ayın üyesi neye göre seçiliyor????????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ayın üyesi neye göre seçiliyor????????
evet arkadaşlarım bu ayki ayın üyesi konusunda biraz tereddütlerim olduğu için bu konuyu açmaya gerek duydum.ayın üyesi deyince aklımıza gelen nedir??? neye göre seçilir bu üye.bunu tartışmak istemiyordum ancak yönetici arkadaşım ayrı bir konu aç dedi onu kıramadım.bundan önceki ayın üyesi olan dostlarımızı canı gönülden tebrik ettim çünkü fazlası ile hak etmişlerdi.ancak son üyeye baktığım zaman bunun paylaşım ile ilgili olmadığını düşünüyorum.burası cep telefonu sitesi her ne kadar herşey var olsada sitenin amacı belli...CEP TELEFONU 1.SIRADADIR.aksi bir durum olsa sitenin adı maxicep olmazdı.bilmiyorum belkide ben haksız olabilirim.ancak şunu belirtmekte fayda görüyorum yönetici arkadaşların bazılarının adil olmadığından çok eminim.belki bu konudan dolayı ban verirler hiç umrumda değil...ben yine herzamanki gibi dostlarıma aynı şekilde elimden geldiği kadar paylaşım ve yardımda bulunacağım.tekrar söylüyorum bazı yönetici arkadaşlar lütfen adam kayırmayın adil olun....!!!!!!! saygılar kardeşlerim.

not: asi üyemize sesleniyorum konuyu burada tartışabiliriz....

Necmati

Necmati

Üye
yok bu laflar yüzünden seni banlamazlarda bende konuşmak istiyom ama boşver sınırlı davran :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ayın üyesi ay içinde daha fazla paylaşım yapmış aktif olmuş kişilere verilen bir aylık ayın üyesidir bu rütbeyi aldıgın zaman adminlere daha yakın olabilirsin

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
ayın üyesi ay içinde daha fazla paylaşım yapmış aktif olmuş kişilere verilen bir aylık ayın üyesidir bu rütbeyi aldıgın zaman adminlere daha yakın olabilirsin
sence bu ayki üye adilmi dostum????

Aziz™

Aziz™

Üye
bir derdin varsa adminlerle özelden bu konuyu tartışabilirdin.zaten tartışılacak yanı yok.adminlerimiz asla adam kayırmazlar kim hakederse o olur.bunu sen sorgulayamazsın.senin bu konuyu açman arkadaşının ricası falan değil hem arkadaşın kim oluyor.burda yaptığın çok ayıp.kalkıpta ayın üyesi olmuş kişiye burda bunları söylemen onu çok üzecektir ve bu yanlış birşeydir.heleki karşındaki bir bayandır..!
ona diyorsunki burda tartışabiliriz..senin asıl amacın nedir ki..?
adı geçen arkadaşımız oldukça yararlı paylaşımlarda bulunmuş kısa sürede yükselen ve kendini sevdiren bir üyedir fazlasıyla bu rütbeyi haketmiştir.kaydırılma olayı söz konusu değil sadece senin hayal gücündür..

arkadaş bunu bilmek istemiyor..:)
o Sibel'in ayın üyesi seçilmesine karşı çıkıyor ve onun seçilmesinde adil olunmadığını onun kaydırıldığını düşünüyor..:)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ozamansa karışamam adimnlere pm at kardeşim ama dikkat et banlanma

Necmati

Necmati

Üye
evet bu konuları açarken dikkat et bende ak_i arkadaşımızın yaralı konular paylaştığını düşünüyorum ismini paylaşmadım yanlış anlaşılmasın..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
O rütbe hak edene verilir ...
Varsa bir itirazınız, sorununuz yönetime pm yoluyla bildirebilirsiniz, konu açıp da şu anki ayın üyesine sen hak etmedin der gibi konuşmak çok büyük bir saygısızlıktır, hem yönetime hem ona hem de üyelere ...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Aziz™;2464994' Alıntı:
bir derdin varsa adminlerle özelden bu konuyu tartışabilirdin.zaten tartışılacak yanı yok.adminlerimiz asla adam kayırmazlar kim hakederse o olur.bunu sen sorgulayamazsın.senin bu konuyu açman arkadaşının ricası falan değil hem arkadaşın kim oluyor.burda yaptığın çok ayıp.kalkıpta ayın üyesi olmuş kişiye burda bunları söylemen onu çok üzecektir ve bu yanlış birşeydir.heleki karşındaki bir bayandır..!
ona diyorsunki burda tartışabiliriz..senin asıl amacın nedir ki..?
adı geçen arkadaşımız oldukça yararlı paylaşımlarda bulunmuş kısa sürede yükselen ve kendini sevdiren bir üyedir fazlasıyla bu rütbeyi haketmiştir.kaydırılma olayı söz konusu değil sadece senin hayal gücündür..

arkadaş bunu bilmek istemiyor..:)
o Sibel'in ayın üyesi seçilmesine karşı çıkıyor ve onun seçilmesinde adil olunmadığını onun kaydırıldığını düşünüyor..:)
dostum ben admin de olsa herkes hakkında konuşabilirim.ancak seviyemizi iyi biliriz kimseden öğrenecek değiliz ne konuşacağımızı.söyleyeceklerim bayan erkek farketmez sonuçta herkes eşittir benim gözümde.ben üyenin konuşmasına karşılık verdim bu cevabı.ayrıca senin hayal gücün baya geniş bakıyorumda yazdıklarına....

--------------- Ekleme ---------------

O rütbe hak edene verilir ...
Varsa bir itirazınız, sorununuz yönetime pm yoluyla bildirebilirsiniz, konu açıp da şu anki ayın üyesine sen hak etmedin der gibi konuşmak çok büyük bir saygısızlıktır, hem yönetime hem ona hem de üyelere ...
demokratik bir ülke değilmi burası.seviye olduğu sürece herkes eleştirilmelidir...

Aziz™

Aziz™

Üye
neyse sana cevap vermeyeceğim..:)
konuyu şikayet edeceğim gerekenler yapılır zaten..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
aziz™;2465033' Alıntı:
neyse sana cevap vermeyeceğim..:)
konuyu şikayet edeceğim gerekenler yapılır zaten..
evet et şikayet....

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Demokrasinin sonucunu eleştiriyorsunuz ama dikkatinizi çekerim :)
Şu anki ayın üyesinin geçen ayki konu sayısına, mesaj sayısına, teşekkür sayısına, aktifligine vs vs bakın, ortada haksızlık yok :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Arkadaşım tamam mobil teknoloji sitesiyiz ama çok aktif başka bölümlerimiz var ama şimdi arkadaşımız cep oyun program v.s işlerinden belki anlamıyor belki ilgi alanının dışında belki uğraşmak istemiiyor başka bölümlerde aktif oldu diye ayın üyesi olma hakkı yokmu yani bu yaptığını doğru bulmuyorum açıkcası

Necmati

Necmati

Üye
Demokrasinin sonucunu eleştiriyorsunuz ama dikkatinizi çekerim :)
Şu anki ayın üyesinin geçen ayki konu sayısına, mesaj sayısına, teşekkür sayısına, aktifligine vs vs bakın, ortada haksızlık yok :)
:oke::oke::oke:

Hkn's

Üye
Ayın üyesi hakkında fazla bilgim yok ama az çok isminden ne oldugunu tahmin edebiliyorum.
15 gündür bu siteye takılıyorum ve hemen hemen en az günde 10 saat onlineyim.bu 15 gün boyunca en cok gözüme çarpan kişi Sibeldir hep o konu acıor,hep online ve msjlarda en cok karşılaştıgım kişi
bana göre fazlasıyla haketmiş seçilmeyi...

Necmati

Necmati

Üye
Arkadaşım tamam mobil teknoloji sitesiyiz ama çok aktif başka bölümlerimiz var ama şimdi arkadaşımız cep oyun program v.s işlerinden belki anlamıyor belki ilgi alanının dışında belki uğraşmak istemiiyor başka bölümlerde aktif oldu diye ayın üyesi olma hakkı yokmu yani bu yaptığını doğru bulmuyorum açıkcası
yani çünkü burası bir forum güncel olan herşey olur :D

Ozan

Ozan

Admin
Ayın üyesi, adından da az çok anlasılacağı üzere geçtiğimiz ayda en çok göze gelen, en çok adını gösteren en çok benimsenen ve nicki hafızalarda kalan üye demek bir anlamda ...

Seçilmesine gelince, tabiki belli baslı kriterler var ve bunları tamamen sıralamak mümkün degil. En basit anlamda, çok yararlı konular olusturmustur, çok fazla sayıda güncel dosya paylasmıstır, çok fazla online olmustur, çok fazla ve gereksiz olmayan mesaj atmıstır ve üyelere kendini çok fazla benimsetmistir.

Yani; sitemizin temel konusu cep telefonu ve teknoloji olsa da her ayın üyesini ne en çok cep telefonu bölümüne konular açtı diye, ne de çok dosya paylastı diye seçmemekteyiz. Seçim kriterlerimiz, en çok online olanların neler yaptığı kısacası. En çok online olup da konu dısına çok sayıda mesaj yazan bir arkadasla, forumun genelinde aktif olmus ve üyelere kendi adını benimsetmiş ve ögretmis, kendini iyi tanıtmıs ve sevilmis bir kisi bir olmayacaktır tabi.

Gelelim seçenlere;
Seçen kişiler adminlerdir yani Praetor, Chavrash ve Ben ...

Her ayın üyesi seçiminde, 3 admin de birbiriyle tartısarak sadece 3 ünün de uygun buldugu adayı seçmektedir. Yani demokratik bir oylama yoktur. Göz önüne aldıgımız üyelere, 3 adminin de onay vermesi gerekiyor seçilmesi için dolayısı ile bu da sizin de yanlıs nitelendirdiginiz "adam kayırma" gibi bir olasılıgı ortadan kaldırıyor !

Hkn's

Üye
nokta...
bu kadar yanı haketmış:oke:

Romantico

Romantico

Üye
Mobil bölümünde bende hiç görmedim ayın üyesini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt