Çin Malı İphone M98W Tuş Kilidi Kılınç Sesini Kapatma Yöntemi.. %100

Sponsorlu Bağlantılar

mathamara

Üye
Arkadaşlar bende çift hatlı tv li bitane var , USB den COM bağlantısı vermiyor. Tüm kodları denedim ama mühendis menüsünede girmiyor.
Elinde 2012 üretimi çift hatlılar için mühendis menüsü kodu olan cevaba yazabilirmi acaba. Yada müh.menü olmadan COM portu nasıl aktif ederiz , bilgisi olan varmı?

tugrul_82

Üye
ARKADAŞLAR BENDE ÇİN MALI ÇAKMA İPHONE 4S VAR TUŞ KİLİDİ SESİNİ KAPATMAK İÇİN VOLUME 0 DEĞİL VOLUME 4 İŞE YARIYOR TEK TEK DENEYEREK BULDUM YAPMANIZ GEREKENLER ŞÖYLE:

*#3646633#
AUDİO
NORMAL MODE
MELODİ
VOLUME 4
sıfır yaparak ses tamamen kapatılıyo ve işeyarıyo yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

• Beğen
Tepkiler: freemankurd
murat014763

murat014763

Üye
tşkler oldu :D

sgcustom

Üye
çok teşekkürler ne zamandır sesi nasıl kapatacağımı düşünüyordum

kiraz03

Üye
lütfen bu kod*#3646663# kodla giriyorum ayar menüsü açılıyor adio-normal mod-molody0 alıyorum32çıkıyor yine aynı şekilde key tonu da 0 alıyorum 67 çıkıyor geri geri gidiyorum ama parametreleri onayla gibi bir şey çıkmıyor açip kapadım yine olmadı lütfen aciıl yardım bekliyorum bu ığrenç sesten kurtulamadım deli olcam lütfen yardım

mmt1458

Üye
arkadaşlar neden sevmiyosunuz ki yani gecenin 2 sinde unlock yerini çekip açınca ana baba duymasın diye falan mı :D

• Beğen
Tepkiler: -Emre

freemankurd

Üye
way Allah razı olsun yaw verem etti ben. kutuphaneye bu telefon yüzünden gidemişyordum yaw..:((

Üst Alt