Listeye İphone 5 de eklenmeli..
arkadaşım ekleyim ama iphone 5 daha türkiyede yok gelecek tarihi yeni yıldan önce ise ekleyim..Aynen +1
haklısın ama 1 buçuk aya kadar kim öle kim kala yani cıktıhı kadarıylakonu baştan ayağa hatalı..
Eğer mevzu 2012 nin en iyi telefonlarıysa sadece 2012 üretim cihazlar olmalı bu bir,ikincisi bu konu ve oylama 30 hatta 31 aralıkta yapılmalı daha bir buçuk ay var ve firmalardan cihaz duyuruları gelebilir.
tmm ozman satış rakamlarını bi yazarsanBence benimki sence seninki onca onunki. Buradan en iyi telefon hangisi sonucunu alman imkansız. Satış rakamları en iyi olanları seçiyor zaten. Fazla sıkıntı yapmaya gerek yok. Son yorum yazan arkadaşların da dediği gibi halen 1,5 aylık bir zaman var. Kısa bir süre olarak gözükebilir ama bu sürede bazı dengeler değişmesi için yeterli bir zamandır.
haklısın o zaman en çok beğendihiniz telefon diyelimSatis rakamlari yuksek olan bir telefonun en iyi oldugu anlamina gelmez.zaten en iyi telefon diye bir sey yok.herkes ihtiyacina gore kendine en iyi telefonunu secer
haklısın o zaman en çok beğendihiniz telefon diyelim![]()
bir de s3e.ama kendi wonder'imi da cok seviyorum
Mesele telefon olunca ihtiyaca göre kavramı ortadan kalkıyor. hele bizim ülkemizde. Bunu hepimiz biliyoruz. Sonuçta en iyi yazılımı ve donanımı olan cihazların kendi segmentinde yapılan kombinasyon karşılaştırmalarındaki iyi olan kendini göstemekte.Satis rakamlari yuksek olan bir telefonun en iyi oldugu anlamina gelmez.zaten en iyi telefon diye bir sey yok.herkes ihtiyacina gore kendine en iyi telefonunu secer
Telefondan anlayanlar icin ihtiyac kavrami ortadan kalkmazMesele telefon olunca ihtiyaca göre kavramı ortadan kalkıyor. hele bizim ülkemizde. Bunu hepimiz biliyoruz. Sonuçta en iyi yazılımı ve donanımı olan cihazların kendi segmentinde yapılan kombinasyon karşılaştırmalarındaki iyi olan kendini göstemekte.
galaxy s3 30 milyon. benim kullandığım cihaz (808) 1 milyona ulaştımı ulaşmadımı bilmiyorum gerisinide sen bul zahmet olmazsatmm ozman satış rakamlarını bi yazarsan![]()
Bu oran bizim ülkemizde sence ne kadarTelefondan anlayanlar icin ihtiyac kavrami ortadan kalkmaz
Telefondan anlamayanlar için tartışma yapmaya gerek yok.anlayanlar için konuşalımgalaxy s3 30 milyon. benim kullandığım cihaz (808) 1 milyona ulaştımı ulaşmadımı bilmiyorum gerisinide sen bul zahmet olmazsa
- - - Eklendi - - -
Bu oran bizim ülkemizde sence ne kadar
Benim yorumlara yazdığım cevaplarda çelişki var gibi gelebilir.Burada yorumlara verdiğim cevaplar olayı bu şekilde yönlendirdi. Anlatmak istediğim şu en üst düzey telefonlarda satışı belirleyen tabiki bilinçli kullanıcı ama bazen bu faktör yapılan tanıtım çevresel bağlantılar vs. farklı etkenlerle başka yönlere kayabiliyor.

konu baştan ayağa hatalı..
Eğer mevzu 2012 nin en iyi telefonlarıysa sadece 2012 üretim cihazlar olmalı bu bir,ikincisi bu konu ve oylama 30 hatta 31 aralıkta yapılmalı daha bir buçuk ay var ve firmalardan cihaz duyuruları gelebilir.