Nokia N97 v22.0.110 HACK + MODİFİYE

Sponsorlu Bağlantılar

srkhn

Üye
üstat ben şunu anlayamadım: sadece haclemek için şu dosya yeter mi
"rofs dosyası aşağıdaki linktedir:
"

bide bunu nasıl yükleyeceğim ? ben bu işleri bırakalı 2 sene falan oldu. şimdi çok yabancı kaldım. teşekkürler
msn adresim [email protected] ekledim sizi

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
üstat ben şunu anlayamadım: sadece haclemek için şu dosya yeter mi
"rofs dosyası aşağıdaki linktedir:
"

bide bunu nasıl yükleyeceğim ? ben bu işleri bırakalı 2 sene falan oldu. şimdi çok yabancı kaldım. teşekkürler
msn adresim [email protected] ekledim sizi
o linkteki rofs dosyası yeterlidir nasıl yapıldığını da bu konudan öğrenebilirsiniz http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...tim-yeni-modifiye-yazilim-eklendi-345499.html

szatsy

szatsy

Üye
Eline sağlık çalışmalarında başarılar dilerim. Yeni yazılımlarda devamını bekleriz inşallah.. Yalnız ofis ve adobe reader kaldırmışsın ama sonradan da yüklenmiyo çok denedim. Bilgin vardır umarım.. Bu 2 program için bir çözümün var mı?
(Ayrıca bileşensiz rofs linkin çalışmıyo kontrol eder misin?) Teşekkürler

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık çalışmalarında başarılar dilerim. Yeni yazılımlarda devamını bekleriz inşallah.. Yalnız ofis ve adobe reader kaldırmışsın ama sonradan da yüklenmiyo çok denedim. Bilgin vardır umarım.. Bu 2 program için bir çözümün var mı?
(Ayrıca bileşensiz rofs linkin çalışmıyo kontrol eder misin?) Teşekkürler
Link yenilenmiştir adobe reader ve office dahil edildi bileşensiz rofsa

szatsy

szatsy

Üye
Çok teşekkürler ilginiz için..

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın

szatsy

szatsy

Üye
güle güle kullanın[/QUOT

Sizin yaptığınız daha güzeldi başlama ve kapanmada resim var yalnız bunda:((
Tekrar sizin yaptığınıza dönmek zorundayım sanırım resimsiz yoksa eğer? Tamam emek çok güzel birşey paylaşım da öyle Allah razı olsun ama başkasının resmini telimde neden taşıyayım?
Siz yapabilir misiniz ricam aynı bileşensiz olarak? ( ofis ve adobe yüklü olarak)
Çok teşekkürler şimdiden

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın[/QUOT

Sizin yaptığınız daha güzeldi başlama ve kapanmada resim var yalnız bunda:((
Tekrar sizin yaptığınıza dönmek zorundayım sanırım resimsiz yoksa eğer? Tamam emek çok güzel birşey paylaşım da öyle Allah razı olsun ama başkasının resmini telimde neden taşıyayım?
Siz yapabilir misiniz ricam aynı bileşensiz olarak? ( ofis ve adobe yüklü olarak)
Çok teşekkürler şimdiden
akşşam ilgilenmeye çalıışşacağğıım şşimdilik işşe gitmem lazıım iyi günler

szatsy

szatsy

Üye
Çok teşekkürler bekliyorum o zaman kolay gelsin..

acd_80

Üye
FLASH ATMADAN ÖNCE TELEFONUNUZU BİLGİSAYARA DEPOLAMA MODUNDA BAĞLAYARAK E KONUMUNDAKİ SYS, RESOURCE, SYSTEM VE PRİVATE KLASÖRLERİNİ SİLİN
FLASH ATMANIN NASIL OLDUĞUNU BİLMEYEN ARKADAŞLARDA BU KONUYA BAKARAK YAPABİLİRLER http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...tim-yeni-modifiye-yazilim-eklendi-345499.html

GÜZEL TEMA EFEKTLERİ EKLENDİ TEMALARDAN TEMA EFEKTLERİNİ AÇMAYI UNUTMAYIN YÜKLEYEN ARKADAŞLAR

FLASH ATTIKTAN SONRA ÜLKE SEÇME EKRANI GELDİĞİNDE TELEFONU KAPATIN VE HARD FORMAT ATARAK AÇIN BİLMEYENLER NASIL YAPILDIĞINI BU KONUDAN BAKARAK YAPABİLİRLER http://www.maxicep.com/symbian-destek/n97-hard-format-kesin-271533.html

rofs dosyası aşağıdaki linktedir

İÇİNE EKLENMİŞ EKSTRA UYGULAMA İSTEMEYEN ARKADAŞLAR ROFS DOSYASINI BU LİNKTEN İNDİRSİNLER

TEŞEKKÜR ET'e BASMAK SİZE KALMIŞ:oke:

SAYGILAR MAXİCEP YÖNETİMİ VE ÜYELERİ:oke:

hocam öncelikle ellerine sağlık. modifiyeyi yükledim yalnız bi sıkıntı var herhangi bir program yüklediğimde yüklenemiyor diye uyarı veriyor sürekli hiç birşey yükleyemiyorum program olarak. unsigned yada signed farketmiyor. modifeyiyi tam ve düzgün olarak yükledim. yukarıda bahsettiğiniz herşeyi uyguladım ama olmuyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.....

can_kat

Üye
Yaptığın çalışma için teşekkür ededim. Açılış Kapanışta istediğimiz resmi koymamız için ne yapmalıyız?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
hocam öncelikle ellerine sağlık. Modifiyeyi yükledim yalnız bi sıkıntı var herhangi bir program yüklediğimde yüklenemiyor diye uyarı veriyor sürekli hiç birşey yükleyemiyorum program olarak. Unsigned yada signed farketmiyor. Modifeyiyi tam ve düzgün olarak yükledim. Yukarıda bahsettiğiniz herşeyi uyguladım ama olmuyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.....
kardeş ne bende nede diğer arkadaşlarda kesinlikle böyle sorun yaşanmadı ilk defa senden duyuyorum bu sorunu modifiyeden kaynaklı birşey değildir çünkü aynısı yüklü bende sorunsuz çalışıyoruz nasıl bir sorundur bilemiyorum yardımcı olamadığım için üzgünüm

yaptığın çalışma için teşekkür ededim. Açılış kapanışta istediğimiz resmi koymamız için ne yapmalıyız?
arama yerinde yaz açılış kapanış değiştirme bir sonuç elde edersin

Çok teşekkürler bekliyorum o zaman kolay gelsin..
LİNKİ YENİLEDİM AÇILIŞ KAPANIŞ ORJİNAL HALDE

acd_80

Üye
kardeş ne bende nede diğer arkadaşlarda kesinlikle böyle sorun yaşanmadı ilk defa senden duyuyorum bu sorunu modifiyeden kaynaklı birşey değildir çünkü aynısı yüklü bende sorunsuz çalışıyoruz nasıl bir sorundur bilemiyorum yardımcı olamadığım için üzgünüm

arama yerinde yaz açılış kapanış değiştirme bir sonuç elde edersin

LİNKİ YENİLEDİM AÇILIŞ KAPANIŞ ORJİNAL HALDE

hocam sorun quickofficeden kaynaklanıyor onu yükleyemiyorum. nasıl yaparız acaba hocam

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
hocam sorun quickofficeden kaynaklanıyor onu yükleyemiyorum. nasıl yaparız acaba hocam

BURDAN İNDİR AMA EKLEDİĞİM DİĞER PROGRAMLARDA BUNDA YOK HACK VE MODİFİYE VAR EKSTRA PROGRAM YOK KENDİN KURARSIN

acd_80

Üye

BURDAN İNDİR AMA EKLEDİĞİM DİĞER PROGRAMLARDA BUNDA YOK HACK VE MODİFİYE VAR EKSTRA PROGRAM YOK KENDİN KURARSIN

hocam bunda quickoffice yükleyebilirmiyim. sorun olmaz değilmi ??

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
hocam kusurabakma verdiğin rofs dosyasını yükledim. Quickoffice yüklerken güncelleştirme hatası veriyor ne yapmam lazım ???
artık yardımcı olamıcam bu konuda fikrim yok ben versiyon yükseltmiştim sorun olmamıştı ii geceler

Takipçi Satın Al

Üst Alt