

Üye
ben nokia 5730 da denedim ciddi anlamda farketti çok teşekkürler :) yalnız bi sorum var telefonumda mesaj yazarken tel çok yavaşlıyo mesaj uzadıkça daha da çok yavaşlıyo acaba yapabileceğim bişey yok mu ???
5800'da eski versiyonda da böyle bir hata vardı versiyon güncellemesi ile düzeltti Nokia eğer güncel sürüm kullanmıyorsanız güncelleyin yoksa arkadaşın dediği gibi T9'u kapatın şindilik başka çözüm yok.

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
5800'da eski versiyonda da böyle bir hata vardı versiyon güncellemesi ile düzeltti Nokia eğer güncel sürüm kullanmıyorsanız güncelleyin yoksa arkadaşın dediği gibi T9'u kapatın şindilik başka çözüm yok.
cevap için teşekkürler dostum

seriserdar

Üye
teşekür ederim :) e71'im bazen yavaslıyodu iyi oldu :)

ayhan2000

ayhan2000

Üye
kardes biraz farket ti 5800 da saolasın

stinsfiree

Üye
5800 kullanıyorum, yeni satınaldığım için zaten çok bi hız sıkıntısı yaşamıyordum ama yine de belirtildiği gibi profil değiştirirken ve menüye girerken, zaten hızından şikayetçi olmadığım normal halinden bile hızlı geçişler yapmaya başladı... Çok şaşırtıcı, bu nasıl oluyor merak içindeyim doğrusu :)

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
5800 kullanıyorum, yeni satınaldığım için zaten çok bi hız sıkıntısı yaşamıyordum ama yine de belirtildiği gibi profil değiştirirken ve menüye girerken, zaten hızından şikayetçi olmadığım normal halinden bile hızlı geçişler yapmaya başladı... Çok şaşırtıcı, bu nasıl oluyor merak içindeyim doğrusu :)
:bilmm

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
hmmmmmmmmmm :hmmm

osavasci

osavasci

Üye
E72 de farketti. Teşekkürler

LEVENT TUFAN

Üye
Bende n96 var menü geçışlerı hızlandı tesekkur ederım kardesım ama herkez bunun nasıl oldugunu merak edıyor açıklama beklıyorum ?????????

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Teşekkürler ...:oke:
Şuan hızı hissedebiliyorum . Fakat ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum !
Birde hafıza kart limitini yükselttiğimizde aynı olayı tekrar yapmamıza gerek varmı ?

Yardımcı olursanız ...

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Bende n96 var menü geçışlerı hızlandı tesekkur ederım kardesım ama herkez bunun nasıl oldugunu merak edıyor açıklama beklıyorum ?????????
nasıl olduguna bende anlam veremedim..ama sonuca bakmak lazım :)

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler ...:oke:
Şuan hızı hissedebiliyorum . Fakat ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum !
Birde hafıza kart limitini yükselttiğimizde aynı olayı tekrar yapmamıza gerek varmı ?

Yardımcı olursanız ...
Telefon yavaşlarsa olayı tekrar yap çünki benim telelfon N72 sonuç alamadım

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler..

darktumtas

Üye
5800 denedim süper...

Üst Alt