Sizce hangisi daha iyi telefon alacagım yardımcı olursanız sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlexyBone

Üye
    Konu Sahibi
Sizce hangisi daha iyi telefon alacagım yardımcı olursanız sevinirim
bu telefomlardan hangisi sizce daha iyi?
kullanan arkadaslar yardımcı olurlarsa cok memnun olurum
öncelikle benim söylediğim özellikleri söyleyeyimde sizde ona göre yorum yapın isterseniz

ben öncelikle telefonla bilgisayarı ayırırım yani telefonu telefon olarak kullanırım
benim için telefonun =
-sesi yüksek olsun
-kullanıslı olsun
-kamerası güzel olsun
-flaşı olabilir ama olmasada farketmez olursa daha iyi olur :)
-wifi olmalı alacagım telefonun ve wifi güzel çekmeli

benim için bu özellikler olsa çok güzel olur yoksa telefona program , oyun vs. şeyler yüklemek istemiyorum telefon telefon olarak kalsın kendime ait pc'm var :D

siz alacak olsanız hangisini alırdınız kullanan arkadaslar daha iyi bilir telefonlar aşagıda

SAMSUNG S5620 MONTE
Samsung S3653W Corby Wi-Fi
SAMSUNG S5233 STAR WIFI
Samsung M5650 (lindy)
Nokia 5800
Nokia 5610

Eğer derseniz bu telefonların hiçbirisi beşpara etmez kardeşim boşwer wi-fi yi sen git ;
SAMSUNG F480 'i incele çok güzel bir telefon diyorsanız yorum sizlerin :d:

yardımcı olan vaktini ayıran maxicep üyelerine teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olan yokmu arkadaslar ? 1 milyon üyelik sitede bir kişi şu iletiyi okumazmı :S:S

• Beğen
Tepkiler: kenan759

kol@j

kol@j

Üye
5800 istediğine en yakın telefon bence...
ama aynı özelliklerde klavyeli olsa daha iyi olur diye düşünüyorum...

FlexyBone

Üye
    Konu Sahibi
5800 çabuk arızalanıyormus diye duydum sen kullanıyormusun 5800 ? alanlar hep sorunlu diyor oraya yazdım ama

Badem21

Üye
en son üretilenlerde sorun yok kutusundan beyaz kulak çıkıyorsa bilki sağlam sürümdür ama versiyon atlama hangi versiyonla aldıysan onu kullan bnden tawsiye

Neverex

Üye
Sana 5530 u önerebilirim arkadaşım.Harika bir telefon ve ben bu zamana kadar hiçbir sorumn yaşamadım.Sana kesinlikle öneririm.

kol@j

kol@j

Üye
5800 çabuk arızalanıyormus diye duydum sen kullanıyormusun 5800 ? alanlar hep sorunlu diyor oraya yazdım ama

her cihazın arızalanma ihtimali var...

arkadaşım 12 aydır kullanıyor...evdeki bilgisayuara bile ihtiyaç bırakmamış...
çok da menun...

FlexyBone

Üye
    Konu Sahibi
Sana 5530 u önerebilirim arkadaşım.Harika bir telefon ve ben bu zamana kadar hiçbir sorumn yaşamadım.Sana kesinlikle öneririm.

peki ses falan nasıl 5530 da sence telefonun eksikleri nelerdir güzelce acıklarsan dostum telefon almamda cok yardımcı olursun telefona baktım cünkü cok zarif güzel duruyor belki bu telefonların hepsini bir köşeye itip 5530 alırım hiç belli olmaz :)

Neverex

Üye
peki ses falan nasıl 5530 da sence telefonun eksikleri nelerdir güzelce acıklarsan dostum telefon almamda cok yardımcı olursun telefona baktım cünkü cok zarif güzel duruyor belki bu telefonların hepsini bir köşeye itip 5530 alırım hiç belli olmaz :)

Arkadaşım kesinlikle ses olarak bence 5800 dan daha iyi.Birsürü program attım bir kere bile takılma,donma vs. hiçbirini yaşamadım.Daha versiyon güncellemediğim halde.Forumu gezersen 5800 hakkında birçok sorun yaşayan arkadaşlar var.Hem 5800 Nokia nın ilk dokunmatik telefonu.Sorun olması çok doğal.Telefonun tasarımına gelince çok kibar bir tasarıma sahip,3.2 MP flash lı kamersı mevcut ve şunu söyleyebilirm ki 5800 dan daha iyi çekim yapıyor.Kısacası harika bir telefon.Ben şimdiye kadar bir eksi yanını görmedim.Ve emin ol ben de telefon alacağımda senin gibi tereddütte kaldım.Telefon alacağım zaman 5800 çok özdüler ama 5530 u aldım.Al kesinlikle pişman olmazsın.Umarım yazdıklarım seni tatmin etmiştir. :)

FlexyBone

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım kesinlikle ses olarak bence 5800 dan daha iyi.Birsürü program attım bir kere bile takılma,donma vs. hiçbirini yaşamadım.Daha versiyon güncellemediğim halde.Forumu gezersen 5800 hakkında birçok sorun yaşayan arkadaşlar var.Hem 5800 Nokia nın ilk dokunmatik telefonu.Sorun olması çok doğal.Telefonun tasarımına gelince çok kibar bir tasarıma sahip,3.2 MP flash lı kamersı mevcut ve şunu söyleyebilirm ki 5800 dan daha iyi çekim yapıyor.Kısacası harika bir telefon.Ben şimdiye kadar bir eksi yanını görmedim.Ve emin ol ben de telefon alacağımda senin gibi tereddütte kaldım.Telefon alacağım zaman 5800 çok özdüler ama 5530 u aldım.Al kesinlikle pişman olmazsın.Umarım yazdıklarım seni tatmin etmiştir. :)

çok soru sordum ama son bir soru daha
peki wi-fi olarak nasıl mesela bizim arkadasta vardı 5800 wi-fi si hiç iyi değildi bunun wi-fi sinden memnun musun ?

Neverex

Üye
çok soru sordum ama son bir soru daha
peki wi-fi olarak nasıl mesela bizim arkadasta vardı 5800 wi-fi si hiç iyi değildi bunun wi-fi sinden memnun musun ?

Tabiki soru soracaksın arkadaşım.Evet wi-fi harika çok iyi çalışıyor.Bende kullanıyorum ve memnunum.;)

ozanazy

ozanazy

Üye
Yazdıklarını arasından kesinlikle 5800 derim kullanıyorum v.31 yüklü iken aldım telefonu kronik hiçbir sorunla karşılaşmadım çok şükür.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle 5800 bu paraya bu bulabilecegin en güzel telefon bu bence

stazz15

stazz15

Üye
FlexyBone kardeş bende 5800 düşünüom ama banada sorunlu dediler sen ne alcaksın

FlexyBone

Üye
    Konu Sahibi
Yazdıklarını arasından kesinlikle 5800 derim kullanıyorum v.31 yüklü iken aldım telefonu kronik hiçbir sorunla karşılaşmadım çok şükür.

kesinlikle 5800 bu paraya bu bulabilecegin en güzel telefon bu bence

peki 5800 ı tavsiye etme sebebiniz nedir mutlaka telefonun bir yönünü beğenmissiniz ki öneriyorsunuz
bir de telefonun size göre hosuna gitmeyen eksik vs. yerleri nelerdir sizce ?

FlexyBone kardeş bende 5800 düşünüom ama banada sorunlu dediler sen ne alcaksın

tam kara veremedim kardeş ama aklımda 4-5 telefon var daha
benim için telefon kullanıslı ,arıza yapmayan, wi-fi olan ,kamerası güzel çeken olsa yeterli

yani işletim sistemidir vs olmasada olur sonuçta pc değil bu program falan yüklemiyecem telefona telefon telefon olarak kalsın dogrumu ?

aklımdaki telefonlar ise

samsung monte
samsung star wi-fi
samsung lindy
5530

bunların wi-fi yok ama en son ihtimal bunlar olabilir
samsung f480
nokia 5610

Kararın nedir dostum?

dostum bir değişiklik olmassa 5530 olabilir ama kesin belli değil daha duruma göre ama karar vermemde çok yardımcı oldugun için teşekkürler :):)

Neverex

Üye
peki 5800 ı tavsiye etme sebebiniz nedir mutlaka telefonun bir yönünü beğenmissiniz ki öneriyorsunuz
bir de telefonun size göre hosuna gitmeyen eksik vs. yerleri nelerdir sizce ?

tam kara veremedim kardeş ama aklımda 4-5 telefon var daha
benim için telefon kullanıslı ,arıza yapmayan, wi-fi olan ,kamerası güzel çeken olsa yeterli

yani işletim sistemidir vs olmasada olur sonuçta pc değil bu program falan yüklemiyecem telefona telefon telefon olarak kalsın dogrumu ?

aklımdaki telefonlar ise

samsung monte
samsung star wi-fi
samsung lindy
5530

bunların wi-fi yok ama en son ihtimal bunlar olabilir
samsung f480
nokia 5610

dostum bir değişiklik olmassa 5530 olabilir ama kesin belli değil daha duruma göre ama karar vermemde çok yardımcı oldugun için teşekkürler :):)

Yani karar senin kararın.Bana kalırsa seçtiğin modeller içerisinde en iyisi 5530.Yine de ben seni etkilemeyeyim.Sen beğendiğin ve aklına yatan modeli seç. :oke:

5610 hala satılıyor mu?Ben üretimi durduruldu diye biliyorum.:allalla:

ozanazy

ozanazy

Üye
Ben ilk star wi-fi almayı düşünüyordum fiyatları arasında ben aldığım zaman 50-60 lira fark vardı araştırdım 5800'ın çok daha iyi olduğunu düşündüm 5800 16 milyon renk olması büyük bir avantaj film vs. izlerken çok daha kaliteli görüntü alabiliyorsun. Ayrıca artı olarak gps alıcısı var cihazda istediğin yerden ister ücretli (daha hızlı buluyor) ister ücretsiz navigasyon kullanabiliyosun. wi-fi isteme sebebin internet kullanmaksa kesinlikle 5800 diyorum. yeğenimde corby var samsung star'ı da çok inceledim monte'ye bakma bile bana kalırsa ama nokia alman benim sana şahsi tavsiyem.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş bana göre telefonun eksik bi yanı yok biraz fotograf kalitesi kötü o kdar yoksa bi sorunu yok ben gayet memlunum çok güzel bi telefon

ozanazy

ozanazy

Üye
kardeş bana göre telefonun eksik bi yanı yok biraz fotograf kalitesi kötü o kdar yoksa bi sorunu yok ben gayet memlunum çok güzel bi telefon
Aslında bir telefondan fotoğraf konusunda ne bekliyosunuz o çok önemli isterse 10 Mp'lik bir telefon kamerası olsun 4-5 Mp'lik bir fotoğraf makinesi performansı beklemek lazım telefondan. Yine de ben telefonun fotoğraf kalitesinden de memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...