14-19 bin tl arası önerebileceğiniz araçlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
14-19 bin tl arası önerebileceğiniz araçlar?
[sıze=2]şu anda bi 2002 model ford focus umuz var,fakat arabayı değiştirmemiz gerekiyor...bunun için sizden öneriler almak istedim..2005,2006 doblo alacaktık ama bi kaç kişi alma dedi pişman olursun dedi..bizde şu anda corolla felan düşünüyoruz.14-19 bin tl arası sizin önerileriniz nelerdir??2-3 daha koy şu arabanın sıfırını al diye de önerebilirsiniz..

(sedan,hatchback,ticari farketmez)

teşekkürler...[/sıze]

nitroux

nitroux

Üye
doblonun nesini kötülediler anlamadım onuda yazsaydın iyi olurdu. bide doblo tarzımı yoksa corolla tarzımı bir araç düşünüyorsun ikisi arasında malum farklar var...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Araç satılan siteler var, piyasa fiyatlarından gidiyor ben oralara bak derim çünkü burda pek sağlıklı bilgi alacağını düşünmüyorum :)

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
doblonun nesini kötülediler anlamadım onuda yazsaydın iyi olurdu. bide doblo tarzımı yoksa corolla tarzımı bir araç düşünüyorsun ikisi arasında malum farklar var...

sordum da işte bi kaç şey saydı doblo hakkında (kendi arabasıda doblo)...ilk önce dobloyu düşünüyoduk sonra işte 2-3 kişi doblo alma deyince (birisi sanayici tanıdık) bizde vazgeçtik..

Araç satılan siteler var, piyasa fiyatlarından gidiyor ben oralara bak derim çünkü burda pek sağlıklı bilgi alacağını düşünmüyorum :)

ta zaten oralarada bakıyorumda ben burda öneri almak istemiştim...:)

Peki fiorino yı önerirmisiniz??

Necmati

Necmati

Üye
sana dacia sandero önerebilirim 20 bin liraya sıfır bulabilirsin dacıa kalitesiz deme içinde renault motoru varr:oke:

eğer doblo türü istiyorsan dacıa logan van varrr bi bakk :D

Paranoya

Paranoya

Üye
Bence Cıtroen Nemo şuan en iyi araçlardan biri . İstersen bir bak Nemoya . :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Alman arabası al derim.Başka ülkenin arabasına para verme.
Benim önerebileceklerim;
19-21 bin liraya VW Passat 2001 1.8 turbo
18-19 bin liraya Opel VEctra 2001 1.6 Comfort

Corolla düşünüyorum dediniz,14-19 bin liraya eski kasa lar alınabilir ancak.Yoksa üstüne biraz daha bırakıp yeni kasasını mı alacaksınız?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hacı 2003 model passat 21 bin lira etmez mi :hmmm

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hacı fiyatlar uçmuşş.
2001 passat 23 lerden başlıyor..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hadi bee :s
Ula geçen sene sattık 2001 modeli 19 bine :s
Hay böyle işin :D

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
sana dacia sandero önerebilirim 20 bin liraya sıfır bulabilirsin dacıa kalitesiz deme içinde renault motoru varr:oke:

eğer doblo türü istiyorsan dacıa logan van varrr bi bakk :D

dacia aklıma yattı biraz tmm sağol :oke:

Bence Cıtroen Nemo şuan en iyi araçlardan biri . İstersen bir bak Nemoya . :)

yazdım bi köşeye zaten en iyi ticari araç seçilmiş galiba..hoşuma gitti:P:

Alman arabası al derim.Başka ülkenin arabasına para verme.
Benim önerebileceklerim;
19-21 bin liraya VW Passat 2001 1.8 turbo
18-19 bin liraya Opel VEctra 2001 1.6 Comfort

Corolla düşünüyorum dediniz,14-19 bin liraya eski kasa lar alınabilir ancak.Yoksa üstüne biraz daha bırakıp yeni kasasını mı alacaksınız?

fiyatlar senin dediğinden biraz daha uçmuş...corolla nın eski kasasını düşünüyoruz...yalnız biraz daha yüksek model arıyoruz...

sağol:oke:

Necmati

Necmati

Üye
dacia aklıma yattı biraz tmm sağol :oke:
yardım edebildiysek ne mutlu kardeşim :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Eski kasa Corolla almayın derim,alacaksınız 97-98 model tabanı çürük,kliması bozuk zart zurt..Bi sürü arıza.12 senelik araba olması da cabası.Düşük bir ihtimal çok temiz bir Corolla Gli gelirse kaçırmayın derim.Ama biraz tuzlu fiyat biçiyorlar:)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
en iyisi dacia logan mcv 7 kişilik sıfır fiyatı zaten 20 milyar

nitroux

nitroux

Üye
bende dacıa önerdim bilmem artık alırmı? bencede iyi araba renault motoru var içinde :oke:

ben dacia logan mcv alacaktım geçen sene iyice araştırdım ve öğrendim ki bu modelde eski tip 1,5 renault motoru var. ekonomikliği ile bilinen bu motorun performansı rezalet bence. sonuçta eski teknoloji 10 senesi var en az. kasa deseniz hiç tartışılacak tarfı yok renault ne ki dacia ne olsun... ayrıca görüntüsüde çok hoşuma gitmemişti. açıkcası benim imkanım vardı gittim geçen sene şubat kampanyasından 30 bin TL ye 1,9 vip doblo aldım. en ufak bir eksiği yok sonuçta sıfır aldım ve gaza yüklendinmi ibrede ne varsa gösteriyor... uzun yolda 1,3 multijetlerden bile ekonomik ayrıca. geçen ıspartaya gittim dolu araba gazada arada açılsın diye yüklendim km de ortalama 0,20 TL yaktı. bence dacia alacağına git temiz bi doblo al kocaman araba domuz gibi binersin :D ha güvenemem diyorsan (ki nedenini hala anlamadım 15 yıldır doblo kullanırım çok memnunum) arkadaşların dediği gibi biraz paraya kıy temiz bi 2. el alman bak derim :oke: (sakın fransıza bulaşma) :nono:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
ben dacia logan mcv alacaktım geçen sene iyice araştırdım ve öğrendim ki bu modelde eski tip 1,5 renault motoru var. ekonomikliği ile bilinen bu motorun performansı rezalet bence. sonuçta eski teknoloji 10 senesi var en az. kasa deseniz hiç tartışılacak tarfı yok renault ne ki dacia ne olsun... ayrıca görüntüsüde çok hoşuma gitmemişti. açıkcası benim imkanım vardı gittim geçen sene şubat kampanyasından 30 bin TL ye 1,9 vip doblo aldım. en ufak bir eksiği yok sonuçta sıfır aldım ve gaza yüklendinmi ibrede ne varsa gösteriyor... uzun yolda 1,3 multijetlerden bile ekonomik ayrıca. geçen ıspartaya gittim dolu araba gazada arada açılsın diye yüklendim km de ortalama 0,20 TL yaktı. bence dacia alacağına git temiz bi doblo al kocaman araba domuz gibi binersin :D ha güvenemem diyorsan (ki nedenini hala anlamadım 15 yıldır doblo kullanırım çok memnunum) arkadaşların dediği gibi biraz paraya kıy temiz bi 2. el alman bak derim :oke: (sakın fransıza bulaşma) :nono:

Domuz gibi binersin :d:

Alman dusun almannn :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt