)
Dün bende bayağı bir uğraştım. İşlemi telefon kapalıyken gerçekleştirdim. "Evet" butonuna basar basmaz telefonu açma tuşuna basılı tuttum işleme ancak o zaman başladı.
Ayrıca Local Mode yazısını gördükten sonrada Phone Mode: NORMAL yaptıktan sonra telefon açılıyormuş pili çıkarmaya gerek yokmuş![]()
eğer iphone dışında bir tema kullanacaksanız menü gerçekten çok yakışıyor
arkadaşlar otomatik program yükleyiciden yüklediğim programlar tel haızasına kuruluyor. hafıza kartına kurulmuyor. bide ovi yi yükledim ama restart atmama rağmen simgesi görünmüyor menülerde. yardımcı olurmusunuz....
--------------- Ekleme ---------------
oviyi buldum tamam. tek sorun programın yüklendiği yer.
Öncelikle bu işin ne kadar uğraşı ve emek gerektirdiğini azda olsa uğraşan biri olarak bildiğim için,senin bu yoğunluk içinde üşenmeden her mesaja cevap vermeni gerçekten çok takdir ediyorum,ve armut piş ağzıma düş hesabı bunları direk alıp kullanan bizler adına sana teşekkür ederiz.Evet biliyorum,hatta ben senin CFW'leri diğer forumlardan beri kullanıyorum ama,şu adı oratsu olan galiba,hani ekrana takvim,take photo,üst kısımda tlf.hafıza boyutu ve hafıza kartının kalan miktarını gösteren ev ekranını soruyorum,acaba senin paketten bunu çıkardınmı?, yoksa benim kurulumdamı problem oluyor,bunu öğrenmek istedim,çok oluyorum ama bide şu maps 3.4'ü Rofs 2' ye ekleyebilirsen süper olacak,gerçi boyut biraz fazla diye eklemiyorsun herhalde,yada bu mapsın yeni sürümü RM-356_50.0.005_prd.core.C00 'nun içine atılabilirmi,bu dosya bildiğim kadarıyla Telefonun Z'si oluyor,diğer maps dosyalarıda burdadır muhtemelen,ama buna müdahele edilirmi edilmezmi onu bilmiyorum,
Bir ara iPhone ekranını özelleştirmeyi anlatacağım. Şu an telefondayım. İstediğiniz şekilde özelleştirebileceksiniz. TÜRKÇE KARAKTER olmamak şartıyla tabi.
Format atmadan yüklesem ne olur ?![]()
e ye atmak gerekekiyomuş. tamam çözdüm. ama nedense oviyi tele kuruyor...
Öncelikle bu işin ne kadar uğraşı ve emek gerektirdiğini azda olsa uğraşan biri olarak bildiğim için,senin bu yoğunluk içinde üşenmeden her mesaja cevap vermeni gerçekten çok takdir ediyorum,ve armut piş ağzıma düş hesabı bunları direk alıp kullanan bizler adına sana teşekkür ederiz.Evet biliyorum,hatta ben senin CFW'leri diğer forumlardan beri kullanıyorum ama,şu adı oratsu olan galiba,hani ekrana takvim,take photo,üst kısımda tlf.hafıza boyutu ve hafıza kartının kalan miktarını gösteren ev ekranını soruyorum,acaba senin paketten bunu çıkardınmı?, yoksa benim kurulumdamı problem oluyor,bunu öğrenmek istedim,çok oluyorum ama bide şu maps 3.4'ü Rofs 2' ye ekleyebilirsen süper olacak,gerçi boyut biraz fazla diye eklemiyorsun herhalde,yada bu mapsın yeni sürümü RM-356_50.0.005_prd.core.C00 'nun içine atılabilirmi,bu dosya bildiğim kadarıyla Telefonun Z'si oluyor,diğer maps dosyalarıda burdadır muhtemelen,ama buna müdahele edilirmi edilmezmi onu bilmiyorum,
Teşekkürler,
denedim çok güzel bir çalışma olmuş, güzel ve açıklayıcı bir anlatım, iphone versiyonunu yükledim sonra menülü versiyonu yükledim, açıkçası benim fikrime göre menülü olan daha başarılıeğer iphone dışında bir tema kullanacaksanız menü gerçekten çok yakışıyor
![]()
not: arkadaşımızın anlattığı şekilde ve de az biraz araştırarak uygulanınca hiçbir sorun ile karşılaşmazsınız...
Her zaman söylüyorum.f@tih
çok teşekkürler harika bir çalışma...eline koluna yüreğine ve aklına ''ALLAH'' iyilik sağlık versin...diğer çalışmalarında ''ALLAH'' kolaylıklar versin...
hepimiz için İnşallah.müzik programıyla uğraşırken sanırım yanşıllıkla telin açılış sesi silindi fatih kardeş. ricam ses dosyasını ve nereye kopyalacağımı söylersen sevinirim.
Format atmanıza gerek yoktu.izah etmiştimformat attım![]()

demek istediğim telefonun ilk açılış sesiydi. şimdi format attım düzeldi... bi sorum daha olacak fatih kardeş. format atmamın bi sebebide yüklü uygulamalara giremiyodum ve zil sesini değiştirmiştim tekrar eski zil sesini bulamamıştım ondan dolayı formatladım. cwf harika çalışıyor. biz kullanmayı bilmiyoz pek ondan bazı sorunlar oluşuyor malesef. yardımların için çok tşk ederim kardeş...
--------------- Ekleme ---------------
yani şunu anlamadım ben. orjinal sesi değiştirdiğimde tekrar orjinal sesi bulamıyorum listede. kaybolup gidiyor. z den tekrar hafıza kartınamı kopyalamam mı gerek o sesleri??
.Dünden beri tüm yüklenecek programlarımı yükleyip,bütün ayarlarımı da yaptıktan sonra ben de kullanmaya başladım
Denemeler yapmak için Flash atmaktan telefonumu kullanamıyordum uzun süredir.CFW'de kesinlikle gözle görülür bir hata yok,hatalar dediğiniz gibi kullanımdan kaynaklanıyor.Bu yüzden güvenmediğiniz ve sorun çıkarması muhtemel yazılımları telinize yüklemeyin.
; kayda değer gelişmeler olmazsa bir müddet yeni CFW hazırlamayı düşünmüyorum.