Telefon Tavsiyesi Samsung corby 2 mi yoksa star mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Samsung corby 2 mi yoksa star mı?
Arkadaşlar genao sahibiyim ama bazı sıkıntılarım olduğu için satmayı düşünüyorum. 3G veya Wİ-Fİ hiç umrumda değil. Birincisi yazılım yüklenmiyor ikincisi forumda konu açtığım üzere sanal qwerty klavye yok. Ancak corby 2 nin video incelemesinde ondada sanal klavye olmadığını gördüm. Ve telefonun dokunmatiği çok iyi değilmiş. Acaba genoa yı satıp Corby 2 yi mi alsam. yoksa star mı alsam?.İncelemelerde corby nin de starında dokunmatiği iyi değil deniyor.Önerilerinizi bekliyorum.

Corby 2 video inceleme

Samsung satar Wi-Fi inceleme

samety500

samety500

Üye
boşver corby i birazck daha koy monte bari al

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
İşin ilginci monte de de sanal qwerty klavye yok. Sadece yazılım güncellendiğinde bazı özellikleri değişiyor. Orjinal yazılımda yok. Monte değil ama star almayı düşnüyorum. Star ın görünüşü daha şık bence.

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
dostum gt galaxy s wave 2 falan al her halt war bu iki telefonda ;)

onurgunay35

onurgunay35

Üye

Ya dalgamı geçiyosun kardeşim wave 2 , galaxy s dediğin telefonlar bin lira civarı adam 300 liralık telefonlardan bahsediyo :nono:

----------Eklendi @ 12:15:15 ---------- Yazıldı @ 12:12:38 ----------
Samsung star wifi de qwerty klavye var montedede var corby 2 de varmı yok mu bilmiyorum ama o fiyata samsung İ5503 al star tavsiye etmem artık modası geçti.

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi

Aynen onlar parası olanlar için bir telefonada o kadar para verir miyi bilmem, tablet pc alırım daha iyi. Bu telefonlar max 360 lira civarında ben ikii arasında kıyaslama yapıyorum. Bu iki modeli kullanmış olan varsa görüşlerini paylaşsın lütfen.

----------Eklendi @ 14:11:02 ---------- Yazıldı @ 13:59:13 ----------

Ya dalgamı geçiyosun kardeşim wave 2 , galaxy s dediğin telefonlar bin lira civarı adam 300 liralık telefonlardan bahsediyo :nono:

----------Eklendi @ 12:15:15 ---------- Yazıldı @ 12:12:38 ----------
Samsung star wifi de qwerty klavye var montedede var corby 2 de varmı yok mu bilmiyorum ama o fiyata samsung İ5503 al star tavsiye etmem artık modası geçti.

Bahsettiğin telefonda 550 tl civarında ayrıca ekranı 2.8 inç çok büyük değil. Corby nin ekranı 3.14 inç. Ekranı büyük olması avantaj bence. Corby 2 düşünüyordum ama numerik klavye var ondan soğudum. Şu an star ile monte arasındayım ama montede çok kaba duruyor sanki.

'Patron

'Patron

Üye
Bence Star al

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Aynen onlar parası olanlar için bir telefonada o kadar para verir miyi bilmem, tablet pc alırım daha iyi. Bu telefonlar max 360 lira civarında ben ikii arasında kıyaslama yapıyorum. Bu iki modeli kullanmış olan varsa görüşlerini paylaşsın lütfen.

----------Eklendi @ 14:11:02 ---------- Yazıldı @ 13:59:13 ----------

Bahsettiğin telefonda 550 tl civarında ayrıca ekranı 2.8 inç çok büyük değil. Corby nin ekranı 3.14 inç. Ekranı büyük olması avantaj bence. Corby 2 düşünüyordum ama numerik klavye var ondan soğudum. Şu an star ile monte arasındayım ama montede çok kaba duruyor sanki.

Bahsettiğim telefon 350 lira sen bilirsin.

futbol123

futbol123

Üye
hiçbirini alma oyuncak gibi telefonlar fiyat aralığınız nedir?

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Walla aldım gitti starı, Görüşlerimi yazacağım...

technoblue

technoblue

Üye
hayırlı olsun. keşke acele etmeseydin. 350 tl'ye androidli lg optimus me vardı. neyse artık hayırlı uğurlu olsun.

xserhatx

xserhatx

Üye
onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bende starımı alırken senin gibi acele etmiştim çok pişman olmuştum sonradan sattım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
hayırlı olsun kardeş :oke:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Tamda şimdi mesaj çektim arkadaşa özelden ama almış telefonu :d:

Arkadaşın bahsettiği telefonu incelemedim(LG) ve sar değerinin 1.30 gibi yüksek bir rakam olduğunu gördüm. Bu kadar çok radyosyona maruz kalmak istemiyorum. Ayrıca vereceğim linktede profosyonelin incelemesini ve yorumlarını bulacaksınız. Bir arkadaş da telefonun oyuncak gibi durduğunu söylemiş. Aksine tam telefon tipi var. Corby'yi elime alınca almamam gerektiğini anladım zaten. Bir kere ekranı genoa ile aynı, ayrıca numerik kalvye var, kiii kamerasıda 2.0 mpixel. Şimdik star ile corby'yi kıyaslamak saçma olur. Aslında corby 2 almaya gittim ama maalesef daha piyasada 2'ci elleri yok. Ankara da sıfırı 350 tl civarında adam 2'ci elleri çıksa bile 220-230 tl civarı olur dedi. Onun da video incelemesini okudum dokunmatiği iyi değilmiş. Sırasıyla inceleyelim.

Samsung corby 2 video incelemesi

LG optumus me incelemesi

Samsung star incelemesi

Sırf android diye açıkçası diyer olumsuz yönlerini görmezden gelemem. O fiyata illa bişi almak istersem de Samsung galaxy mini'nin 2.ci eli 270 idi, OLmazsa starı verip üzerine para koyar galaxy mini yi alırım.

karanlks

karanlks

Üye
star al

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi

Aynenn... Starın 2011 revize edilmiş halini piyasaya sunsalar. Androidli işletim sistemi olan süper olcak çoğu kişi java diye istemiyor diğer bütün özellikleri androidli telefonlarla aynı aslında.

trnvip

Üye
samsung corby 2 de bütün video ve incelemelere baktım arkadaşlar ama bi yanlışlık gördüm herkez Qwerty kılavye yok diyorlar ben gidip kendim inceledim corby2 nin internette gezinirken internetin alt köşede dik ok işareti var tıklarsanız orada yan yatay kare ve dikey bir yer var tklarsanız Qwerty kılavye çıkıyo bence internete bek inanmamak lazım her şeyi doğru söylemiyorlar veya bilmiyorlar:good:

Kerim.

Kerim.

Üye
Acele etmeseydin keşke galaxy y falan alsaydın.neyse hayırlı olsun güle güle kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...