Corby mi , Lindy mi , Star mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R.Quaresma1903

R.Quaresma1903

Üye
    Konu Sahibi
Corby mi , Lindy mi , Star mı ?
Arkadaşlar samsung dokunmatik telefon almayı düşünüyorum.Kullanan Arkadaşlar bana corbynin,starın lindynin artı ve eksilerini söyleyebilirler mi ? Söylendiği gibi youtubede video izleyemiyor muyuz ? Facebookta Video İzlenebiliyor mu ?
Lindy çok güzel ama fiyatı benim için biraz fazla.Corby düşünüyorum ama corby'de sensör yokmuş.Sensör ne işe yarıyor onu da bilgisi olan arkadaşlar söyleyebilirler mi ? Star da çok çabuk çiziliyor diyorlar.Yorumlarınızı bekliyorum.İlgilenenlere çok teşekkürler

atoberk

Üye
Ben lindy kulanıyorum çok memnunum herşeyi çalıştırıyor 3G var bir tek hareket sansörlü oyunlar yok

R.Quaresma1903

R.Quaresma1903

Üye
    Konu Sahibi
Bu Hareket sensörü dediğimiz tam ne biraz açabilir misin ?

ogul8

ogul8

Üye
star

4Dejar

Üye
Star al tavsiyemdir.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
eğer paran varsa lindy al derim amam yetmiyorsa star tavsiyemdir:oke:
çabuk çizilme konusuna gelirsek bende telefonumu mart ayında aldım sadece arka kapakta birkaç çizik var o da üstüne ışık tutunca görünüyor

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hareket Sensörü= Telefonu yan tuttuğumda ekranda yan döner. Yani telefonu yatay kullanabilirsin. Öte yandan oyunlarda ise araba yarışı örneğin telefonu sola çevirdiğinde araba hareketi algılar ve o da sola döner sağa çevirdiğinde ise araba sağa döner bunun gibi. Tavsiyem şudur ki hareket sensörü, 3.2 mp kamerası ve şık görüntüsüyle deneme imkanı bulduğum Samsung Star'dır. Ayrıca Star'ın 3 versiyonu var birincisi hiçbir ekstra özelliği olmayan sadece Star. İkincisi Star Wi-Fi adından da anlaşılacağı gibi wireless özellikli cihaz ile evindeki modeme bağlan ya da dışardayken herhangi bir modeme bağlan ve bedava internetin keyfini sür. Üçüncüsü ise Star Mobile TV bunun da adından anlaşılacağı gibi bedava tv izleyebilirsin anteni içinde çıkarıyorsun ve her yerden izliyorsun. Bence bu 3 Samsung Star'dan birini almalısın. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

R.Quaresma1903

R.Quaresma1903

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağolun arkadaşlar bi de star da falan video izleme imkanı nasıl facebooktan,youtube dan video izleyebiliyor muyuz
Okuduğum kadarıyla bolt ve opera mini aracılığıyla seyrediliyomuş siz seyredebiliyo musunuz ? Ayrıca Star'ın olumlu ve olumsuz özelliklerini madde şeklinde yazabilir misiniz ? Yani neden star almalıyım star diyenler sebeplerini de söyleyebilirler mi ? Herkese çok teşekkürler...

tabbat

Üye
onu hareket sensörü denmez arkadaşlar o civalayıcı dır ama 3ü arasında star tek geçerim

R.Quaresma1903

R.Quaresma1903

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağolun arkadaşlar bi de star da falan video izleme imkanı nasıl facebooktan,youtube dan video izleyebiliyor muyuz
Okuduğum kadarıyla bolt ve opera mini aracılığıyla seyrediliyomuş siz seyredebiliyo musunuz ? Ayrıca Star'ın olumlu ve olumsuz özelliklerini madde şeklinde yazabilir misiniz ? Yani neden star almalıyım star diyenler sebeplerini de söyleyebilirler mi ? Herkese çok teşekkürler...
Arkadaşlar İlgilinecek bi arkadaş yok mu kararsız kaldım ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben menüsünü çok beğenmiştim baya güzel dizaynı var. Öte yandan 3.2 mp kamerası var. hareket sensörü de mevcut. Herşeyden önce tasarımı gerçekten çok şık. ekran dokunmatiği de güzel. GPS yok ama Google Maps mevcut o da tam olmasa da GPS'in temel görevlerini yapar. Ama tabiki en iyisi A-GPS'dir. Bu sitedeki yusfcuk adlı üyenin konusundaki eksileri ve artıları;
Eksileri :
- Flaşı yok
- Tema değiştiremiyorsunuz ancak birçok renk seçeneği mevcut
- S5233 versiyonunda kalemi yok ancak yeni çıkan S5233w versiyonunda var
- Müzikleri ileri sarmak istediğinizde bazen donma yapabiliyor.
- Alttaki 3 adet dokunmatik olmayan tuşun ışıklandırması yok ancak bu tuşların yerini sağlıklı bir insanın karıştırması zor
- S5233 versiyonunda Wifi , 3G , GPS gibi özellikler bulunmuyor. S5233wi-fi versiyonunda Wifi bulunmakta
- Resim ve video geçişlerinde biraz yavaş ama abartılıcak kadar değil.
- Gün ışığında ekranı pek gözükmüyor ama birçok telefonda bu böyle; ekranın gün ışığında gözükmesi için ekranının güçlü bi şekilde ışık yayması gerek sonrada şarjı az gidiyo diye ağlıycaksınız.

Artıları :

Ekranının Artıları :
- 3,0 inç Hassas dokunmatik ekranı var
- 256k renk olmasına rağmen gerçekten kaliteli
- 240 x 400 Piksel
- 'Akıllı kilit açma' özelliği sayesinde ekran kilidini açmak için daha önceden belirlediğiniz harfi parmağınız ile ekrana çizmeniz yeterli. Ekrana kocaman bir 'E' yazdığınızda ekran kilidini açabileceğiniz gibi, 'D' harfi yazarak müzik çaları, K harfi yazarak mesajlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.
- Dokunmatik Nokia ların çoğunda bulunmayan ( örn n97 , 5800 ) olmayan parmağınızı hızla yukarı çektiğinizde hızla aşağıya doğru kayma özelliği var.
Ev Ekranı ve Menüleri :
- Menü geçişleri seri
- 2 Menü bulundurması kolaylık sağlıyor
- 3 Farklı ev ekranı bulunmakta sağa sola parmağınızla kaydırabilirsiniz.
- Ev ekranındayken sol taraftaki saklanıp açılabilen kısayol şeridi çok işe yarıyor.
- Ev ekranını istediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz

Kamera ve Müzik Çaları :
- 3.2 Megapixel kamera
- Gülücük yakalama özelliğine sahip
- Kaliteli
- Video kalitesi iyi
- Kaliteli müzik çıkışı

Sahip Olduğu Bağlantı Özellikleri :
- Bluetooth var
- S5233W modelinde Wifi var
- Radyo, MMS özellikleri var
- Mesaj yazarken sola yatırdığınızda QWERTY klavye çıkıyor ve rahatlıkla yazabiliyorsunuz

Hafıza :
- Micro SD
- 8 GB ya kadar arttırılabilen hafıza
- Kutudan 2 GB hafıza kartı çıkıyor

Diğer :
- Sensöre sahip
- Kilit tuşu var
- Güzel tasarım
- Resimli rehber var ancak yukarı veya aşşağı kaydırdığınızda biraz donma yapıyor.
- Oyun yüklenebilir
- Java tabanlı olduğundan uygulama ve oyun bulması ve yüklemesi kolay
- Siyah, Gri, Pembe ve Beyaz renk seçenekleri

---> Şarj Süresi :
Kullanıcılarının yorumlarından ve duyduklarım kadarıyla telefonu normal koşullarda kullandığınız taktirde yani sadece arama ve mesajlaşma için kullandığınızda 3-4gün eğer telefonun başından ayrılmaz çok kurcalarsanız 1-2 gün anca gidiyormuş heralde hiç kullanmassak 5 gün civarı gider diye düşünüyorum.

yunusemre97

Üye
samsung 3653 corbye oyun atılıyormu

OğuzcanAbi

Üye
corby

u295

Üye
Kardeş iyi bi telefonum olsun diyosan gt s8500 wave al pişman olmazsın
Network 2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE) : 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
3G (WCDMA/ HSDPA) : 900/2100 MHz Display 3.3" WVGA (480×800) Super AMOLED with mDNIe Camera 5.0 Megapixel camera w/ LED Flash, AF
Face/Blink Detection, Vintage Shot, Beauty Shot,
Smile Shot, Panorama Shot, Geo-tagging, Image Editor Video HD(720p) video playing & recording
5.1ch Mobile Theater
MPEG4, H.263, H.264, WMV,DivX, XviD Video Editor Audio Music Player with SoundAlive, Music Recognition, DISK UI,
3.5mm Ear Jack, FM Radio/ Recording Value-added
Features Integrated Messaging ´Social Hub´ Samsung Apps TouchWiz 3.0 w/Integrated phonebook, Voice & Motion UI Dolfin Browser 2.0 / Pinch Zoom(Multi-pointed zoom) A-GPS, On/off Board Navigation(2D/3D Map), LBS SMS/ MMS/ Email/ Video Messaging/Exchange ActiveSync Accelerator Sensor, Proximity Sensor, GeoMagnetic Sensor BPP(Basic Printing Profile), OPP(Object Push Profile),
PictBridge (USB Printing) Offline & No SIM Mode,
RSS Reader, Communities & Mobile Widgets Connectivity Bluetooth technology v 3.0
USB v2.0 ( -Speed)
Wi-Fi 802.11 b/g/n Memory 2GB + microSD (Up to 32GB) Size 118 x 56 x 10.9mm Battery (Standard) Li-Ion, 1,500 mAh

RedColt

RedColt

Üye
Samsund Star 5233W (wifi) yi öneririm. Mükemmel bir telefon. Ama 2. günü ekranında pixel hatası çıktı 3 günü,bugün teknik servise yolladım. Değişim istedim. Ama yinede Samsung star 5233 Wifi

R.Quaresma1903

R.Quaresma1903

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler.Batman,yusfcuk adlı arkadaşımız güzel bi değerlendirme yapmış bunu bize ulaştırdığın için teşekkürler.u295 kardeşim waveyi inceledim çok mükemmel bir telefon ama fiyatı bizi aşıyor :)
Corby'le star arasında en çok kaldım.Gelen yorumlardan sonra star aklıma iyice yatmaya başladı.Özellikle qwerty klavye olması çok hoşuma gitti.Corby kullanan arkadaşlar da yorum yapsalar tam fikir sahibi olacağım.Herkese çok teşekkürler :)

kane12

Üye
corby mi? star mı?

--------------- Ekleme ---------------

sasasda

--------------- Ekleme ---------------

adasdada

melih16texas2

Üye
ben corby pro kullanıcısyım ve wifisinden tut herrseyi var bi flası yok oda okadar önemli degil 450tl civarında bunu tavsiye ederim

gungoryunus

Üye
samsung m5650 de google maps girdiğimde beyaz ekran geliyor yazrdım edermisiniz

barisking

barisking

Üye
abi bak ben sana söyliyim ben star wifi kullanıyorum çok memnunum bütün oyun ve uygulamalar çalışıo klavyesi çok güzel internete girme özelliği var youtubedan ve facebookdan video izlenebiliyor ve ayrıca içine film atılabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...