maydin95
Üye
Sony Ercsson'larda Güncellemeler Oluyor mu?
Arkadaşlar bende 2 buçuk yıl önce başka bir ülkeden aldığım SE W580i var. Sonra onu bir telefoncuda Türkçe'ye çevirdik. Ben geçenlerde PC Suite'den ve telefonun üzerindeki GÜncelleme YÖneticisinden bakmama rağmen hiç bir zaman güncelleme olmuyor. Telefonunuz hep güncel yazıyor. Halbuki arkadaşın Nokia'sında her ay yeni güncelleme oluyormuş. Telefonumu her ne kadar sevsem de bazen güncellenmiş olması gerekiyor. BT Hack ten girince telefonun her yeri görünüyor. Yani güvenlik açıkları da çok.
Şimdi soruyorum SE güncelleme yayınlamıyor mu yoksa benim telefonda bir sorun mu var?
Ayrıca internet üzerinden telefon yazılımının en son güncellenmiş halinin numarasını öğrenebilir miyiz. Böylece GÜncelleme yöneticisini açmadan kısaca bakabiliriz güncelleme var mı yok mu diye.
Şimdi soruyorum SE güncelleme yayınlamıyor mu yoksa benim telefonda bir sorun mu var?
Ayrıca internet üzerinden telefon yazılımının en son güncellenmiş halinin numarasını öğrenebilir miyiz. Böylece GÜncelleme yöneticisini açmadan kısaca bakabiliriz güncelleme var mı yok mu diye.