|-ERKAN-|
Üye
ayın üyesi neye göre seçiliyor????????
evet arkadaşlarım bu ayki ayın üyesi konusunda biraz tereddütlerim olduğu için bu konuyu açmaya gerek duydum.ayın üyesi deyince aklımıza gelen nedir??? neye göre seçilir bu üye.bunu tartışmak istemiyordum ancak yönetici arkadaşım ayrı bir konu aç dedi onu kıramadım.bundan önceki ayın üyesi olan dostlarımızı canı gönülden tebrik ettim çünkü fazlası ile hak etmişlerdi.ancak son üyeye baktığım zaman bunun paylaşım ile ilgili olmadığını düşünüyorum.burası cep telefonu sitesi her ne kadar herşey var olsada sitenin amacı belli...CEP TELEFONU 1.SIRADADIR.aksi bir durum olsa sitenin adı maxicep olmazdı.bilmiyorum belkide ben haksız olabilirim.ancak şunu belirtmekte fayda görüyorum yönetici arkadaşların bazılarının adil olmadığından çok eminim.belki bu konudan dolayı ban verirler hiç umrumda değil...ben yine herzamanki gibi dostlarıma aynı şekilde elimden geldiği kadar paylaşım ve yardımda bulunacağım.tekrar söylüyorum bazı yönetici arkadaşlar lütfen adam kayırmayın adil olun....!!!!!!! saygılar kardeşlerim.
not: asi üyemize sesleniyorum konuyu burada tartışabiliriz....
not: asi üyemize sesleniyorum konuyu burada tartışabiliriz....