14-19 bin tl arası önerebileceğiniz araçlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pro_

pro_

Üye
kardeş daihatsu sirion var hatchback güzel bi araba 2.elleri 15bin lira civarında motoru güçlü bu arabaların düşünürsen mükemmel bi araç...(ama benim dediğim sirionlar 2005 ten önceki eski kasalar)

nitroux

nitroux

Üye
ha bu arada fiorino, nemo, bipper bunların hepsi aynı bundada boşuna markaya para verme bence git fiattan dolu versiyonunu al dicem ama oda okadar ucuz değil. bende geçen sene doblonun yanında fiorinoya bakmıştım emotion mu neydi versionu ona ama araba gözüme küçük geldi. bide bu serinin şase genişliği dar olduğundan yükseklikteki savrulma sorununu çözmek için amortisör sistemi sertleştirilmiş. yani konfor zayıf bunuda bil...

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
ben dacia logan mcv alacaktım geçen sene iyice araştırdım ve öğrendim ki bu modelde eski tip 1,5 renault motoru var. ekonomikliği ile bilinen bu motorun performansı rezalet bence. sonuçta eski teknoloji 10 senesi var en az. kasa deseniz hiç tartışılacak tarfı yok renault ne ki dacia ne olsun... ayrıca görüntüsüde çok hoşuma gitmemişti. açıkcası benim imkanım vardı gittim geçen sene şubat kampanyasından 30 bin TL ye 1,9 vip doblo aldım. en ufak bir eksiği yok sonuçta sıfır aldım ve gaza yüklendinmi ibrede ne varsa gösteriyor... uzun yolda 1,3 multijetlerden bile ekonomik ayrıca. geçen ıspartaya gittim dolu araba gazada arada açılsın diye yüklendim km de ortalama 0,20 TL yaktı. bence dacia alacağına git temiz bi doblo al kocaman araba domuz gibi binersin :D ha güvenemem diyorsan (ki nedenini hala anlamadım 15 yıldır doblo kullanırım çok memnunum) arkadaşların dediği gibi biraz paraya kıy temiz bi 2. el alman bak derim :oke: (sakın fransıza bulaşma) :nono:

dacia ya bugün bakmaya gitmiştik hatta almayı düşünüyoruz gibi biraz :) sen onun için bunu iyi demedin nese biraz daha araştırıyım ben bu dacia yı çok sağol uyardığın için..ayrıca sen dobloyu sıfırmı aldın??

ha bu arada fiorino, nemo, bipper bunların hepsi aynı bundada boşuna markaya para verme bence git fiattan dolu versiyonunu al dicem ama oda okadar ucuz değil. bende geçen sene doblonun yanında fiorinoya bakmıştım emotion mu neydi versionu ona ama araba gözüme küçük geldi. bide bu serinin şase genişliği dar olduğundan yükseklikteki savrulma sorununu çözmek için amortisör sistemi sertleştirilmiş. yani konfor zayıf bunuda bil...

:hmmm:hmmm sağol

--------------- Ekleme ---------------

Domuz gibi binersin :d:

Alman dusun almannn :)

:D :)

kardeş daihatsu sirion var hatchback güzel bi araba 2.elleri 15bin lira civarında motoru güçlü bu arabaların düşünürsen mükemmel bi araç...(ama benim dediğim sirionlar 2005 ten önceki eski kasalar)

fiesta bundan daha mı iyi??

pro_

pro_

Üye
şu an piyasadaki fiesteların motorları sağlam değil diyorlar sanayide tanıdıklarım var konusuyoruz fiestaların motoru cabuk arızalanıyor diyorlar...bu daihatsuyu fiestaya tercih ederim şahsen..ama sana kalmış yinede.

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
şu an piyasadaki fiesteların motorları sağlam değil diyorlar sanayide tanıdıklarım var konusuyoruz fiestaların motoru cabuk arızalanıyor diyorlar...bu daihatsuyu fiestaya tercih ederim şahsen..ama sana kalmış yinede.

hmm...:hmmm:hmmm

pro_

pro_

Üye
yani güzel araba...ama şahsen ben olsam hatchback olarak golf alırdım :D

pro_

pro_

Üye
yani bide faça attıracan tamamdır :D

nitroux

nitroux

Üye
ben dobloyu sıfır almak zorunda kaldım desem yeridir aslında... ben eski kasa jtd vip bakındım 2. el ama temiz bulamadım o dönem vaktimde yoktu ne varsa kıydıda verdim 0 aldım... ben şahsen dacia tavsiye etmem onun yerine git skoda al en azından ardında wv kalitesi var...

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi

sezerci_65

Üye
2001 2,0 motor avensıs al derim

ercnylmz

ercnylmz

Üye
almandan şaşma gerçekten sağlam araba üretiolar 2001 wv passat 1.8t benim önerim

göktaş

Üye
ben ce astara classic al ama model yılı 2004 den aşagı olmasın çünkü opel lin sisitemi 2004 te yenilendi 2004 den aşağısının sistemi baya bir eski

dizel alacaksanız ford DUTATORQ TDCİ DEN ŞAŞMA EN İYİ DİZEL MOTOR O ÇÜNKÜ bizde fiesta 1.4 tdci var çok da atik dizel olasına rağmen ama yinede nitrox bir sor

nitroux

nitroux

Üye
dizel alacaksanız ford DUTATORQ TDCİ DEN ŞAŞMA EN İYİ DİZEL MOTOR O ÇÜNKÜ bizde fiesta 1.4 tdci var çok da atik dizel olasına rağmen ama yinede nitrox bir sor

dizel olmasına rağmen atik denmez ona bilesin... dizel motorlar benzinli motorlara göre aynı silindir hacimlerinde hatta benzinliden küçük hacimlerde bile yüksek tork avantajı ile (tork=çekiş gücü) daha seri kalkış ve hızlanmalara sahipler. bir örnek... ister inanın ister inanmayın 2004 model 1,3 multijet (1,3cc turbo dizel 70 hp) fiat Punto ile 2000 model renault megane coupe F7R ki bilen bilir... (2,0cc benzinli 165 hp) ilk kalkışta 80 km/h hıza kadar kafa kafaya gidiyor... ford motoru iyidir seridir güçlüdür ama diğer turbo dizellere görede biraz fazla yakar. ama sonuçta dizel ne kadar yakacak ki demi yani :ehe

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
arkadasim eger 19000in uzerine biraz daha eklerim dersen sana volvo s40 oneririm basmasinida bilir durmasinida yok ekleyemem dersen birde dobloya bak cok az yakiyormus.ayrica 1,9lar 200e dayiyormus.bir arastr derim.malum devir tasarruf devri yardimci olduysam ne mutlu bana iyi forumlar. :)

eger.19000 uzerine biraz cikarim dersen volvo s40 yok cikamam dersen dobloda iyi kacmiyor degil bizzat sahit oldum basmasini biliyor.yardimci olduysam ne mutlu bana iyi forumlar :) :)

ultraadrenalin

ultraadrenalin

Üye
honda civic :oke:

STaT!C

STaT!C

Üye
ben dacia logan mcv alacaktım geçen sene iyice araştırdım ve öğrendim ki bu modelde eski tip 1,5 renault motoru var. ekonomikliği ile bilinen bu motorun performansı rezalet bence. sonuçta eski teknoloji 10 senesi var en az. kasa deseniz hiç tartışılacak tarfı yok renault ne ki dacia ne olsun... ayrıca görüntüsüde çok hoşuma gitmemişti. açıkcası benim imkanım vardı gittim geçen sene şubat kampanyasından 30 bin TL ye 1,9 vip doblo aldım. en ufak bir eksiği yok sonuçta sıfır aldım ve gaza yüklendinmi ibrede ne varsa gösteriyor... uzun yolda 1,3 multijetlerden bile ekonomik ayrıca. geçen ıspartaya gittim dolu araba gazada arada açılsın diye yüklendim km de ortalama 0,20 TL yaktı. bence dacia alacağına git temiz bi doblo al kocaman araba domuz gibi binersin :D ha güvenemem diyorsan (ki nedenini hala anlamadım 15 yıldır doblo kullanırım çok memnunum) arkadaşların dediği gibi biraz paraya kıy temiz bi 2. el alman bak derim :oke: (sakın fransıza bulaşma) :nono:

Renault motorununu icat edenin gözünü sevim adamda ticari taksi toros var 10 sene motor bile yaptırmamış.

nitroux

nitroux

Üye
Renault motorununu icat edenin gözünü sevim adamda ticari taksi toros var 10 sene motor bile yaptırmamış.

ben renault motoru çobuk bitiyor felan mı dedim arkadaşım adam gibi okuda tepkini koy. adamlar logana eski dizel motorunu koymuşlar renaultun ve bence seri değil dediğim buydu. senin o dediğin torosa köylerde pancar motoru takıyorlar bi 5 sene daha gidiyor ama nereye gidebilirse. anlayan anladı işte. bu arada km yapmadıktan adam gibi basmadıktan düzgün bir şekilde kullandıktan sonra pancar motoru bile 10 sene gider be ne olacak :ehe ha benim dediğim ticari taksi dersen hop orda bir dur derim çünkü hesap ortada. günde 100 km yapsa ki fazla yapar bence ticari taksi 10 yılda 400 bin km eder yaklaşık ki ben daha 400 bini deviren benzinli renault motoru görmedim. ha ticariciler 5 binde bir filtre yağ komple değiştiriyor iyi bakıyorlar dersende okadar bakımı banada yapsan bende 10 yılda 400 bin km koşardım :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt