mesaj hakkı iptal edildiği için müşteri hizmetlerine küfrettım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
mesaj hakkı iptal edildiği için müşteri hizmetlerine küfrettım
arkadaşalr mrb ben bugün 5000 mesaj hakkı yapayım dedim ve vfmaksı yazp 7999a yolladım işte hattımda 14 lira vardı arkadaşa mesaj attım ve mesaj hakkından gitmediğini öğrendim *123# yapıncada 8 lira kaldığını gördüm bidaha mesaj hakkı yapıym dedim bu sefer 2 lira kalmıs ama yine mesaj hakkı olmadı kalan 2 liraylada müşteri hizmetlerini aradım ve telefonda çıkan bayan vodafone iflas etti bi süre mesaj haklarını iptal edip paraları alıoruz dedi ana avrat düz gittim telefondaki bayanda kocasını evime göndereceğini söyledi ve telefonu suratıma kapadı off ya çok korkuyorum adam gelirse ne yapayım yalçınada mesaj atamıyorum off ya vodafone sennın belanı ben en kısa zamanda turkcelle gecmeyen ne olsn off ya arkadaşlar ne önerirsiniz aveaya mı geçiym turkcelle mı bıde kadının kocasından kurtulmak içn ne yapmalıyım onuda söylersenız ıyı olur yardımlarınızı beklıyorum

bymrkrl

bymrkrl

Üye
Bırak sosyal mesaj vermeyi.ne geniş hayal gücün varmış vodafone iflas ediyormuş.konunun provakasyon amaçlı olduğunu ve kapatılması gerektiğini düşünüyorum.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sen kendini aştım dostum ama malesef buda birazdan gereksizlere gider:D

Tracy35

Tracy35

Üye
Bırak sosyal mesaj vermeyi.ne geniş hayal gücün varmış vodafone iflas ediyormuş.konunun provakasyon amaçlı olduğunu ve kapatılması gerektiğini düşünüyorum.

resme bak İzaye GeL :kop::kop::kop: Buda resımdeki Gibi ÇatlaK:d: Sanırım bir Defa Kufür Ettigin Zaman Hakkında Yasal İşlemler BaşlaR Benim Bildigim karının koçası Deyıl Polıs gelır Bıraz Duzgun Sallasan Güzel Olurdu ama yemedi :) Bende kapatılması gerektiğini düşünüyorum.

:bann: Hiç KIMSE KUSURA BAKMASIN İÇİMDEN GELENI YAZDIM :megafon::off::off::off:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Kerem Kardeşim hiçmi Yağmurlu Havalarda yolda giderken gerçekden üstüne yıldırım düşmez senin ne şanslı adamsın yav

jeki01

jeki01

Üye
ilginç bir durum.
Koskaca vodafone battı desene. :ehe:ehe:ehe

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
aynısı banada oldu vodafone iflas etmiş ama benim eve kadın dövmeye gelcek napmalıyım :ağlarım:

Revengeful

Emekli Yönetici
emre :naughty:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
:ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Nese bende hattımı iptal ettirecektim saten

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
şakamısın sen ya :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:ehe:ehe:ehe

symbian.forever

symbian.forever

Üye
:pro: Maxihort ekibi :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt