ben dacia logan mcv alacaktım geçen sene iyice araştırdım ve öğrendim ki bu modelde eski tip 1,5 renault motoru var. ekonomikliği ile bilinen bu motorun performansı rezalet bence. sonuçta eski teknoloji 10 senesi var en az. kasa deseniz hiç tartışılacak tarfı yok renault ne ki dacia ne olsun... ayrıca görüntüsüde çok hoşuma gitmemişti. açıkcası benim imkanım vardı gittim geçen sene şubat kampanyasından 30 bin TL ye 1,9 vip doblo aldım. en ufak bir eksiği yok sonuçta sıfır aldım ve gaza yüklendinmi ibrede ne varsa gösteriyor... uzun yolda 1,3 multijetlerden bile ekonomik ayrıca. geçen ıspartaya gittim dolu araba gazada arada açılsın diye yüklendim km de ortalama 0,20 TL yaktı. bence dacia alacağına git temiz bi doblo al kocaman araba domuz gibi binersinha güvenemem diyorsan (ki nedenini hala anlamadım 15 yıldır doblo kullanırım çok memnunum) arkadaşların dediği gibi biraz paraya kıy temiz bi 2. el alman bak derim
(sakın fransıza bulaşma)
![]()
sen onun için bunu iyi demedin nese biraz daha araştırıyım ben bu dacia yı çok sağol uyardığın için..ayrıca sen dobloyu sıfırmı aldın??ha bu arada fiorino, nemo, bipper bunların hepsi aynı bundada boşuna markaya para verme bence git fiattan dolu versiyonunu al dicem ama oda okadar ucuz değil. bende geçen sene doblonun yanında fiorinoya bakmıştım emotion mu neydi versionu ona ama araba gözüme küçük geldi. bide bu serinin şase genişliği dar olduğundan yükseklikteki savrulma sorununu çözmek için amortisör sistemi sertleştirilmiş. yani konfor zayıf bunuda bil...

sağolDomuz gibi binersin
Alman dusun almannn![]()

kardeş daihatsu sirion var hatchback güzel bi araba 2.elleri 15bin lira civarında motoru güçlü bu arabaların düşünürsen mükemmel bi araç...(ama benim dediğim sirionlar 2005 ten önceki eski kasalar)
şu an piyasadaki fiesteların motorları sağlam değil diyorlar sanayide tanıdıklarım var konusuyoruz fiestaların motoru cabuk arızalanıyor diyorlar...bu daihatsuyu fiestaya tercih ederim şahsen..ama sana kalmış yinede.

yani güzel araba...ama şahsen ben olsam hatchback olarak golf alırdım![]()

yani bide faça attıracan tamamdır![]()

ben dobloyu sıfır almak zorunda kaldım desem yeridir aslında... ben eski kasa jtd vip bakındım 2. el ama temiz bulamadım o dönem vaktimde yoktu ne varsa kıydıda verdim 0 aldım... ben şahsen dacia tavsiye etmem onun yerine git skoda al en azından ardında wv kalitesi var...
dizel alacaksanız ford DUTATORQ TDCİ DEN ŞAŞMA EN İYİ DİZEL MOTOR O ÇÜNKÜ bizde fiesta 1.4 tdci var çok da atik dizel olasına rağmen ama yinede nitrox bir sor

ben dacia logan mcv alacaktım geçen sene iyice araştırdım ve öğrendim ki bu modelde eski tip 1,5 renault motoru var. ekonomikliği ile bilinen bu motorun performansı rezalet bence. sonuçta eski teknoloji 10 senesi var en az. kasa deseniz hiç tartışılacak tarfı yok renault ne ki dacia ne olsun... ayrıca görüntüsüde çok hoşuma gitmemişti. açıkcası benim imkanım vardı gittim geçen sene şubat kampanyasından 30 bin TL ye 1,9 vip doblo aldım. en ufak bir eksiği yok sonuçta sıfır aldım ve gaza yüklendinmi ibrede ne varsa gösteriyor... uzun yolda 1,3 multijetlerden bile ekonomik ayrıca. geçen ıspartaya gittim dolu araba gazada arada açılsın diye yüklendim km de ortalama 0,20 TL yaktı. bence dacia alacağına git temiz bi doblo al kocaman araba domuz gibi binersinha güvenemem diyorsan (ki nedenini hala anlamadım 15 yıldır doblo kullanırım çok memnunum) arkadaşların dediği gibi biraz paraya kıy temiz bi 2. el alman bak derim
(sakın fransıza bulaşma)
![]()
Renault motorununu icat edenin gözünü sevim adamda ticari taksi toros var 10 sene motor bile yaptırmamış.
ha benim dediğim ticari taksi dersen hop orda bir dur derim çünkü hesap ortada. günde 100 km yapsa ki fazla yapar bence ticari taksi 10 yılda 400 bin km eder yaklaşık ki ben daha 400 bini deviren benzinli renault motoru görmedim. ha ticariciler 5 binde bir filtre yağ komple değiştiriyor iyi bakıyorlar dersende okadar bakımı banada yapsan bende 10 yılda 400 bin km koşardım