Samsung S8500 Wave Aldım Sorularım var.

Sponsorlu Bağlantılar

caneryendi

caneryendi

Üye
Telefonu allalı bir ay oldu. Her şeyiyle mükemmel diyebilirim. Ekran görüntüsü(canlılığı) her şeye değer. Telefon dışarı iyi ses verdiği için kulaklıları aldığımdan beri kullanmadım. Geçen gün dikkatimi çekti. Kulaklığı taktığımda bir tanesi çalmıyordu. Sanırım kulaklık girişinde sorun var.Hareket ettirdiğimde iki kulaklıkta çalıyor.Alternatif kulaklık bulup test etmem lazım. Hemen garantiye yollamakta işime gelmiyor.Tlf açılacak sonrasında yeni sorunların gelmesini istemiyorum:S

Arkadaşlar tema indiren oldu mu hiç? Alternatif ikonlar mevcut mu acaba, biraz baktım ama göremedim.

arkadaşım korkma kulaklığı girişe bastır tık diye ses gelecek sonra oturmuş olacak yerine ondan sonra zaten alışıyor rahatlıkla takıp çıkarırsın ...

telefona sallayan arkadaşlar siz gidin ıphone kullanın biz wave kullanmaya devam edelim zaten wave anlatılmaz yaşanırrrrrrrrrrr

ond3rc

Üye
bende aldım sper ötesi bir cihaz sahte arama süper zor durumlarda kullanılr :p ama ben resimlere yada videolara yani klasöre nasıl şifre koyacam bulamadım

leylaz

Üye
bende aldım sper ötesi bir cihaz sahte arama süper zor durumlarda kullanılr :p ama ben resimlere yada videolara yani klasöre nasıl şifre koyacam bulamadım
Menüye girdiğimde ayarlar/güvenlik/gizlilik kilidi seçeneğinden aktif edebilirsin.

Klasör bazında şifreleme yapılabiliyor mu acaba bende bunu merak ediyorum.

viranufuk, caneryendi cevap için tşkler.

Consul9

Consul9

Üye
dostum kesinlikle al facede chat olayı yok ama zamanla bada os bunada cözüm üretir zaten hç bir telefonda yok facede chat olayı

yok ya :S e buddy ile msn facebook yahoo gmail gibi bi sürü sohbet platformunda muhabbet edebiliyosun ama bu program symbian telefonlar için geçerli badaa çıkarırmı bilmem:islik

findux

Üye
arkadaşlar merhaba..
telefonu alalı bikaç gün oluyor şimdilik gayet memnunum (:
sadece ekranın üstünde kırmızı kutu içinde R harfi sürekli duruyor ve nasıl kapanacaıını bi türlü bulamadım...
yarım ederseniz sevinirim...
birde şarjı çook çabuk bitiyor aldığımdan beri 2.kez şarj ettim telefonu akşam 7 gibi şarjdan aldım ve daha şimdiden %83 kaldı :/
herhangi bi bilginiz var mı bu konuda ?

loader

loader

Üye
Bende bu telefonu çok sevdim bir arkadaş aldı ona baktım harika bir telfdon asaletlide...

caneryendi

caneryendi

Üye
arkadaşlar merhaba..
sadece ekranın üstünde kırmızı kutu içinde R harfi sürekli duruyor ve nasıl kapanacaıını bi türlü bulamadım...
birde şarjı çook çabuk bitiyor aldığımdan beri 2.kez şarj ettim telefonu akşam 7 gibi şarjdan aldım ve daha şimdiden %83 kaldı :/

r harfide neymiş ? görmediğim için bilmiyorum ama anaekrandan düzenleye tıkla ordan kaldırmayı dene şarjıda ne kadar çok kullanırsan okadr çabuk biter bunda bir sorun yok... en fazla 2 gün gidiyor bu telefonlar içinde gayet normal...

findux

Üye
kırmızı kutu içinde R ... Bazen yanında mavi kutu içinde E çıkıyo o Edge bağlantısı...
R harfi için kitapçıkta dolaşım yazıyr ama kapanmıyor bi türlü...

caneryendi

caneryendi

Üye
kırmızı kutu içinde R ... Bazen yanında mavi kutu içinde E çıkıyo o Edge bağlantısı...
R harfi için kitapçıkta dolaşım yazıyr ama kapanmıyor bi türlü...

o sanırım güvenli internet bağlantısını gösteriyor öle biliyorum ama tam emin değilim ...

findux

Üye
anladım ama hala kapatmanın yolunu bulamadım :/

zeusahmet

zeusahmet

Üye
tel çalınca nasıl sessize alacam sessiz tuşu aktif değil olmuyor

Ozan

Ozan

Admin
arkadaşlar merhaba..
Ayarlar > Bağlantılar > Veri Dolaşımı (KAPATIN)

tel çalınca nasıl sessize alacam sessiz tuşu aktif değil olmuyor
Telefonu ters çevirin tek yolu bu :) Ve güzel, karizma bir yol .

mizansen355

Üye
samsung Wawe alalı 4 gün falan oldu... 2 sorunum var. birincisi mesajlarda kelimeleri eksik gösteriyor.mesela Bir yazdıqı zaman karşı taraf bana o mesaj kutumda B r olarak görünüyor Birinci kelimesi de B r n c şeklinde mesela. bir de daha telefonumda 5 mesaj var ama gelen mesajı açmaya çalstqımda yeterli hafıza yok diyor. telde dha bir müzik bile yüklü değil...

ond3rc

Üye
aldğın yere geri götür göster değiştir bence çünkü öyle bir sorun yok karakter desteğine bak kayıt yerini hafıza yapabilirsin

zeusahmet

zeusahmet

Üye
bende de var aynı sorun mesajlarda ş ğ ı görünmüyor klavye dili türkçe yapıyorum yine olmuyor

nzlbgs

Üye
Merhaba. ben de wave aldım. yalnız bir problemim var. mesaj yazma seçeneklerini (klavye, tuştakımı, el yazısı) nerden ayarlanıyor bulamadım. teşekkürler

mizansen355

Üye
mesaj yazdıqın pencerede Dünya resmi var yanında EN yada TR yazan buton var. ona basılı tut, KLAVYE TÜRÜ seçeneğini aç orda çıkıyor seçenekler...

caneryendi

caneryendi

Üye
bende de var aynı sorun mesajlarda ş ğ ı görünmüyor klavye dili türkçe yapıyorum yine olmuyor

arkadaşım sendeki sorun değil yazarken i harfinin üzerinde basılı tut seçenekler gelecektir ı harfini görünce parmağını sürükle seç ...

twofan

twofan

Üye
3 gün önce samsung wave aldım, 2 gün boyunca konuşmalarda karşı tarafın sesinde kesilmeler meydana geliyordu. mesela şöyle anlatayım: karşı taraf 6-7 kelim söylediğinde bu kelimelerden biri duyulmuyordu, resmen yutuyordu. ilk başlarda hattan kaynaklanıyordur dedim ama tekrar eski telefonumu takınca çok net bir hat vardı hiç problem yoktu. ben de dün teknosa'da değiştirdim ancak bugün yeni telefonda da aynı şeyi yaşar gibi oldum. bu tarz bir problem yaşayan oldu mu? yoksa iki telefon üst üste sorun yaşayan şanssız biri miyim? telefonu almadan önce hepsiburada.com'da da böyle bir problem okumuştum. lütfen samsung wave s8500 kullanan arkadaşlar konuşmalarınızda böyle bir probleme denk geldiniz mi paylaşırsanız sevinirim.

samsung ana sayfasında ki 8500 wave konusunu oku bişeyler yazıyodu ... tuşuna basın diyodu konuşma esnasında ben de almaya niyetleniyorum araştırma halindeyim

findux

Üye
Ayarlar > Bağlantılar > Veri Dolaşımı (KAPATIN)

Telefonu ters çevirin tek yolu bu :) Ve güzel, karizma bir yol .

tşk ederiim yaptım zaten ışığı yanmıyordu veri dolaşımının yanında şimdilik bi değişiklik yook ama belki bi süre sonra kendiliğinden gider :/

Üst Alt