5800 ve bütün telefonlara sertifikalı program yüklenmesi :) Sertifika Sorununa SON ! :)

Sponsorlu Bağlantılar

selam orhan

selam orhan

Üye
eyvallah

• Beğen
Tepkiler: barnetta71

akiflok

Üye
Hakangarip bende de balyozdaki oyun var telefona yükleyemedim lütfen denermisin

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :) bi deniyelim

hakanene

Üye
cook tesekkur

pasa_mahmut

Üye
öncelikle teşekkürler

ancak benim aklıma takılan bu siteye IMEI numaramızı vermek ne kadar doğru bir seçenek bir çıkmasın başımıza sonra

indirici31

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz 5800 oyun yüklemek istiyorum ama hiç güsel oyun bulamıyorum yardım lütfen !!!!!!!!

banque

Üye
Arkadaşlar sertifika aldım Signtool' kurdum sis dosylarında prblem yok ancak sisx dosyaları görmüyor.Sisx dosyalarını nasıl sertifikalandırabilirim ?

Felix F.

Felix F.

Üye
Eyvallah Yeğenim İşime Yaradı Çalışıyor Ellerin Dert Görmesin.

m.kylr

m.kylr

Üye
o kadar uğraştık anlattığın gibi yaptık ama malesef hellox yüklerken donup kalıyor bunun sebebi nedir aydınlatırsan sevinirim

tlgcn38

tlgcn38

Üye
2 tane program yükliycem diye veremem ieimi ya :S garantiye flanda etkisi olur şimdi bunun ?

hakangarip

hakangarip

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar.
1- sisx uzantısını f2 ye basarak uzantısını .sis olarak değiştirmeniz yeterli.
2-hellox programa gelince zaten bu yöntem ile sorunsuz bir şekilde programları kendi imeine göre yükleyebiliyorsun. hellox programına ihtiyacın yok ... :))
herkese kolay gelsin...

divanece

Üye
tesekkur

csher

csher

Üye
tools programını bir türlü çalıştıramadım :(

--------------- Ekleme ---------------

Uploaded with
tools bu şekilde hata veriyor...

bobkarepantolon

Üye
imei numarası vermemizin bir sakıncası var mıdır acaba?
Ben endişe duyuyorum bizim telefonları klonlamasınlar.

denemeeee123456

Üye
merhaba arkadaşlar.
1- sisx uzantısını f2 ye basarak uzantısını .sis olarak değiştirmeniz yeterli.
2-hellox programa gelince zaten bu yöntem ile sorunsuz bir şekilde programları kendi imeine göre yükleyebiliyorsun. hellox programına ihtiyacın yok ... :))
herkese kolay gelsin...
signtool kullananların sisx uzantılı dosyaları sis olarak değiştirmesine gerek yokki signtool da sadece sis uzantıları gösteriyor ama dosya adını yazınca .sisx uzantılı dosyayıda sertifikalayabilirsiniz :oke:

imei numarası vermemizin bir sakıncası var mıdır acaba?
Ben endişe duyuyorum bizim telefonları klonlamasınlar.
hayır endişe duymanıza gerek yok ben de başlangıçta terddütteydim ama yaptım çok da memnun kaldım ve çevremdekilerin telefonlarını bile sertifikaladım hiçbir sorunla da karşılaşmadım henüz size de tavsiye ederim :oke:

öncelikle teşekkürler

ancak benim aklıma takılan bu siteye IMEI numaramızı vermek ne kadar doğru bir seçenek bir çıkmasın başımıza sonra
endişe duymanızı gerektirecek hiçbirşey yok bende yaptım ve benimgibi yapan binlerce insan var hangi birinin başına iş açmışki sizin başınıza da iş açsın. illa sertifikalayın demiyorum ama tavsiye ederim hepinize :oke:

Arkadaşlar sertifika aldım Signtool' kurdum sis dosylarında prblem yok ancak sisx dosyaları görmüyor.Sisx dosyalarını nasıl sertifikalandırabilirim ?
sertifikalayacağın dosyayı seçerken altta dosya adı yazıyor onun yanına .sisx uzantılı dosyanın adını yaz kaydeti tıkla olur o zaman :oke:

arkadaşlar sadece .sis uzantılıları görüyor bu ama çoğu uygulama sisx artık. kısaca işe yaramıyor çünkü imzalamak istediğim dosyayı görmyor program :(
signtool .sisx uzantılı dosyayı görmediği doğru ama o dosyayı sen göstereceksin . dosya adı kısmına .sisx uzantılı dosyanın adını yaz o zaman sertifikalar :oke:

chuppacabra

Üye
Hakan kardeş aynen uyguladım. birkaç sis denemesi çok başarılı ..emeğine sağlık .
Benim merak ettiğim bu opda sitesinde certificate expire date 2010 07 13 diye bir tarih var .bu süreye kadar bu sertifikalar sorunsuz çalışacak anlamınamı geliyor acaba.

Hakan kardeş aynen uyguladım. birkaç sis denemesi çok başarılı ..emeğine sağlık .
Benim merak ettiğim bu opda sitesinde certificate expire date 2010 07 13 diye bir tarih var .bu süreye kadar bu sertifikalar sorunsuz çalışacak anlamınamı geliyor acaba.

pardon düzeltiyorum 2013 07 30 görünüyor tarih

denemeeee123456

Üye

pardon düzeltiyorum 2013 07 30 görünüyor tarih
ewt 2013 07 30 tarihine kadar sertifikan geçerli zaten opda sertifikası 3 yıllık :oke:

chuppacabra

Üye
Süpersin. 10 numara paylaşım olmuş. yükleyemediğim herşeyi yüklemeye başladım. ama ben sertifikalandırma işlemini bilgisayardan değil telefonda yapıyorum. yine opda sitesinden indirilen freesigner senin bilgisayarda yaptığın işi telefonda hallediyor. ama komik olan önce freesigner programını senin yöntemle bilgisayarda serttifikaslandırmak gerekiyor :)
Neyse IMEI nomu verdiğim için biraz huzursuzum ama bütün programlar benim oldu :))

hakangarip

hakangarip

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım telefonda lisanslama daha güzelmiş :) deneyeceğim bende..
teşekkürler...

skalia

skalia

Üye
Dostum eyvallah yöntem yüzde 100 oluyor ama uygulamaları sertifikalayıp telefona yüklerken ilgi ve dikkat çekici bi uyarı çıkıyor o da şöyle.
Uygulama yanlızca geliştirme amaçlıdır. yüklemeye devam etmek. cihazınızda ciddi sorunlara neden olablir
gerçekten bi sorun olmasın yani kaş yaparken göz çıkarmayalım

Üst Alt