Turkcell Artık Ayıp Ediyor :@

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell Artık Ayıp Ediyor :@
2 tane hattım var biri genç tarife biri süper tarife bu 2 hattımlada aylık 7.8 liraya tüm turkcellilerle 10000 mesaj kampanyasından yararlanmaktaydım geçen hafta bu kampanyaları iptal ettim gelen mesaj şöyleydi Aylık 10000 mesaj kampanyası iptal talebiniz 20/07/2010 tarihinde gerçekleşecektir 2 hattımada aylık 10 liraya genç tarifelilere her yöne 5000 diğer hazırkartlılara her yöne 1000 mesaj kampanyasına geçtim
Bugün bi baktım mesaj geldi turkcelden Sayın abonemiz aylık 10000 bin mesaj kampanyanız yenilenmiştir tüm turkcellilerle doya doya mesajlaşın :sinir hemen diğer hattımı taktım aynı mesaj onada gelmiş:s hemen müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım beyfendi şu an sistemle yoğunluk var lütfen daha sonra ararmısız dedi:blink: beyfendi dedim bu 6. arayışım sorun çözülmezse bütün hatlarımı çevremdeki tanıdıklarımla beraber başka operatöre taşıyacağımı söyledim kem küm etti sizi ilgili bölüme bağlıyorum dedi bekledik tekrar bir beyfendi çıktı derdimizi anlattık tekrardan kusura bakmayın bi yanlışlık olmuş dedi 2 hatta birdenmi dedim arada sistem hata veriyor en yakın zamanda sorun çözülecek dedi tatlı sert bir dille yok beyfendi sorun çözülmeden kapatmam dedim bir dille tamam beyfendı 2 hattınızada müşteri memnuniyeti adına 10 ar lira gönderilecek dedi kapattık telefonu ve geldi liralar:D bumu yani Türkiyenin en büyük operatörüne yakışan sorunu illa böyle tehditlemi çözeceğiz 10 yıldır kullanırıyorum ayıp ayıp turkcel yakışmadı sana:nono:

• Beğen
Tepkiler: kol@j, sevimrecep, s@hr@ ve 2 diğerleri

BktsBcr

BktsBcr

Üye
Turkcell e yakışmıyor böyle şeyler ama gene çözümü bulmuşlar ya abi:hmmm

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Hakkını arayacaksın. Bİraz soyguncu tabi ama bırakamıyor insan.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet soyguncu doğru:ehe bende yıllardır bırakamadım maxicep gibi bağımlılık yaptı bana:D

egemen922

egemen922

Üye
Türkcell tam bir fiyasko kardeşler,tokatçı bunlar..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hangisi öyle değil ki? yapacak birşey yok.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mecburen kullanmaya devam:D

maxirabit

maxirabit

Üye
turkcell kullanıcı panelindende kontrl edeceksin en güzeli nerye üyeysen neyi iptal ettirmek istiyorsan kesin çözüm.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Gene iyi almışsin ben Tekno kampanyasına üye oldum 3 turkcell hattımla bu kampanyada otomatik yenileniyor. Konuşmayı seven birisiyim.. Ancak bir hafta az konuşmak için tek hattımla katılayım dedim iptal ettim 2hattı tekno ya gelen mesaj xxx xxx xx xx numarasıyla şu tarihe kadar kullanabileceğiniz 200tl hattınıza yüklenmiştir dedi , dediğiniz gibi bende Turkcell Müşteri hizmetlerini aradım ama ne tl ne de birşey..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biraz sert filan konştun mu:ehe

burakasd12

burakasd12

Üye
Adamlar saadet zinciri ile para kazanıyor böyle şeyler normal

sevimrecep

sevimrecep

Üye
Turkcell bu artık kafayı yemiş bi halde...!!!

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet malesef:(

kol@j

kol@j

Üye
aslında en iyisi teknolojiden kendimizi soyutlamak...

raziysangel

Üye
2 tane hattım var biri genç tarife biri süper tarife bu 2 hattımlada aylık 7.8 liraya tüm turkcellilerle 10000 mesaj kampanyasından yararlanmaktaydım geçen hafta bu kampanyaları iptal ettim gelen mesaj şöyleydi Aylık 10000 mesaj kampanyası iptal talebiniz 20/07/2010 tarihinde gerçekleşecektir 2 hattımada aylık 10 liraya genç tarifelilere her yöne 5000 diğer hazırkartlılara her yöne 1000 mesaj kampanyasına geçtim
Bugün bi baktım mesaj geldi turkcelden Sayın abonemiz aylık 10000 bin mesaj kampanyanız yenilenmiştir tüm turkcellilerle doya doya mesajlaşın :sinir hemen diğer hattımı taktım aynı mesaj onada gelmiş:s hemen müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım beyfendi şu an sistemle yoğunluk var lütfen daha sonra ararmısız dedi:blink: beyfendi dedim bu 6. arayışım sorun çözülmezse bütün hatlarımı çevremdeki tanıdıklarımla beraber başka operatöre taşıyacağımı söyledim kem küm etti sizi ilgili bölüme bağlıyorum dedi bekledik tekrar bir beyfendi çıktı derdimizi anlattık tekrardan kusura bakmayın bi yanlışlık olmuş dedi 2 hatta birdenmi dedim arada sistem hata veriyor en yakın zamanda sorun çözülecek dedi tatlı sert bir dille yok beyfendi sorun çözülmeden kapatmam dedim bir dille tamam beyfendı 2 hattınızada müşteri memnuniyeti adına 10 ar lira gönderilecek dedi kapattık telefonu ve geldi liralar:D bumu yani Türkiyenin en büyük operatörüne yakışan sorunu illa böyle tehditlemi çözeceğiz 10 yıldır kullanırıyorum ayıp ayıp turkcel yakışmadı sana:nono:

Sana ayıp etmişlerse bana ne yapmışlar ?
Şöyleki; Temmuz 2010 faturamda yurt dışı arama 88dakika ve bunun 87.4 dakikası ücretsiz paket. ve konuşma tutarı olarak 0.6saniye için 0.17 TL faturama kalem etmişler.
Ancak gelin görün ki, ne yurt dışınıa aradım nede faturamın detayında yurt dışı arama yazıyor. Şebeke içi, Yurt içi, Diğer operatör var. Ama Yurt dışı diye yapmadığım görüşme için faturalandırılmışım. Turkcel'den enaz 5 kişi ile görüşüyorum, ekran görüntüsünüde gönderdim turkcele ama çözüm bulamadılar. Sanki bu dünyada yaşamıyorlar "PUT" oldular. Susup kaldılar. Artık ecvap veremedikleri için aramıyorlar beni. Enson görüşmede 17 kuruşu geri iade edelim diyorlardı. Her faturamda böyle haksızlık yapıyorlar. Fatura detaylarına bakarsanız eğer haksız para aldıklarını göreceksiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt