Gerçekten o fiyata bulabilirsen C6 albirde
Samsung b3410w yi araştır bence
370 tl ama süper bişe
Veya nokia C6 ara.fiyatı 220 euro diolar 450 tl civarı olması lazım
5800 ın aynısı 5.mp kameraıs var yandan da kayan q klavyesi var![]()
hiç düşünme bile.Gerçekten o fiyata bulabilirsen C6 alhiç düşünme bile.

sadece flaşı yok çekimleri gerçekten çok net hem teldeyken hem pc ye attığımda Wi-Fi hızı diye bişey yok bence yaptığım araştırmalara göre hapsi aynı 802.11 sanırım bağlandığın modeme göre değişir diye düşünüyorm şu an Monte 478 lira sanırım Telpanın Sitesinde öyle demiş Beyazı muhteşem duruyor birde silikon kılıfla çizimelere karşı çıkabilirsin dokunmatiği zaten Nokianın 5800 falan onlara göre mühtiş mükemmel
uygulama olarak kolay şeyler bulunuyo sonra ses olarak gayet tatmin edici ha 5800 ile karşılaştırılırmı hayır zaten o XM yani sesi düşük olursa yuh
sonra bu kadar aslında kısaca özetledim 
C6 nın 2 artısı var kardesim
Kayan q klavye Ve
5mp kamera.
5800 da siteye şifremizi ve kullanıcı adımızı girerken sorun cıkıo ekran yaklasıo :S

Sana 5530 u önerebilirim arkadaşım.Harika bir telefon ve ben bu zamana kadar hiçbir sorumn yaşamadım.Sana kesinlikle öneririm.
kardeş sen bu 5530 u bana bayabi anlatmıstın bir sorum daha olacak sana
bu 5530 5800 gibi ısınma yapıyormu 5800 baya bi ısınıyormus galiba ?
Bak dostum her telefonun bataryası ısınabilir.5530 un bataryası 3 saat oyun,program açarsan ve de telefonun arka planda fazla program çalıştırırsan ısınır.Benim hiç ısınmadı.5800 da resmen telefon yanıyor.Ama 5530 sadece biraz ısınır asla 5800 ınki gibi ısınmaz.Senin aklın hala karışık galiba sen en iyisi 5530 al.5800 bu kadar yazılılm çıkardı.5530 da daha v30 yeni çıktı.5800 da v60 çıkacak.Bu kadar şikayet alan bir telefonu halen alanlar var ve ben hayret ediyorum.5530 şu telefon piyasasındaki en iyi ve arızası hiç çıkmayan bir telefon.Ben bizzat Kvk ve Genpa yı aradım ve sordum.5530 al dostum kafan rahat etsin.5800 alıpta servislerde sürünemem hem sana yazık hem parana yazık.Umarım bu sefer seni ikna edebilmişimdir.

saol dostum
sorma yaw aklım cok karısık suan 5800 5530 arasında gidip geliyorum suan diğerleri gözümde suan sonraki sıralarda kaldı ama millet bu kadar 5800 ı övünce insan durup düşünüyor
aynı zamanda cok alınan bir telefon olmasına ragmen sürekli arızalanan bir telefon olarakda duydum ama bu sayfaya yorum yapan arkadaslar bozulma gibi bir durum yok deyince insan bir duraklıyor![]()

Aslında 5800 da iyi de Monte de iyi diyorlar bende bu 2 si arasında kaldımya![]()