Çin Malı İphone M98W Tuş Kilidi Kılınç Sesini Kapatma Yöntemi.. %100

Sponsorlu Bağlantılar

EnverYigit

EnverYigit

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı İphone M98W Tuş Kilidi Kılınç Sesini Kapatma Yöntemi.. %100

Evet arkadaşlar elinde bu telefondan mevcut olupta tuş sesini kapatıp açarken, telefon sessizdeyken bile çıkan gıcık kaptığınız kılıç sesini kapatmayı göstereceğim..

evet şimdi ana menüden telefon menüsüne giriyoruz numara çevirir gibi

*#856633# > mühendislik kodu

giriyoruz ve mühendislik ayarları açılıyor..

Buradan

Ses > Normal Mod > Melodi > Ses0

a geliyoruz burda çıkan sayıyı yandaki yukarı aşağı tuşlarıyla "0" a getiriyoruz ve ayarlaya basıyoruz..

daha sonra geri ye tıklayıp işlem sonunda "Parametre Güncelleştir" çıkacak burda evet e basın..

İşlem bu kadar.. Bazen telefonu kapatıp açıldığında çalışıyor kapatıp açın siz yinede ;)

Bu kadar arkadaşlar benimde alıp parçalayasım geldiği bu kılınç sesinden kurtulmuş olduk..

Kendi telefonum bu denedim çalışıyor bende kurtuldum yaptım sizinle paylaşayım dedim..

Bir teşekkür yeter arkadaşlar..

• Beğen
Tepkiler: aseti

11ali

Üye
mfu phone m98w arkadaşlar gizli kodlar açılmıyor

golgem444

Üye
Sevgili arkadaşım yardımların için çok teşekür ediyorum. Resimdeki gibi dediklerini aynen yaptım ve girdim ancak 32 olan ses seviyesini birtürlü (yandaki yukarı aşağı tuşları ile) aşağı düşüremiyorum. Lütfen bana yardımcı olunuz. Saygılarımla.

Not:Yandaki Tuşlarda bir problem yok.

renos1907

Üye
Sevgili arkadaşım yardımların için çok teşekür ediyorum. Resimdeki gibi dediklerini aynen yaptım ve girdim ancak 32 olan ses seviyesini birtürlü (yandaki yukarı aşağı tuşları ile) aşağı düşüremiyorum. Lütfen bana yardımcı olunuz. Saygılarımla.

Ben 0 yaptım yinede olmadı?

unutulan.12

Üye
teşekkürler kardeş

Winning Eleven

Winning Eleven

Üye
Çoğu Arkadaş Merak ediyordu gzL payLaşım..

xxkomnen

Üye
Öncelikle verdiğin bilgi için teşekkürler. Bende Tristar TS900 telefonu var. Yazdığın şeyleri aynen uyguladım ama sonuç vermedi. Bildiğiniz herhangi başka yöntem varsa paylaşmanızı rica ederim

Mfu98w

Üye
bendede bu telefondan var , Sarja Takınca Sarj Cihazı İle Yanlış Temas Diyor Neden Acaba.

pcman34

pcman34

Üye
bu telefondan ben nerde bulabilrim

Mfu98w

Üye
heryerde bulursun.

Sarja Takınca Sarj Cihazı İle Yanlış Temas Diyor Neden Acaba.

--------------- Ekleme ---------------

++++++++++

Madein67

Üye
bende de bu telefondan war bunlara program yüklenebiliyor mu? Mesela igo may way navigasyon programı filan.

aseti

Üye
tşkkkk bir türlü şu sesi kesemiyordm ..allah razı olsun emeği geçenlerden...

bu arada telefonum tristar TS900 oldu tşkkk

tşk arkadaşım şu sesi sonunda kapatabildim allah razı olsun

bilalsss

Üye
tesekkureler arkadasım bende cınnet gecırıcektım bu sesten kapadım

jeamss

Üye
slm arkadaşlar bendede mfu m98w var oyun yüklemek istiyorum fakat gereken izinlere sahip değil diyor ne yapmam lazım fikri olan varmı

xharun500

Üye
iyi günler benimde çin malı iphone telefonum var yalnız bu şifreyi ve daha bir sürü şifreyi "mevcut değil" diyerek kabul etmiyor ben nasıl kapatabilirim bu sesi cevaplarsanız sevinirim..

cahsus

cahsus

Üye
paylaşım güzel

drawlord

Üye
bende iphone 4 var soledıgın numarayı giriyorum ara diyince mevcut değil diyor hocam biz nasııl yapacaz*

EnverYigit

EnverYigit

Üye
    Konu Sahibi

Herhangi bir fikrim yok kendi yaptığım şekli gösterdim kardeş zaten daha fazla bilgim yok.

Ben 0 yaptım yinede olmadı?

Parametreyi güncelle yapıp çıkıyorsunuz değil mi?

Öncelikle verdiğin bilgi için teşekkürler. Bende Tristar TS900 telefonu var. Yazdığın şeyleri aynen uyguladım ama sonuç vermedi. Bildiğiniz herhangi başka yöntem varsa paylaşmanızı rica ederim

Benim verdiğim modelden farklı bir model senin elinde ki kardeş bu olmuyorsa bilmiyorum.

bendede bu telefondan var , Sarja Takınca Sarj Cihazı İle Yanlış Temas Diyor Neden Acaba.

Şarz aletin veya şarz yuvasında hasar olabilir servise gösterin derim bir.

bende de bu telefondan war bunlara program yüklenebiliyor mu? Mesela igo may way navigasyon programı filan.

Program yüklenebiliyor evet oyun program vs. kurdum hep ben. Navigasyon programla internetten üzerinden bir uygulama varsa dediğini yapabilirsin bu telefonlarda gps yok malesef..

tesekkureler arkadasım bende cınnet gecırıcektım bu sesten kapadım

rica ederim kardeş..

slm arkadaşlar bendede mfu m98w var oyun yüklemek istiyorum fakat gereken izinlere sahip değil diyor ne yapmam lazım fikri olan varmı

kablo ile mi yükleme yapıyorsunuz?

bende iphone 4 var soledıgın numarayı giriyorum ara diyince mevcut değil diyor hocam biz nasııl yapacaz*

model farklıdır kardeş benim verdiğim kod olmuyorsa bilmiyorum başka malesef..

erolpoy

Üye
teşekkürler dostum çok makbule geçti

he birde bu dokunmatik telefona telefon kilit kodu programı yapabilirmiyiz yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

serakn

Üye
çok teşekkürler bu tel bnde de var oldu çok saol

Üst Alt