Nokia N97 v22.0.110 HACK + MODİFİYE

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Yüklemeyi yaptım. Modifikasyon ve özellikle RomPatcher uygulaması çok başarılı ve otomatik başlıyor. Ancak UC web ile UC browser uygulamaları açıldığında türkçe karakterler çıkmıyor. Kare şeklinde ne olduğu anlaşılamayan bir yazıtipi varve bu uygulamaların telefondan kaldırılma olanağı da yok. Türkçe ve İngilizce dışındaki dillerin ve boingo gibi diğer uygulamaların çıkarılması iyi olmuş. Ancak naçizane bir önerim olacak. Eğer eklediğiniz diğer uygulamaları kaldırıp yeniden derleyip sunarsanız, hem kullanıcıya istediği programı kurup kaldırma konusunda daha fazla serbestlik tanımış olursunuz, hemde orijinalliği fazla bozmamış olacağız. Emeğiniz için tekrar teşekkür ediyor, dileklerime kulak vereceğinize inanıyorum.
içinden çıkarmak istediğiniz programlar nelerdir ve msn ile irtibata geçin benimle istediğiniz gibi hazırlar yollarım size TEŞEKKÜRlerimizi teşekkür et butonuna tıklayarakta yapmayı ihmal etmeyelim... [email protected]

celalguven41

Üye
içinden çıkarmak istediğiniz programlar nelerdir ve msn ile irtibata geçin benimle istediğiniz gibi hazırlar yollarım size TEŞEKKÜRlerimizi teşekkür et butonuna tıklayarakta yapmayı ihmal etmeyelim... [email protected]

Biraz önce mail gönderdim verdiğiniz adrese. Kusura bakmayın şu teşekkür butonu nerededir. Bir türlü bulamadım. Cahilliğimi bağışlayın lütfen,,

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Biraz önce mail gönderdim verdiğiniz adrese. Kusura bakmayın şu teşekkür butonu nerededir. Bir türlü bulamadım. Cahilliğimi bağışlayın lütfen,,
boşver o kadarda önemli değil benim için teşekkür sayısı almak ama öğrenmen için nerde bulunduğunu söylüyorum bu konunun ilk sayfasına bak rofs dosyasını indirme linkinin hemen az aşağı ve sağ tarafında var teşekkür et diye yeşil bir resimli

İÇİNE EKLENMİŞ EKSTRA UYGULAMA İSTEMEYEN ARKADAŞLAR ROFS DOSYASINI BU LİNKTEN İNDİRSİNLER

celalguven41

Üye
Yeni eklenen rofs ile harika oldu.. Ellerinize sağlık.. Çok teşekkürler..

celalguven41

Üye
N97 sahibi arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir. Çok kararlı çalışıyor. Tema efektleri mükemmel. Hiç düşünmeden yükleyebilirler..

hakanaras04

Üye
ben bu versiyonu yeni yükledim ama senin söylediğin bu uygulamaların yüzde doksanı bende yok

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
ben bu versiyonu yeni yükledim ama senin söylediğin bu uygulamaların yüzde doksanı bende yok

buyrun rofs dosyasını burdan indir eklediğim bütün uygulamala çıkacaktır...

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Dostum slideIT dosyası yüklenmiyor sade rofa

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Dostum sen bi harikasın bu ne hız hızına yetişilmez vallahi

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Dostum bu sade rofs34'e Quick Office ile Adobereader'ı ekleyebilirmisin
Bide format sonrası Nokiaya mesaj gönderiyor onu engellermisin sana zahmet

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bu sade rofs34'e Quick Office ile Adobereader'ı ekleyebilirmisin
Bide format sonrası Nokiaya mesaj gönderiyor onu engellermisin sana zahmet
yeni versiyonda nokiaya mesaj ve hoşş geldiniz ekranıınıı kapatıınca açıılıışşta sistem hatasıı veriyor adobe reader ve quick office ekliyorum senin için msn aç msn den alıırsıın bunu buraya eklemicem

hakanaras04

Üye

buyrun rofs dosyasını burdan indir eklediğim bütün uygulamala çıkacaktır...
allah razı olsun indirdim hemen yukleyeceğim. Normalde bu programlar yeni versiyonla beraberle mi yükleniyor yoksa sonradan biz mi yüklüyorüz

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun indirdim hemen yukleyeceğim. Normalde bu programlar yeni versiyonla beraberle mi yükleniyor yoksa sonradan biz mi yüklüyorüz
yukarıda yazdıklarımı yeni versiyona ben ekledim orjinal rofs dosyasında o programlar yoktur

tapdk

tapdk

Üye
elıne saglık saol

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Beğendiysen Yararlandıysan Hoşuna Gitmişse TEŞEKKÜR ET Butonuna Tıklamayı İHMAL etme:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt