Sizce hangisi daha iyi telefon alacagım yardımcı olursanız sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlexyBone

Üye
    Konu Sahibi
başka düşüncesi olan varmı arkadaslar ?

vivaldi123

Üye
birde

Samsung b3410w yi araştır bence

370 tl ama süper bişe :D

Veya nokia C6 ara.fiyatı 220 euro diolar 450 tl civarı olması lazım

5800 ın aynısı 5.mp kameraıs var yandan da kayan q klavyesi var :)

ozanazy

ozanazy

Üye
birde

Samsung b3410w yi araştır bence

370 tl ama süper bişe :D

Veya nokia C6 ara.fiyatı 220 euro diolar 450 tl civarı olması lazım

5800 ın aynısı 5.mp kameraıs var yandan da kayan q klavyesi var :)
Gerçekten o fiyata bulabilirsen C6 al :) hiç düşünme bile.

FlexyBone

Üye
    Konu Sahibi

Neverex

Üye
Dostum 5530 al kafan rahat olsun.C6 özellik olarak iyi bir telefon fakat kullanılan malzeme kalitesiz.Bence C6 yı bir daha düşün. ;)

vivaldi123

Üye
c6 yı bir bulabilsem ya

c6 mediamarkt te veya teknosa da var mıdır ?

FlexyBone

Üye
    Konu Sahibi
peki c6 nın dokunmatik 5800 gibi dandikmi ?

vivaldi123

Üye
C6 nın 2 artısı var kardesim

Kayan q klavye Ve

5mp kamera.

5800 da siteye şifremizi ve kullanıcı adımızı girerken sorun cıkıo ekran yaklasıo :S

bberkan

bberkan

Üye
Samsung S3653W Corby Wi-Fi al neden dersen samsungun yuvarlak gibi olan tellerin dokunmatiği süper ama samsung star geç algılıyo sert basmak gerekiyor

lestatahmet

lestatahmet

Üye
Arkadaşım bence paran varsa git n958b birtane al en iyisi ömür boyu kullanırsın.SAkın n73 alma ben aldım joistiği sürekli bozuluyor iğrenç .:off:

ANiill

Üye
ben Monte kllanyorum şahsen çok mutluyum hemde çok :D sadece flaşı yok çekimleri gerçekten çok net hem teldeyken hem pc ye attığımda Wi-Fi hızı diye bişey yok bence yaptığım araştırmalara göre hapsi aynı 802.11 sanırım bağlandığın modeme göre değişir diye düşünüyorm şu an Monte 478 lira sanırım Telpanın Sitesinde öyle demiş Beyazı muhteşem duruyor birde silikon kılıfla çizimelere karşı çıkabilirsin dokunmatiği zaten Nokianın 5800 falan onlara göre mühtiş mükemmel :D uygulama olarak kolay şeyler bulunuyo sonra ses olarak gayet tatmin edici ha 5800 ile karşılaştırılırmı hayır zaten o XM yani sesi düşük olursa yuh :Dsonra bu kadar aslında kısaca özetledim :D

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
C6 nın 2 artısı var kardesim

Kayan q klavye Ve

5mp kamera.

5800 da siteye şifremizi ve kullanıcı adımızı girerken sorun cıkıo ekran yaklasıo :S

Arkadaşım 5800'da sitemize girerken filan sorun çıkmıyo iki kere dokunursan yakınlaşır lütfen yanlış bilgi vermeyelim :nono:

--------------- Ekleme ---------------

Eğer telefonu hala almadıysan sana tavsiyem 5800 verdiğin o telefonlar içinde en iyisi wifi güzel zaten ses muhteşem gps var uyg oyun vs güzel e bi telefondan daha ne isteyebilirsin ki ??

FlexyBone

Üye
    Konu Sahibi
peki aynı 5800 gibi c6 var 5 mp kamerası falan var onu tavsiye edermisiniz ?

gazbakkal

Üye
telefonlardan anlamam tek bildiğim nokia dan şaşma xd

FlexyBone

Üye
    Konu Sahibi
Sana 5530 u önerebilirim arkadaşım.Harika bir telefon ve ben bu zamana kadar hiçbir sorumn yaşamadım.Sana kesinlikle öneririm.

kardeş sen bu 5530 u bana bayabi anlatmıstın bir sorum daha olacak sana
bu 5530 5800 gibi ısınma yapıyormu 5800 baya bi ısınıyormus galiba ?

Neverex

Üye
kardeş sen bu 5530 u bana bayabi anlatmıstın bir sorum daha olacak sana
bu 5530 5800 gibi ısınma yapıyormu 5800 baya bi ısınıyormus galiba ?

Bak dostum her telefonun bataryası ısınabilir.5530 un bataryası 3 saat oyun,program açarsan ve de telefonun arka planda fazla program çalıştırırsan ısınır.Benim hiç ısınmadı.5800 da resmen telefon yanıyor.Ama 5530 sadece biraz ısınır asla 5800 ınki gibi ısınmaz.Senin aklın hala karışık galiba sen en iyisi 5530 al.5800 bu kadar yazılılm çıkardı.5530 da daha v30 yeni çıktı.5800 da v60 çıkacak.Bu kadar şikayet alan bir telefonu halen alanlar var ve ben hayret ediyorum.5530 şu telefon piyasasındaki en iyi ve arızası hiç çıkmayan bir telefon.Ben bizzat Kvk ve Genpa yı aradım ve sordum.5530 al dostum kafan rahat etsin.5800 alıpta servislerde sürünemem hem sana yazık hem parana yazık.Umarım bu sefer seni ikna edebilmişimdir.

FlexyBone

Üye
    Konu Sahibi
Bak dostum her telefonun bataryası ısınabilir.5530 un bataryası 3 saat oyun,program açarsan ve de telefonun arka planda fazla program çalıştırırsan ısınır.Benim hiç ısınmadı.5800 da resmen telefon yanıyor.Ama 5530 sadece biraz ısınır asla 5800 ınki gibi ısınmaz.Senin aklın hala karışık galiba sen en iyisi 5530 al.5800 bu kadar yazılılm çıkardı.5530 da daha v30 yeni çıktı.5800 da v60 çıkacak.Bu kadar şikayet alan bir telefonu halen alanlar var ve ben hayret ediyorum.5530 şu telefon piyasasındaki en iyi ve arızası hiç çıkmayan bir telefon.Ben bizzat Kvk ve Genpa yı aradım ve sordum.5530 al dostum kafan rahat etsin.5800 alıpta servislerde sürünemem hem sana yazık hem parana yazık.Umarım bu sefer seni ikna edebilmişimdir.

saol dostum
sorma yaw aklım cok karısık suan 5800 5530 arasında gidip geliyorum suan diğerleri gözümde suan sonraki sıralarda kaldı ama millet bu kadar 5800 ı övünce insan durup düşünüyor
aynı zamanda cok alınan bir telefon olmasına ragmen sürekli arızalanan bir telefon olarakda duydum ama bu sayfaya yorum yapan arkadaslar bozulma gibi bir durum yok deyince insan bir duraklıyor :)

vivaldi123

Üye
saol dostum
sorma yaw aklım cok karısık suan 5800 5530 arasında gidip geliyorum suan diğerleri gözümde suan sonraki sıralarda kaldı ama millet bu kadar 5800 ı övünce insan durup düşünüyor
aynı zamanda cok alınan bir telefon olmasına ragmen sürekli arızalanan bir telefon olarakda duydum ama bu sayfaya yorum yapan arkadaslar bozulma gibi bir durum yok deyince insan bir duraklıyor :)

Aslında 5800 da iyi de Monte de iyi diyorlar bende bu 2 si arasında kaldımya :(

FlexyBone

Üye
    Konu Sahibi
Aslında 5800 da iyi de Monte de iyi diyorlar bende bu 2 si arasında kaldımya :(

bu ikisi arasında bende kaldım da montenin de ekranı cok güzel telefon alacam bir türlü alamadım güzel bişey bulup öyle almayı düşünüyorum

şimdi bide c7 cıkmıs 8 mp kamera var daha piyasada değil ama eylül gibi piyasaya sürülecekmiş fiyatı uygun olursa onuda düşünüyorum özellikleri tam aradıgım şeyler :) :allalla:

Revengeful

Emekli Yönetici
5800 kullandım bunların arasından. Gayet güzel telefon fakat dikkatli kullanılmazsa başına bela olur. Hafızanın yarısı dolduğunda kasmaya başlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...