Sizce hangisi daha iyi telefon alacagım yardımcı olursanız sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlexyBone

Üye
    Konu Sahibi
bu c6 da klavye varya
5800 daki gibi direkt yazıya tıklayınca klavye geliyormu ?
yoksa c6 da kendi klavyesini mi kullanmak zorundayız kullananlar varmı ?

officialavarees

officialavarees

Üye
arkadaşım 5800 ın üstüne telefon tanımam.bana göre bir kaç özellik dışında iphone dan da daha iyi.hem aradığın özellikler uyuyor hem de fiyat bu kaliteye göre çok çok uygun.bu telefonu alan da çok ve kurcalayan da çok.o yüzden bir çok forum sitesinde arızalanma konularını görebilirsin.seni yanıltmasın.anladığım kadarıyla pek program da yüklemek istemiyormuşsun.yani pek kurcalamayacaksın.dolayısıyla arızalanma ihtimali de çok düşük.benim 5800 dan tek şikayetim dokunmatiği Samsung kadar iyi değil.o da onların farkı ama yine de Nokia 5800 XpressMusic

--------------- Ekleme ---------------

bu arada ses yüksekliği bi n73 kadar yüksek değil ama 5800 ın ses kalitesini başka hiç bir telefonda bulamazsın..ayrıca sensörlü bir telefon..

ozanazy

ozanazy

Üye
C6 varsa al ama c7- c8 beklersen o işin sonu uzar gider. 5800 kullanıyorum millete de deli gibi tavsiye ediyorum. c6'nın artı olarak kamera çözünürlüğü ve klavyesi var o yüzden tavsiye ettim. C6 kullandığımdan değil yani. 5800'ı gözü kapalı tavsyemin sebebi adamlar ufacık hatalar için bile FW çıkartıyolar yani milyonlarca satan bir telefonu kullanmak hem parça olarak daha avantajlı kırılır bozulursa daha uygun bulabilirsin piyasada heryerde bulabilirsin hemde servisler bu telefon üzerinde çok çalıştıkları için çözümü de hemen etspit edebiliyolar. Şu 5530 tavsiye eden arkadaş o kadar çok övmüş kü telefonu helal olsun bana bile 5800'ı sattırıp 5530 aldıracak =)

Neverex

Üye
saol dostum
sorma yaw aklım cok karısık suan 5800 5530 arasında gidip geliyorum suan diğerleri gözümde suan sonraki sıralarda kaldı ama millet bu kadar 5800 ı övünce insan durup düşünüyor
aynı zamanda cok alınan bir telefon olmasına ragmen sürekli arızalanan bir telefon olarakda duydum ama bu sayfaya yorum yapan arkadaslar bozulma gibi bir durum yok deyince insan bir duraklıyor :)

Bak dostum.Millet bu 5800 çok abartıyor yani en nihayetinde bir cep telefonu.Ben genpayı arayıp 5800 ın sorunlarını sorduğumda adam resmen bana destan okudu.Diyorum ya ben de senin gibi tereddütte kaldım.İstersen 5530 iyice bir araştır.Bak o zaman fikrin nasıl değişecek.Ben anca bu şekilde tereddütten kurtuldum.

bu c6 da klavye varya
5800 daki gibi direkt yazıya tıklayınca klavye geliyormu ?
yoksa c6 da kendi klavyesini mi kullanmak zorundayız kullananlar varmı ?

Heralde kendi klavyesini kullanacaksın.

OğuzcanAbi

Üye
5800

cokpisyakısıklı

cokpisyakısıklı

Üye
5800 Snn İşini Görür Dostum ;)

Neverex

Üye
C6 varsa al ama c7- c8 beklersen o işin sonu uzar gider. 5800 kullanıyorum millete de deli gibi tavsiye ediyorum. c6'nın artı olarak kamera çözünürlüğü ve klavyesi var o yüzden tavsiye ettim. C6 kullandığımdan değil yani. 5800'ı gözü kapalı tavsyemin sebebi adamlar ufacık hatalar için bile FW çıkartıyolar yani milyonlarca satan bir telefonu kullanmak hem parça olarak daha avantajlı kırılır bozulursa daha uygun bulabilirsin piyasada heryerde bulabilirsin hemde servisler bu telefon üzerinde çok çalıştıkları için çözümü de hemen etspit edebiliyolar. Şu 5530 tavsiye eden arkadaş o kadar çok övmüş kü telefonu helal olsun bana bile 5800'ı sattırıp 5530 aldıracak =)

Benim öyle çok övdüğüm falan yok.Sadece iyi yanlarını söyledim sende bunu yapıyorsun.Zaten bu 5800 ı kimi çok övüyor kimi yerin dibine sokuyor bende bunu anlamıyorum.Eğer 5800 ı satıp 5530 alacaksan sanada tavsiye ederim. :oke:

Aslında 5800 da iyi de Monte de iyi diyorlar bende bu 2 si arasında kaldımya :(

Bak arkadaşım sana da 5530 u öneririm.Ama ben illaki 2 sinden birini isterim dersen sana Monteyi öneririm.Güzel telefon ben Teknosa da inceledim.Hoşuma da gitti.Ama ben 5530 aldım.:oke:

123kn456

123kn456

Üye
Samsung corby Wİ-Fİ al derim bende alıcam :D

ANiill

Üye
Aklını çelmelerine izin verme arkadaşm gt monte al ben aldım acaba 5800 alsamydm diye bile dusunmedm dokunmatık wave den sonra en iyisi Samsung içinde zaten 5800a dokunmatik denmez koca bir ekran tuş koymamıslar ona ekrandan basıyosun resmen .D kamerada gayet net yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...