signtool kullananların sisx uzantılı dosyaları sis olarak değiştirmesine gerek yokki signtool da sadece sis uzantıları gösteriyor ama dosya adını yazınca .sisx uzantılı dosyayıda sertifikalayabilirsinizmerhaba arkadaşlar.
1- sisx uzantısını f2 ye basarak uzantısını .sis olarak değiştirmeniz yeterli.
2-hellox programa gelince zaten bu yöntem ile sorunsuz bir şekilde programları kendi imeine göre yükleyebiliyorsun. hellox programına ihtiyacın yok ...)
herkese kolay gelsin...

hayır endişe duymanıza gerek yok ben de başlangıçta terddütteydim ama yaptım çok da memnun kaldım ve çevremdekilerin telefonlarını bile sertifikaladım hiçbir sorunla da karşılaşmadım henüz size de tavsiye ederimimei numarası vermemizin bir sakıncası var mıdır acaba?
Ben endişe duyuyorum bizim telefonları klonlamasınlar.

endişe duymanızı gerektirecek hiçbirşey yok bende yaptım ve benimgibi yapan binlerce insan var hangi birinin başına iş açmışki sizin başınıza da iş açsın. illa sertifikalayın demiyorum ama tavsiye ederim hepinizeöncelikle teşekkürler
ancak benim aklıma takılan bu siteye IMEI numaramızı vermek ne kadar doğru bir seçenek bir çıkmasın başımıza sonra

sertifikalayacağın dosyayı seçerken altta dosya adı yazıyor onun yanına .sisx uzantılı dosyanın adını yaz kaydeti tıkla olur o zamanArkadaşlar sertifika aldım Signtool' kurdum sis dosylarında prblem yok ancak sisx dosyaları görmüyor.Sisx dosyalarını nasıl sertifikalandırabilirim ?

signtool .sisx uzantılı dosyayı görmediği doğru ama o dosyayı sen göstereceksin . dosya adı kısmına .sisx uzantılı dosyanın adını yaz o zaman sertifikalararkadaşlar sadece .sis uzantılıları görüyor bu ama çoğu uygulama sisx artık. kısaca işe yaramıyor çünkü imzalamak istediğim dosyayı görmyor program![]()

Hakan kardeş aynen uyguladım. birkaç sis denemesi çok başarılı ..emeğine sağlık .
Benim merak ettiğim bu opda sitesinde certificate expire date 2010 07 13 diye bir tarih var .bu süreye kadar bu sertifikalar sorunsuz çalışacak anlamınamı geliyor acaba.
ewt 2013 07 30 tarihine kadar sertifikan geçerli zaten opda sertifikası 3 yıllıkHakan kardeş aynen uyguladım. birkaç sis denemesi çok başarılı ..emeğine sağlık .
Benim merak ettiğim bu opda sitesinde certificate expire date 2010 07 13 diye bir tarih var .bu süreye kadar bu sertifikalar sorunsuz çalışacak anlamınamı geliyor acaba.
--------------- Ekleme ---------------
pardon düzeltiyorum 2013 07 30 görünüyor tarih

)